Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 56

• 46 574
  • 756
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
И аз харесвам на Алверде, на Хималая балсамите също, но са по твърди, на мен това ми харесва, не обичам нещо да ми мазнее излишно на повърхността, Блистекс също са доста добри, само внимавайте да не вземете със слънцезащитен фактор, защото доста щипе.

# 586
  • В къЩи.
На мен Алверде и Хималая са ми сухи.Харесвам и не мога да преценя кой повече.
Само не взимай Нивея,изсушават много устните....

# 587
Цитат на: LieToMe в нд, 05 май 2019, 13:28
"Исках да попитам за балсам за устни, без значение от цената. Искам да е наистина подхранващ и подходящ за наистина сухи и нацепени устни! Благодаря предварително!"

От две години ползвам само EOS, моите устни са постоянно напукани и се белят, независимо от сезона. Пробвала съм доста балсами и харесвам EOS, защото когато го нанеса издържа най-дълго, запечатва и омекотява, и не ме болят устните. Чела съм добри отзиви и за балсама на NUXE, но не съм купувала.

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 05 май 2019, 15:48 от M.K.S.

# 588
Ако са ми вече нацепени устните, балсам до сега не ми е помагал. Мажа ги вкъщи с мед и стоя поне половин час или и повече ако успея да не ги оближа. Това ми ги оправя най-бързо. Иначе като си ги усетя сухи, вкъщи мажа с кокосово масло когато се сетя. Не че се задържа дълго де, пушачка съм, ама все пак каквото е попило помага да останат хидратирани. Навън съм все с червило и грижата ми е у дома предимно.

# 589
Аз ползвам само на Хималая с какаово масло и съм много доволна. С брекети съм и от години ползвам само този вид.

# 590
  • В къЩи.
Каква е връзката между брекетите и балсама за устни?( не се заяждам,стана ми инетересно)

# 591
M.K.S., препоръчвам ти балсамите за устни на Апивита. Любимият ми е с какаово масло. Използвам го зимата и лятото, защото е незаменим за мен. Спасявал ми е устните многократно.

# 592
Искам да ви попитам случвало ли ви се е в ДМ да нямат чанти, в които да ви сложат продуктите?
Вчера в Ловеч ми се случи да се награбя с продукти, отивам да плащам, казвам да ми сложат и чанта и се оказа, че имали проблем от 1 април и нямали чанти. Аз ги питам дали нямат някакво пликче, в което да си сложа продуктите, а те ми казват като искам да се откажа да пазарувам, а аз съм отишла от 35 км там да си купя необходимите неща. Направо бях потресена!

# 593
  • В къЩи.
На мен миналата седмица ми сложиха покупките в хартиена чанта- 25 или 35ст ми я таксуваха.

# 594
Каква е връзката между брекетите и балсама за устни?( не се заяждам,стана ми инетересно)
Устните се изсушават доста, особено в началото долната ми устна беше с рани и се обели няколко пъти. При наместване на захапката може да не можеш да си затвориш устата добре и да дишаш през устата, което пак изсушава. Също задължително слагам балсам и преди посещение при ортодонта /за да мога да си отворя устата широко, а и не знам колко време ще трябва да я държа отворена/.

# 595
  • Бургас
M.K.S., препоръчвам ти балсамите за устни на Апивита. Любимият ми е с какаово масло. Използвам го зимата и лятото, защото е незаменим за мен. Спасявал ми е устните многократно.
Аз също препоръчвам балсамите на Апивита,любим ми е този с мед на мен.На Хималая този с какаово масло също е хубав,подхранва доволно.

# 596
  • В къЩи.
Устните се изсушават доста, особено в началото долната ми устна беше с рани и се обели няколко пъти. При наместване на захапката може да не можеш да си затвориш устата добре и да дишаш през устата, което пак изсушава. Също задължително слагам балсам и преди посещение при ортодонта /за да мога да си отворя устата широко, а и не знам колко време ще трябва да я държа отворена/.
Ох,звучи страшно и болезнено. Пожелавам ти бляскава усмивка с бели и прави зъбки.

# 597
На Хималая този с какаово масло също е хубав,подхранва доволно.
И от мен глас. Не се бях виждала толкова дълго време с ненапукани и гладки устни.
Ако става въпрос за този, че май има още един вид с какаово масло.
Скрит текст:

# 598
  • София
Мда, и аз съм ЗА Хималая с какаово масло. И за база под някое по-сухо червило ми е идеален.

# 599
  • Варна
Някой има ли впечатления от кремовете за лице на Mixa? Не знам защо досега все съм пренебрегвала тази марка, май само мицеларна вода бях купувала преди време.
Очарована съм от продуктите им за тяло на първо ползване и ми се ще да пробвам нещичко и от грижата за лице.

Общи условия

Активация на акаунт