Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 56

• 46 578
  • 756
  •   1
Отговори
# 525
Аз днес взех храната за коса от тази серия, но чак другата седмица ще я пробвам. Дано да е по-добра от този крем Confused. Иначе, в ДМ цялата серия е намалена и доста се зачудих за крема, но имам на Лореал и се отказах. Добре че не го взех Grinning

# 526
Моля за препоръки къде във физически магазин да намеря :

Водоустойчиви кремообразни сенки , които наистина да държат и на топло време .

# 527
Някоя от вас вече пробва ли новия хидратант на Лореал?
Много е хвален от чужди влогърки, гледам в момента е намален и мисля да пробвам варианта за комб.кожа.

# 528
Момичета, на Голдън Роуз Драматик или Панорамик е по-добрата? Търся обем и дължина. Благодаря предварително bouquet

# 529
  • Стара Загора
Мисля, че беше хвалена Панорамик, даже потребителка беше качила снимка на миглите ѝ с нея (цък, цък, цък)

Момичета, ако има някоя от вас от Стара Загора, която има точки от ДМ и няма да ѝ трябват, с радост ще ги приема.

Последна редакция: пт, 03 май 2019, 09:25 от ❇Sisi_91❇

# 530
Мисля, че беше хвалена Панорамик, даже потребителка беше качила снимка на миглите ѝ с нея (цък, цък, цък)

Сиси, много благодаря, ще я взема и ще дам мнение.  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 03 май 2019, 10:03 от bubanka

# 531
  • Стара Загора
След тези коментари и аз ѝ хвърлих око, макар че имам новотоворени спирали и чисто нови такива.

Някой с мнение за четките за зъби, които са с точки в ДМ?

# 532
Много е хвален от чужди влогърки, гледам в момента е намален и мисля да пробвам варианта за комб.кожа.
Аз взех варианта за чувствителна и суха кожа. Ползвам го вече няколко дни и не бих казала,че дава достатъчно хидратация, а слагам и серум на Клиник отдолу. Попива бързо, не прави кир ефект и се усеща леко на лицето.

# 533
И аз си взех Панорамик и съм много доволна. Много добре ми разделя миглите и прави обем. За дължината мисля, че трябва повече от едно нанасяне, но аз съм доволна от обема. Точно това търсех. След нея слагам или зелената на Голдън Роуз, или МахФактор и миглите ми изглеждат като изкуствени. Grinning

# 534
След тези коментари и аз ѝ хвърлих око, макар че имам новотоворени спирали и чисто нови такива.

Някой с мнение за четките за зъби, които са с точки в ДМ?

На Филипс четките са страхотни,ползваме
такава от 2гКато недостатък мога да кажа скъпите консуматово после(главите)

# 535
  • София
Моля за препоръки къде във физически магазин да намеря :

Водоустойчиви кремообразни сенки , които наистина да държат и на топло време .
Имам на Никс Love you so mocchi в нюд нюанса.

Кремообразни са, нанасят се много лесно и с пръсти, издържат ми на топло като даже ми е и мазен клепача, сега водоустойчиви не знам колко са- не съм се къпала с тях 😀, но си издържат доста. Но не са матови, а с блясък- някои от цветовете с лек, други - с по-силен. Взела съм ги на намаление около 27-28 лв. мин.година. Сега май са около 40 лв., не са много бюджетни, но все пак са 10 цвята.

# 536
Да. Аз си купих този за комбинирана кожа. Мисля, че хидратира, но някак уханието му и усещането, което оставя на лицето ми, е като от афтършейв. Защо го казвам, защото така усещах афтършейва на Nivea когато беше внедрен за ползване от влогърки като основа за грим под фон дьо тени.

# 537
Цитат на: ❇
Някой с мнение за четките за зъби, които са с точки в ДМ? [/b
[/color]
Конкретно за тези с точките не мога да кажа, но скоро коментирах с моята зъболекарка, че тези на Филипс са по-добри от тези на Орал В с въртящата се глава.
Аз лично имам предпоследния модел от високия клас на Филипс и мисля да я продам. С обикновенна четка мога да почистя доста по маневрено и лесно. Имат плюсове тези четки, но за сега, аз се връщам към ръчното миене на зъби.

# 538
  • София
Момичета, кажете хубава спирала за дълги, обемни и неслепени мигли, но да е кафява. Много ще съм благодарна.

# 539
Момичета, кажете хубава спирала за дълги, обемни и неслепени мигли, но да е кафява. Много ще съм благодарна.

След дълго търсене съм най-доволна от Trend it up на DM. Но държа да подчертая, че аз търсех по-светъл кафяв нюанс. Всички останали бяха прекалено тъмни, напрактика черни, за моят вкус.
Ще следя с интерес какво ще препоръчат и другите момичета.

Общи условия

Активация на акаунт