Защо не получавам харесвания в Tinder

• 34 454
  • 525
  •   1
Отговори
# 165
Глупости.
Напиши тогава лица.

# 166
  • Пловдив
Глупости.
Напиши тогава лица.
Ле-ле... Grinning Кой не си е чел букварчетата в клас... Лицето на човек е едно, самочувствието също е едно. Двете заедно, правят множествено число. Оттам и употребата на думата "истинските".

# 167
Май ти не си чел Joy
Този израз е често срещан, но не и както ти си го писал.
Не ми казвай колко и какво съм чела или не. Докажи.
Едно лице
Две лица
Недей се излага.

# 168
Ако нещо ме отблъсква веднага е страстта към споренето.. ooooh!

# 169
  • Пловдив
Май ти не си чел Joy
Този израз е често срещан, но не и както ти си го писал.
Не ми казвай колко и какво съм чела или не. Докажи.
Едно лице
Две лица
Недей се излага.
Доказват го твърденията ти в предходните ти мнения. Лицето на човек е само едно - колкото глави има. Simple Smile Все пак, не става дума за двуглава или триглава ламя, а за жена, чието лице искам да видя без грим.

Ако нещо ме отблъсква веднага е страстта към споренето.. ooooh!
Значи, не започваш да спориш и... готово! Simple Smile А ако все пак искаш да спориш, използвай точни примери и същевременно ги защитавай с доводи.

На мен пък са ми забавни хора, които целево се хващат и за най-малките неща (както ти натърти за правописните грешки, които все още не можеш да докажеш) и после трошат време от девет кладенеца и през девет планини вода да носят, само и само непременно да докажат как някой бил сгрешил някъде. Simple Smile

Последна редакция: ср, 23 окт 2019, 18:31 от Счупено пиронче

# 170
Буквара вади душо и ми покажи.
Другото са глупости.
Моите твърдения не доказват твоите.

# 171
  • Пловдив
Другото са глупости.
Съветът ми е да се допиташ до учител(ка) по български език. Предполагам, че той/тя с готовност ще ти обясни. Simple Smile

# 172
Айде стига с тия кафета, никоя не връзва така вече. Трябва да ги водиш на разходка със скутер по центъра на софия, със спарк до някоя забележителност, на ескейп стая или пейнтбол.
Тенкс ми лейтър 😉😉

А и тези дето лесно се съгласяват за кафе, лесно ще се съгласят и със следващия

# 173
Сега обърнах внимание на описанието. Мен би ме отблъснало. Изкуствено приповдигнато, което в комбинация (обърнете внимание, нещата са комплексни, по дяволите) с половин глава под моя ръст и подозрителен ИТМ (а това 39 възраст ли е? Сериозно, на тези години с такова описание?) кара профила да изглежда като крещящ за внимание и 'ребята, давайте да гледаме истинските неща, лица и същности, не само визията, щот моята визия и без това не блести'.
Смисъл... Не ми е цел да уязвя, ама... Не може да е сериозно това.

П. П. Аз с моите 180см/55 кг ще избия рибоците в тоя Тиндър.

# 174
Другото са глупости.
Съветът ми е да се допиташ до учител(ка) по български език. Предполагам, че той/тя с готовност ще ти обясни. Simple Smile
О не драги, на теб спешно ти трябва учител.
Едно е да допуснеш грешка, но ти тъпо твърдиш, че си прав. Което говори много лошо за теб.
Ти си този, който трябва да докаже.
Чуствай се свободен да потърсиш в граматичните правила малко инфо за бройната форма.
Твой ред е.
Все пак по професия съм редактор, не са ми минали през ръцете 2-3 книги, а доста повече инфо.
И такова словосъчетание абсолютно никъде не съм срещала.
То безумието просто бие на очи  Laughing

# 175
Сега обърнах внимание на описанието. Мен би ме отблъснало. Изкуствено приповдигнато, което в комбинация (обърнете внимание, нещата са комплексни, по дяволите) с половин глава под моя ръст и подозрителен ИТМ (а това 39 възраст ли е? Сериозно, на тези години с такова описание?) кара профила да изглежда като крещящ за внимание и 'ребята, давайте да гледаме истинските неща, лица и същности, не само визията, щот моята визия и без това не блести'.

Аз така и не си сложих описание, само да ми се смеят каките

# 176
Аз искам да разбера за чантите. Как разбра колко струват и че жените, които са се снимали с тях, нямат пари да си ги купят?

За мен и това е проблем. Уж някакъв възвишен по описание, а гледа женските чанти и калкулира дохода на собственичките им. А вероятно в хода на разговора изскачат и други подобни несъответствия, говорещи за пресметливост и дребнавост.

