Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 56

• 46 545
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
  • София

за този крем писах, че не съм особено доволна
Аз пък много го харесвам точно този. Заради него си взех и дневен 7% от серията, но не ми допада чак толкова, има малко кир ефект. Слагам го само като няма да излизам.

# 616
  • Варна
Аз вчера пробвах CC крема на Mixa, мхм, странен е. Той всъщност няма никакво тониране и не прилича на нито един сходен продукт, който съм ползвала. За мен си е добър хидратант и кожата след него изглежда отпочинала, напоена, в добър общ вид. Тена не изравнява обаче. При все това, нанесен върху слънцезащита и запечатан отгоре с прозрачна пудра, ме изненада приятно. Наистина е по-различно лицето, не както след ФДТ или ББ крем, но гладко и свежо.
Не мога да схвана още как работи и да си го обясня, ще продължа да го ползвам, за да добия по-пълна представа.

# 617
Зелен ли е цветът на СС крема?

# 618
  • Варна
Не, стандартен бял крем, съвсеееем леко жълтее

# 619
Благодаря! На снимката зеленее, а и обикновено кремовете за прикриване на червенините по лицето, са зеленикави, затова попитах и предположих, че на това се дължи ефекта му да заглажда лицето, имено защото прикрива червенините. Ще го потърся, дано има тестери.

# 620
мхм, "добра хидратация" каза - можеш ли да сравниш с някой друг крем?
за мен "хидратация" е вълшебна дума Simple Smile

# 621
  • Варна
мхм, "добра хидратация" каза - можеш ли да сравниш с някой друг крем?
за мен "хидратация" е вълшебна дума Simple Smile
Ами, например... повече ми харесва от колагеновите кремове на Биотен - там и дневният, и нощният ми бяха малко задушливи. Хидратират, но и оставят едно малко неприятно, малко найлоново усещане, докато попият. Тук това го няма - бързо попива, не лепне, не е тежък, кожата е озарена и напоена.

Друго, друго, в момента имам и ползвам Visible Difference на Elizabeth Arden. Той пък е отличен хидратант, но е малко постен, не мога да обясня какво му липсва, но му липсва нещо. Та, на Mixa ми е по-приятен към този момент.

calabaza, мислиш ли, че зеленее наистина? Аз не мога да преценя. Сподели ако го пробваш как ти се е сторил.

# 622
благодаря ти! Flowers Sunflower
ясно, ще се купува Grinning

# 623
  • Варна
А, дано има тестери, пробвай го първо.
Ако не, поне е намален този месец Relieved
И ти сподели после, да знам да се чувствам ли виновна.

# 624
И аз май ще го купувам 😆

Идвам да похваля металическите сенки на Есенс. Вчера ги носих цял ден, чак вечерта към 8 се бяха посъбрали в свивката, но не много. Без основа толкоз. Със сигурност ще се сдобия с ощя два три цвята.

# 625
  • Варна
ARIA*, единичките ли? Или някоя палитра съм пропуснала?

# 626
calabaza, мислиш ли, че зеленее наистина? Аз не мога да преценя. Сподели ако го пробваш как ти се е сторил.
Така ми се струва от снимката. Когато успея да го открия и дано мога да го пробвам, ще мога да кажа дали не ми се е сторило само.

# 627
Единичките, Тайга ☺ Супер са. И цвета е... абе страхотни са.

# 628
А, дано има тестери, пробвай го първо.
Ако не, поне е намален този месец Relieved
И ти сподели после, да знам да се чувствам ли виновна.

какви ги свърших:
ходих до дм, нямаше тестер /но мисля, че съм виждала преди/
на кутийката пише "без алкохол" /ура!/, но и със спф 15, което намали ентусиазма ми, защото щях да го ползвам като нощен крем
мислих, мислих и не го взех, а сега малко съжалявам - можех да го ползвам у дома в дните, в които не излизам
денем слагам крема със спф 50 /и серум отдолу, но не винаги/, истинската подхранваща и овлажняваща грижа ползвам нощем
кремът вероятно прави кожата да изглежда добре, защото има и силикон в състава
ще му се почудя още, но за да не излеза с празни ръце, взех една храна за коса с алое Grinning

# 629
  • Варна
Цитат
взех една храна за коса с алое

Е, то не е малко. Да пишеш, щом я пробваш.
Аз тази с папая точно я свърших, след като повися в банята почти година, никак не ме впечатли. Но пък за банана съм чела отлични отзиви.
Още една маска за коса никога не е излишна.

Общи условия

Активация на акаунт