Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 56

• 46 545
  • 756
  •   1
Отговори
# 630
Ари, кой цвят имаш? Гледах едни червени и много искам. Ще метнеш ли снимка на цвета?

За фибите с перли - Алиекспрес. По 2 лв са общо взето...

# 631
Арабескче, имам първия от показаните по долу. Смятам да взема втория, тъй като имам с каква палитра и него да го комнинирам. Колебая се за синия, за него ще ми трябва и палитрата Ню Йорк 😆
Скрит текст:

# 632
Хм, това червено сякаш бие малко на оранжево на някои снимки... Трябва да ги видя наживо, благодаря все пак Hug

# 633
Идвам да похваля металическите сенки на Есенс. Вчера ги носих цял ден, чак вечерта към 8 се бяха посъбрали в свивката, но не много. Без основа толкоз. Със сигурност ще се сдобия с ощя два три цвята.

Радвам се, че ти харесаха. И на мен са ми любими. Имам 1, 2 и 4 цвят и са страхотни.

# 634
  • Варна
Донапълних шкафа с козметични залежи с още три продукта на Микса и стига толкова за този месец:

Скрит текст:

Исках да погледна и сенките на ARIA, но имаше натрупани девойки пред Есенс и не се добрах. Няма да забравя обаче.

# 635
Тайга, в близкия ДМ нямаше CC на Mixa, а момичето каза, че го спирали. Малко ме съмнява, защото така казват като не знаят, защо няма наличност. Намерих го в друг, нямаше тестер и го купих. На мен ми е блееедо зеленикав цвета, но действително е толкова бледо, че може да мине и за бяло и едва ли от това бледо прави кожата по-добра. Сега съм с грим, но утре ще го пробвам. Ароматът, обаче, ми е силен и не особено приятен,та не знам как ще се спогодим.
Само да питам на каква цена го взе от ДМ?

# 636
  • Варна
От Лили го купих аз, около 7.50 мисля.
Ех, дано ти хареса, но не очаквай чудеса все пак. И да споделиш!

# 637
Взех го, за да го ползвам за основа за грим, че Биотен ми свършва. Надявам се да мога да понеса аромата, а той се очертава доста траен.
11, 99 лв го взех! Безобразни са с тези различни цени!

# 638
  • Варна
О, не, явно аз бъркам.
Сега проверих, че в Ремедиум струва 10.87 с намалението, едва ли Лили са под тяхната цена.
А редовната е 14.50, така че е просто невъзможно да съм го купила толкова евтино. Извинявай, обикновено взимам по няколко неща и наистина се обърквам кое колко струва.

# 639
Благодаря, че уточни. В ДМ са намалени доста, не знам този колко точно, просто защото го нямаше.

# 640
  • Варна

Скромно от мен. Хайлайта го взех, защото много го хвалят и да наистина е хубав. Соления спрей го взех за оформяне на къдрици, искаше ми се да взема крем за къдрици, но не можах да намеря такъв в ДМ, знам, че в професионалните магазини има, но са скъпи. Пробвах го, добре оформя, предвид, че аз съм с чуплива коса, ще видим колко ще издържат къдриците.

# 641
  • на последния етаж
Тази лимитирана колекция на Essence налична ли е в някой от магазините в София? Или само онлайн?

# 642
  • Варна
Тази лимитирана колекция на Essence налична ли е в някой от магазините в София? Или само онлайн?
Ако става въпрос за Есънс, аз го купих от ДМ в Сердика Център, но беше последна бройка. Предполагам, че го има зареден и в другите им магазини.

# 643
не навсякъде я има заредена тази серия, вчера бяхме в Пловдив в големия Мол, в ДМ беше заредена (но ружа беше свършил), в лили в същия мол я нямаше тази серия изобщо, на главната лилито също я нямаха заредена. Днес питах додис в нашия град дали ще я зареждат в ДМ и лили, ами няма да я имаме. Не знам на какъв принцип ги решават.

# 644

Скромно от мен. Хайлайта го взех, защото много го хвалят и да наистина е хубав. Соления спрей го взех за оформяне на къдрици, искаше ми се да взема крем за къдрици, но не можах да намеря такъв в ДМ, знам, че в професионалните магазини има, но са скъпи. Пробвах го, добре оформя, предвид, че аз съм с чуплива коса, ще видим колко ще издържат къдриците.

Крем за къдрици има много добър на Балеа. Другият добър продукт за тази цел е млякото за коса на Балеа. И двата ми оформят къдриците перфектно.

Използвам чужда снимка, за което се извинявам.
Имам един подобен спрей с морска сол от Лили на тяхната марка Велнеа. Не ми харесва изобщо. Изсушава ми зверски косата и я прави като метла... Събира прах по рафтовете и май е крайно време да го изхвърля...

Общи условия

Активация на акаунт