# 177
  • Пловдив

Кое в описанието е изкуствено и кое е приповдигнато? Simple Smile Напълно искрен текст. Ако ти считаш, че ме познаваш по-добре от мен самия и твърдиш обратното, следва да подкрепиш изявлението си с доводи. Всеки може смело като теб да развява някакви глупости за теб или друг човек, но това нищо не доказва. Simple Smile

Главата ти 18 см ли е висока? Доста странно, понеже като извадим от твоите 180 см моите 171 см, остават 9 см, за която стойност ти твърдиш, че е "половин глава". Simple Smile По-полека с преувеличенията. Нищо, че си жена, но имай мярка! Simple Smile И какво значение въобще има ти с какъв ръст си, та го споменаваш ни в клин, ни в ръкав във връзка с текста в моя профил, в който съм описал с каква жена бих и с каква не бих желал да общувам? Grinning Ако ти имаше по-нисък ръст, самочувствието ти би се сринало ли?

Моят ПТМ (показател за телесна маса) е точно такъв, какъвто съм написал. Леко наднормено тегло. Годините ми също са верни - 39. Никога не бих написал нещо, различно от истината. Нещо учудващо ли виждаш в това? Simple Smile

Да сравняваш мъжко с женско тяло е неправилно, предвид това, че мъжките кости са по-тежки; също и мускулатурата е в повече, отколкото при жените. Жена със съизмерими ръст и тегло би изглеждала много пълна, освен ако не е назобана щангистка или друго подобно. Simple Smile

Другото са глупости.
О не драги, на теб спешно ти трябва учител.
Едно е да допуснеш грешка, но ти тъпо твърдиш, че си прав. Което говори много лошо за теб.
Ти си този, който трябва да докаже.
Чуствай се свободен да потърсиш в граматичните правила малко инфо за бройната форма.
Твой ред е.
Все пак по професия съм редактор, не са ми минали през ръцете 2-3 книги, а доста повече инфо.
И такова словосъчетание абсолютно никъде не съм срещала.
То безумието просто бие на очи  Laughing
Ти си тази, която настоява, че моят текст е с правописни грешки и следва да докажеш своите твърдения.
 А начинът ти на изразяване и окачествяванията, които си позволяваш, пределно ясно говорят какво се корени в душата ти. Simple Smile Аз няма да ти отвърна с твоя тон, тъй като не възнамерявам да слизам до нивото ти. Свободна си да продължаваш все в този дух, щом толкова те влече. Аз запазвам уважителния тон и усмивките. Simple Smile

Аз искам да разбера за чантите. Как разбра колко струват и че жените, които са се снимали с тях, нямат пари да си ги купят?

За мен и това е проблем. Уж някакъв възвишен по описание, а гледа женските чанти и калкулира дохода на собственичките им. А вероятно в хода на разговора изскачат и други подобни несъответствия, говорещи за пресметливост и дребнавост.
Познавам няколко такива жени от квартала и зная какви дрехи и принадлежности носят или не носят, какво работят и как някои са дълготрайно безработни и движат с мъже, които да ги водят по заведения. С жени, опитващи се да изпъкнат пред другите с подправена показност, не бих си губил времето. Съответно и с лекота съм ги отмятал наляво в Tinder. Simple Smile Бях го споменал точно в същото мнение, от което си прочела за чантите на въпросните жени, но явно помниш избирателно. Най-лесният начин да си освежиш паметта е, като се върнеш назад и прочетеш мнението отново, вместо тепърва да питаш тук. Simple Smile Знаеш кой в случая проявява дребнавост, но не би си го признала. Simple Smile

# 178
Не, аз го доказах и даже с примери.
А ти извади някаква странна /да не казвам глупава, че пак душата ми ще го отнесе  Grinning/  логика от която ме напуши смях.
Нещо те е страх да отвориш граматическия речник.  Laughing

# 179
  • Пловдив
Не, аз го доказах и даже с примери.
А ти извади някаква странна /да не казвам глупава, че пак душата ми ще го отнесе  Grinning/  логика от която ме напуши смях.
Нещо те е страх да отвориш граматическия речник.  Laughing

В мнението, в което ти - като опит за подсилване на правотата ти - изтъкна, че си редактор, почти на всеки ред допусна елементарни грешки. Забележителен подход имаш, признавам ти! Simple Smile

Да оставим горещите лични симпатии един към друг Kiss и да се върнем на темата.

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 06:23 от Счупено пиронче

Общи условия

Активация на акаунт