Пазаруване от LC WAIKIKI тема 2

• 68 241
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Записвам се да ви следя, получих си първата поръчка, един артикул е за връщане гледам, че е безплатно, супер Simple Smile

# 451
  • Стара Загора
Здравейте, имате ли проблем с кошницата в сайта? На мен ми изписва Server error и не ме допуска до нея.

# 452
Не, нямам проблем с кошницата. Всичко е нормално.

# 453
Здравейте, имате ли проблем с кошницата в сайта? На мен ми изписва Server error и не ме допуска до нея.

Имах същия проблем и две седмици не ме дипускаше в кошницата. По съвет от тук си направих нов профил.

# 454
Еее, много ме е яд! В турския сайт има толкова хубави неща, редовно правят отстъпки и намаления, а тук пускат едно читаво и докато се чудиш с кое да го комбинираш за безплатна доставка - изчерпано!
Иначе ми е любимият сайт за дрешки - високо качество на достъпни цени!

# 455
Аз тази година не попаднах изобщо на читаво намаление. Единственото ми попадение е офлайн якета на децата и мъжа, но два дни по късно като минах, цените бяха двойни. Искрено съм разочарована тази година от сайта и за разлика от предната година, нищо не съм поръчвала още.

# 456
Преди доставката беше безплатна над 40лв., а сега ми пратили имеил за над 70лв.  Масово онлайн се пуска безплатна доставка, а тук даже се вдига сумата  за безплатна доставка. Sad

# 457
Преди доставката беше безплатна над 40лв., а сега ми пратили имеил за над 70лв.  Масово онлайн се пуска безплатна доставка, а тук даже се вдига сумата  за безплатна доставка. Sad
Явно промяна няма.

# 458
Във всички мейли пише, че безплатната доставка е над 70 лв, а в сайта над 39 излиза безплатна, така че вероятно не са променили мейла.

# 459
  • София
Здравейте, има скромно намаление на някои стоки в сайта. Аз пуснах боксерки за дребосъка. До сега не съм купувала тяхно бельо и много се надявам да става за носене. Лек и усмихнат ден на всички 🤗

# 460
Харесах си една покривка за маса, но не ми дава да я поставя в количката, изписва ми - Изберете размер. А размери няма!

# 461
Харесах си една покривка за маса, но не ми дава да я поставя в количката, изписва ми - Изберете размер. А размери няма!

Понякога не се вижда опцията за размер. Пусни линк или пробвай да отвориш през друг браузър.

# 462

Понякога не се вижда опцията за размер. Пусни линк или пробвай да отвориш през друг браузър.
https://www.lcw.com/bg-BG/p/table-cloth-0SO983Z8-F9C
опитах и през друг браузер, пак не се виждат размери.

# 463
И при мен не излизат размери.

# 464
Здравейте, има скромно намаление на някои стоки в сайта. Аз пуснах боксерки за дребосъка. До сега не съм купувала тяхно бельо и много се надявам да става за носене. Лек и усмихнат ден на всички 🤗
Чудесно им е бельото за деца, памук с ликра. Моите момчета от две години са с техни боксерки, доволна съм.

Общи условия

Активация на акаунт