Защо не получавам харесвания в Tinder

• 34 451
  • 525
  •   1
Отговори
# 180
Този Булгарин, чийто профил сте постнали само би ме отблъснал с философстването си, ако бях регистрирана в подобен сайт. Толкова изисквания към въображаемата жена, а той какво предлага, не става ясно. Излъчването е като на старомоден и малко злобничък егоцентрик, който реално няма желание за връзка, а за галене на Егенцето. А като няма кой да му го погали, евентуално става нервен и избухлив. Това виждам на първо четене.
Да дойдела на срещата без грим - боожее. А неепилирана може ли?

# 181
Не, аз го доказах и даже с примери.
А ти извади някаква странна /да не казвам глупава, че пак душата ми ще го отнесе  Grinning/  логика от която ме напуши смях.
Нещо те е страх да отвориш граматическия речник.  Laughing

В мнението, в което ти - като опит за подсилване на правотата ти - изтъкна, че си редактор, почти на всеки ред допусна елементарни грешки. Забележителен подход имаш, признавам ти! Simple Smile

Да оставим горещите лични симпатии един към друг Kiss и да се върнем на темата.

Тоест за теб правилното писане е грешно  Joy
Някак си е тъжно...
И къде са тези грешки?  Laughing
Не, чакай, точно от теб корекции не са ми необходими  bouquet

# 182
[off topic]Британски учени доказаха, че хората, които гледат основно правописа на противоположния пол, са сингъл Joy[/off topic]

# 183
Ми не е точно така. Доста хора познавам не са сами и пак гледат правописа на другите.
Не съм писала първа аз за грешките.
И не съм го направила с цел да го обидя, просто посочих грешката, защото вече имаше такъв започнат диалог.
Но егото му е толкова голямо, че на черното казва бяло.

# 184
  • Пловдив
Oсъзнавам, че съм "удобен" на един особен тип жени тук, тъй като съм винаги открит и отговарям в спокоен тон дори и на най-върлите заядливки (което за типажи като тях е манна небесна), вместо да отвърна по техния начин или да подмина умишлените им опити за дразги. Но на мен ми е забавно да наблюдавам поведението им отстрани и ги оставям да се самонавиват какви велики псохиложки са и с увереността, че непогрешимо проникват в чуждите мисли и усещания направо през екрана на телефона си. Grinning
 Колкото и упорити опити да правите, чрез намеци и квалификации, аз никога няма да се изнервя и грубо да ви поставя на мястото ви. Simple Smile Ясни са ми похватите ви, но не са в мой стил и не желая да прибягвам до тях.

Обяснявам за непременно търсещите скрит подтекст там, където такъв липсва:
Цитат
Би се разбирала отлично с мен, ако си грамотна, искрена, вярна и страстна жена, тъй като аз също притежавам тези качества. Не пия и не пуша; ходя само по моята жена, обаче по много, така че горко ти Stuck Out Tongue
Писал съм с какъв тип жена бихме се разбирали отлично. Това не са изисквания, а споменаване какви черти намирам за привлекателни, защото са присъщи и на мен. Но, ако за някоя "големи изисквания" са някой да е грамотен, искрен, верен и страстен, тогава може би е по-добре да се замислите над някои неща от живота си. Simple Smile
 Написал съм и това, че не пия и не пуша; също и не ходя по чужди жени. А завършекът на изречението е явна и лека закачка, която съчетах с другото, понеже нямаше достатъчно оставащи символи да напиша, че сладоледът е второто ми най-любимо нещо, което обичам да ближа.

Цитат
Ако залагаш само на хубостта си, без да излъчваш ум и добра обща култура, значи нямаме пресечни точки и по-добре да отметнеш наляво Simple Smile
Кратко и ясно съм уточнил, че за мен е от значение жената да излъчва ум и добра обща култура. Такива, излъчващи простоватост и ограничена обща култура, разчитащи единствено на външен вид, следва да си търсят себеподобни.

Цитат
Искам да видя истинските ти лице и самочувствие, затова на първата ни среща ела без грим, рисувани вежди и подплънки в сутиена Simple Smile
Какво лошо има в това жената да покаже истинските си лице и самочувствие, а не подправени такива, които не отговарят на действителността? Simple Smile Защо ми е да виждам силно прикрито зад маска лице с изопачено излъчване, което е поредното "като от калъп" измежду многото еднакви маски из улиците!? Или изкуствено увеличен обем гърди, който е нарочно добавен, за да заблуждава чуждите очи и да вдъхва иначе несъществуваща самоувереност у жената?

