Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 56

• 46 578
  • 756
  •   1
Отговори
# 555
На каква цена е горе-долу този флуид? Заинтригувахте ме и ще ходя да го търся идните дни.

Само фдт дори и с фактор 30 не е достатъчно, защото се нанася много малко количество продукт, а този фактор отговаря на количество 1 грам. Абсурд някой да си нанесе 1 грам фдт на лицето. Затова е добре да има и слънцезащита към него.
Wane Goss има много хубаво видео на тази тема в YouTube. Ако го намеря, ще ви пусна линк довечера.

# 556
За фоточувствителни кожи, много харесвам Меласкрийн на Дюкре, но и цената е по друга:
https://apteka.framar.bg/30015087/дюкре-слънцезащитен-крем-spf-50-40-мл-

# 557
Благодаря! Ще ки купя и някой от показаните от вас кремове с 50 фактор.

# 558
Около 15-20лв е флуида на Piz Buin.

# 559
За фоточувствителни кожи, много харесвам Меласкрийн на Дюкре, но и цената е по друга:
https://apteka.framar.bg/30015087/дюкре-слънцезащитен-крем-spf-50-40-мл-
Потърсих информация за този крем и го намерих на много приятна цена. Има два вида - богат и лек, поръчах си лекия, защото през лятото кожата ми е склонна към омазняване. Дано не съм сбъркала. И още веднъж благодаря!

Боже, поръчала съм крем за ръце! Ще припадна, сега трябва да анулирам поръчката!
Ох, не, проверих си поръчката, за лице е. Много съм зле с поръчките... Relaxed И линка оправих.

Последна редакция: пт, 03 май 2019, 19:02 от Анонимен

# 560
Първо хидратиращ крем, а върху него слънцезащита.
ФДТ сам по себе си дори и с висок спф не е достатъчен.
Спорен е и въпроса дали върху слънцезащитата трябва да се нанася фдт или пудра.
Аз нанасям в описаната поредност - хидратиращ крем, предпазен крем, фдт и пудра.
В момента изпробвам слънцезащитния крем на Регал и под него не слагам друг крем, защото той самия е дневен крем в висок спф. Засега се държи много добре. Той си е за градски условия.

# 561
  • София
Вчера си купих два Бб крема на Лореал, и един Wake me up за по 6 лв от намаления щанд на ДМ. В срок на годност са си. Много съм доволна, въпреки че запазите ми са шокиращи за нормален човек. Бб крема на Лореал ми е любимия тонален продукт за летните дни, бях се притеснила, че го спират, ама май само са му сменили опаковката.
Взех си и руж- хайлайтера на Есенс от новата колекция. Уникална комбинация между розово и златно. Много красиво седи! Heart Eyes
Взех си и от намалените червила на Лореал - Шайн Липстик. Сигурно ги има от много време, но аз за първи път ги виждам. Гел червила са, седят мокро и сочно  на устните, имат леко охлаждащ ефект, поне цвета който пробвах днес. Купих си два цвята и утре ще ходя за още две май. 

# 562
calabaza, дано всичко е наред с поръчката ти Simple Smile)
И дано крема ти хареса. Simple Smile

# 563
  • В къЩи.
Тази поредност на кремовете и слънцезащита нещо не мога да ги оправя...
Добре,сутринта съм станала нанесла крем за лице,крем с фактор и ФДТ, до кога  имам защита от слънчевите лъчи?
Нали се препоръчва слънцезащитата да се подновява на всеки 2-3 часа??? Е как върху вече гримирано лице да сложа пак крем с фактор???
Еми объркана съм...
Затова крем с фактор слагам само когато се пека.За ежедневието не използвам,просто не знам дали нанесен в 7ч сутринта ,ме предпазва до 17ч.

# 564
calabaza, дано всичко е наред с поръчката ти Simple Smile)
И дано крема ти хареса. Simple Smile
Да, надявам се, ще кажа как е като го пробвам. Flowers Hibiscus

# 565
  • Бургас
Нанесената слънцезащита сутрин не предпазва цял ден, трябва подновяване, но кремовете са подходящи само, ако си без грим, има и други алтернативи - спрейове, пудри. Аз честно казано не подновявам през деня, подновявам само на плажа. Имам кремчето на Биотрейд и това Сънденс и от двете съм доволна.

# 566
Аз подновявам със спрей термална вода с Ув фактор, но колко от продукта преминава в кожата през ФДТ и пудра,не знам?

# 567
Така и така като поръчвах, добавих един околоочен крем. Има ли някаква информация за продукти от тази марка? Нищо не съм чувала за тях. Примами ме с "изключителната" си съставка - високоефективен пробиотик. И продава ли се тази марка, за тези които и ако въобще има запознати с нея, по дрогериите?

# 568
И аз правя, като Джаста първо си слагам хидратиращ крем, след това нанасям слънцезащита, фдт, пудра, руж итн

# 569
Така и така като поръчвах, добавих един околоочен крем. Има ли някаква информация за продукти от тази марка? Нищо не съм чувала за тях. Примами ме с "изключителната" си съставка - високоефективен пробиотик. И продава ли се тази марка, за тези които и ако въобще има запознати с нея, по дрогериите?
Коя марка?

Общи условия

Активация на акаунт