Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 56

• 46 600
  • 756
  •   1
Отговори
# 510
https://pics.drugstore.com/prodimg/149861/900.jpg

Някой виждал ли е това в Лили?

# 511
  • Варна

Да има го , аз редовно го купувах по време на бременността

# 512
Горещо препоръчвам ароматизатора с ратанови пръчици, който тази седмица е намален в ДМ, аз си взех с жасмин, ухае страхотно в цялата стая. В Кауфланд е по-евтин обаче. (4,99)

# 513
Светъл ФДТ плюс тъмна пудра няма да е просто ОчЕбиещо, а направо ще е очеизбождащо и комично.

И аз съм на това мнение. Но според консултантка в Сефора, която явно нищо не разбира, не знам какво прави там, съвсем спокойно, ако фдт не е твоя цвят може да сложиш по-тъмна пудра.

# 514
Момичета днес си купих този слънцезащитен флуид на ДМ:

https://www.dm.de/sundance-sonnenfluid-anti-pollution-lsf-50-p4010355505484.html

Ужасен е!
Лъщи, пълен е с алкохол, изгори ми лицето. Подлъгах се по anti-pollution надписа, но сгреших.
За първи път купувам слънцезащита на ДМ, а бях чувала хубави неща.
Жалко, че не мога да го върна. 4.50 на вятъра... не обичам така. Не е заради парите, просто това е много лош продукт. Не ви го препоръчвам.
Мисля, че тук са споделяли, че са връщали пробвани продукти.

# 515
Аз ви казах,че въпроса ми е изключително глупав и ще породи в  доста от вас смях,но имам една приятелка и тя така маже се със светли фон дьо тени тъмни пудри или обратно и не и стои смешно на дневна светлина.Какви магии прави, не знам 😂.И за това и вас реших да попитам дали има и други с такива опити и наблюдения.

# 516
Случвало ми се е да сбъркам и да взема по-тъмен цвят. Ако не е нещо фрапиращо, смесвам върху ръката си малко фдт и дневен крем и така коригирам успешно цвета.

# 517
Честно казано не съм виждала светъл ФДТ+тъмна пудра, обратното обаче съм и е меко казано ужасно. За това просто си избери правилен цвят ФДТ и си свиркай.

# 518
Аз цветни пудри не съм докосвала от години, не ми харесва как седят върху кожата.
Винаги гледам да избера правилния цвят фдт. Върху него ползвам свободна пудра или компактна - прозрачна.

# 519
Някой да е ползвал този продукт? Търся блясък на косата и да се нанася на суха коса без отмиване.

# 520
  • русе
За по лесно разрестване го ползвам аз

# 521
Аз го ползвам, точно на суха коса без отмиване. Доста е водниста консистенцията, прилича на хидрогел, но не е лош като действие. Не ми харесва как мирише и по тази причина трудно ми върви изразходването му.

# 522
Купих го по препоръки в някоя от темите, но на мен ми оставя странно лепкаво усещане и така си стои. Балсамът обаче е меко казано страхотен, като е намален на 3-4 лв си купувам по 2-3 опаковки, че бързо го изхабявам.

# 523
Аз много харесвам аромата на този крем, задържа се върху косата, прави я много мека, хлъзгава и лесна за разресване. Нанасям го обаче на влажна коса, разресвам и я оставям да съхне сама.

Имам цялата серия с алое в момента, включително и  новата храна за коса. Използвам ги в последователност шампоан, маска, балсам, крем.

# 524
Някой да е ползвал този продукт? Търся блясък на косата и да се нанася на суха коса без отмиване.

Хич не го харесвам. Прави ми косата като слама. Изглежда по-увредена отколкото в действителност е.

Общи условия

Активация на акаунт