Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 56

• 46 608
  • 756
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Тази с банана много ми харесва. Искам да пробвам и другите, но се чудя коя да си избера.
Някоя от вас да е пробвала фон дьо тена на Bourjois Air Mat?

Последна редакция: ср, 01 май 2019, 20:42 от feel_you

# 496
в лили мисля, че също има тази с алое и всички "храни" също са намалени

и едни доста забавни цени в лили, снимани преди 2-3 часа Joy
Скрит текст:

# 497
  • Варна
Grinning
Не е за изпускане Grinning

# 498
  • Стара Загора
Някой използвал ли е продуктите за лице на Balea с авокадо и мед?

# 499
  • София
Мисля , че Джаста похвали измивната пяна.

Преди време обсъждахме мазни ексфолианти за тяло, но освен тези на Балеа не помня кои други споменахме. Ако някой се сеща ще ми припомни ли?
Има ли вече пробвали ексфолиантите на Дав?

# 500
Дa. Aз си взех измивнaтa пянa зa лице от сериятa. Много е приятнa, нежнa, зa сутрешното почиствaне е идеaлнa, не премивa, не чувствaм сухотa и опъвaне, лицето е освежено. Те мaй повечето измивни пяни сa тaкa, но и тaзи не прaви изключение - неaгресивнa, лекa, нежнa и пуФкaвa. Grinning
Пп Друго от сериятa не съм ползвaлa.

Пп Дa кaжa зa озaрявaщaтa пудрa нa Римел, че aз я ползвaм много икономично и минaвaм много леко с четкaтa, почти кaто погaлвaне и с мaлко зaгребвaне зaтовa нямa видим цвят при мен. Прaвя товa уточнение зaщото не знaм, aко се ползвa с отнемaне нa повече продукт дaли нямa дa имa повечко цвят и някой дa се почувствa зaблуден от нaписaното от мен. Aз съм писaлa, че принципно съм много внимaтелнa с количествaтa тонирaни продукти които ползвaм, кaкто и с пудрите. С тaзи новaтa нa Римел също не съм нaпрaвилa изключение. Зaмислих се след кaто Тaйгa нaписa, че при нея имa цвят и я прaви "дa жълтее", тa зaтовa рекох дa поясня кaк е от моя гледнa точкa и зaщо. Simple Smile

# 501
Мисля , че Джаста похвали измивната пяна.

Преди време обсъждахме мазни ексфолианти за тяло, но освен тези на Балеа не помня кои други споменахме. Ако някой се сеща ще ми припомни ли?
Има ли вече пробвали ексфолиантите на Дав?
На Лидл, но не са от постоянния им асортимент. На Линеа Био са другите обсъждани в темата. Най-добрите за мен си остават тези на Балеа.

# 502
Предложения за пилинг за лице?

# 503
  • Бургас
Имам пяната, много приятна, деликатна и освежаваща, стана ми любима,ще купувам пак.

# 504
Имах два изключително глупави въпроса, които ще породят в много от вас смях,но единия го забравих и ще задам само единия.Другия като ми дойде пак факса 😂.Понеже изключително трудно си подбирам подходящият цвят фон дьо тен,затова фиксирам само с бяла пудра, за да не бера ядове със цветовете и при пудрите 😂😂😂.Та по същество харесах много на Римел новата пудра,която обсъждахте и вие но имам проблем с цветовете и нз коя да си взема.И искам да попитам тези от вас които ползват цветни пудри, евентуално ако имам светъл цвят  фон дьо тен с тъмна пудра и обратното.Според вас ще стои ли смешно и много учибиещо на дневна светлина или единия продукт ще успее да компенсира цвета на другия.Извинете ми невежеството, но до този момент, не съм ползвала цветна пудра и не знам какво да очаквам,а не обичам да купувам продукти,които ще използвам много рядко и само ще ги трупам от проба грешка докато сама си намеря отговори на въпросите си 😂.Дано ми хванете мисълта 😂,че май и като индианец обяснявам😃.

# 505
Има тестери, пробвай на ръката или на шията, за да определиш цвят.

# 506
Светъл ФДТ плюс тъмна пудра няма да е просто ОчЕбиещо, а направо ще е очеизбождащо и комично.

# 507
# 508
Момичета днес си купих този слънцезащитен флуид на ДМ:

https://www.dm.de/sundance-sonnenfluid-anti-pollution-lsf-50-p4010355505484.html

Ужасен е!
Лъщи, пълен е с алкохол, изгори ми лицето. Подлъгах се по anti-pollution надписа, но сгреших.
За първи път купувам слънцезащита на ДМ, а бях чувала хубави неща.
Жалко, че не мога да го върна. 4.50 на вятъра... не обичам така. Не е заради парите, просто това е много лош продукт. Не ви го препоръчвам.

# 509
Измажете го на крака,ръце, не на лицето.

Общи условия

Активация на акаунт