Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 56

• 46 642
  • 756
  •   1
Отговори
# 435
Преди няколко дни, случайно попаднах на новата лимитирана серия на Есенс "good vibes". Нямаше вариант, в който да не си закупя спиралата - мнооого красива опаковка, оказа се, че и самата спирала е добра. Сенките също изглеждаха страхотно Heart

# 436
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 01 май 2019, 12:58 от mountain_crystal

# 437
Преди няколко дни, случайно попаднах на новата лимитирана серия на Есенс "good vibes". Нямаше вариант, в който да не си закупя спиралата - мнооого красива опаковка, оказа се, че и самата спирала е добра. Сенките също изглеждаха страхотно Heart
Искам да си взема някаква нова спирала да пробвам, тази на каква цена е?

# 438
Аз преди седмица си взех Панорамик на ГР.
Много съм доволна за сега, все едно съм с изкуствени мигли. Удължава ги и дава обем. Свалям я лесно, не се рони и не се размазва.
Ако продължава така, ставам и заклет фен!

# 439
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 01 май 2019, 12:57 от mountain_crystal

# 440
Това не може ли в скрит текст?

# 441
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 01 май 2019, 12:59 от mountain_crystal

# 442
Е от телефон не можеш да напишеш spoiler ли? 😒

# 443
Е от телефон не можеш да напишеш spoiler ли? 😒
Аз поне не мога или досега не съм разбрала как става!

# 444
Ми питайте не е срамно. Пишеш [спойлер][/спойлер] и поместваш между двата надписа, които обаче са изписани на латиница. Не е нещо за висше образование.

# 445
Ми питайте не е срамно. Пишеш [спойлер][/спойлер] и поместваш между двата надписа, които обаче са изписани на латиница. Не е нещо за висше образование.
Не разбрах кое на латиница ,spoiler ли?
Никой не претендира за висше!
Скрит текст:
Можете на помогнете,не да нахокате!✌🏻

# 446
Воала! Не бил толкова сложен този скрит текст.

# 447
  • Стара Загора

Редактирай си публикуваните отговори, като напишеш [s poiler] тук [/spoiler] и в мястото между текста, си вмъкнеш линковете със снимките.

# 448
Казах, че съм от телефон, в този вариант, в които отварям бг-мама, няма осма иконка за спойлер,наистина. Съжалявам, че съм причинила такова неудобство на всички ви със споделянето на снимките от журнала. Трия ги сега.
ПС: Изписва, че съм нямала право да трия коментарите си. Нека модератор ги премахне, ако не ви затрудя и с това.

# 449
Чукча не ще да е читател обаче. Не ги трий, скрий ги. Елементарно е. Двама човека сме обяснили как става.

Общи условия

Активация на акаунт