Цитат
171 см / 84 кг
Държа от първия миг да съм искрен и жената да прецени доколко бихме си подхождали и като фигура. Simple Smile

Този Булгарин, чийто профил сте постнали само би ме отблъснал с философстването си, ако бях регистрирана в подобен сайт. Толкова изисквания към въображаемата жена, а той какво предлага, не става ясно. Излъчването е като на старомоден и малко злобничък егоцентрик, който реално няма желание за връзка, а за галене на Егенцето. А като няма кой да му го погали, евентуално става нервен и избухлив. Това виждам на първо четене.
Да дойдела на срещата без грим - боожее. А неепилирана може ли?
Нелеп опит да се носиш по инерцията на чуждото течение. Simple Smile Още от втората дума, умишлено написана от теб така, си личи дребнавата ти душичка. Оттам-нататък сама си прави изводите. Рядко виждам жена, която толкова греши в представите си, но ти ми доказа, че можело и още. Продължавай да дълбаеш! Simple Smile

Ми не е точно така. Доста хора познавам не са сами и пак гледат правописа на другите.
Не съм писала първа аз за грешките.
И не съм го направила с цел да го обидя, просто посочих грешката, защото вече имаше такъв започнат диалог.
Но егото му е толкова голямо, че на черното казва бяло.
Пределно ясно се вижда из последните страници от темата коя от вас първа тръгва да чопли за допуснати правописни грешки и коя започва да ѝ приглася след това. Няма нужда от оправдания коя не била първа и коя била втора. Simple Smile

# 185
И аз не съм сингъл, ама много се дразня на неграмотността по принцип..))

# 186
Oсъзнавам, че съм "удобен" на един особен тип жени тук, тъй като съм винаги открит и отговарям в спокоен тон дори и на най-върлите заядливки (което за типажи като тях е манна небесна), вместо да отвърна по техния начин или да подмина умишлените им опити за дразги.

Вместо pick up line, кажи на някоя потребителка, че не пише грамотно и няма отърване от нея 😂

# 187
Върнах се да прочета пак профила на пирончето и сега вече зацепих кое дразни момичетата тук, а на подсъзнателно ниво и мен.
2/3 от текста е каква ТРЯБВА да е жената, за да ти се хареса, а само 2-3думи има за това какъв си ти и какво предлагаш на тезгяха. С две думи, имаш едно кило условия и щипка претнциозност, без дори да казваш каква е наградата.

# 188

Пределно ясно се вижда из последните страници от темата коя от вас първа тръгва да чопли за допуснати правописни грешки и коя започва да ѝ приглася след това. Няма нужда от оправдания коя не била първа и коя била втора. Simple Smile

Точно, ясно се вижда, че не аз направих първата забележка за грешките.
И не го казах с лошо чувство. Просто посочих грешката, която беше оградена, но ти не видя. И даже беше учуден защо е оградено. Защо скачаш като попарен е вече въпрос на твърде голямо его и неспособност да приемеш дори елементарна критика. Не винаги когато някой те критикува и посочва грешка означава нападка и обида.
Но е плашещо при очевидна грешка да продължиш да спориш без да се обосновеш. И да имаш наглостта да твърдиш, че си обяснил с някаква твоя странна логика, която не присъства в нито един учебник по български език.
Иначе самото ти представяне е забавно и ми допадна донякъде.

Преподаватели по езикова култура са казвали, че перфектно грамотни хора няма. Всеки може да допусне грешка.
Дори и в университета никога не съм се сърдела на преподателите си като са ми правили забележки. Критика приемам, даже за дипломната си избрах най-строгия професор.

Ето какво рекоха от Бан за твоето изречение

Толкоз по въпроса. Всякакви спорове оттук насетне ако обичаш отнеси към БАН  Grinning

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 14:54 от Елора

# 189
  • Пловдив
Върнах се да прочета пак профила на пирончето и сега вече зацепих кое дразни момичетата тук, а на подсъзнателно ниво и мен.
2/3 от текста е каква ТРЯБВА да е жената, за да ти се хареса, а само 2-3думи има за това какъв си ти и какво предлагаш на тезгяха. С две думи, имаш едно кило условия и щипка претнциозност, без дори да казваш каква е наградата.
Още в първото изречение в профила ми съм написал на разбираем език какво "предлагам на тязгяха", кактоти се изрази. Simple Smile Кой чел-недочел, ако ще се хваща целево само в подбрани думи, си е негова работа.

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 14:50 от Счупено пиронче

# 190
Оюе в първото изречение в профила ми съм написал на разбираем език какво "предлагам на тязгяха", кактоти се изрази. Simple Smile Кой чел-недочел, ако ще се хваща целево само в подбрани думи, си е негова работа.

Не се хващам, съвсем ясно ти казвам, че частта, в която "изискваш" е две трети от цялото ти описание. Не знам кой е чел - недочел (бърз си да клъвнеш като ответна реакция, не много приятно качество бтв) Само в първия от трите параграфа споменаваш за твоя тезгях. Останалото са предусловия за съобразяване от жената. Пиши поне каква зодия си, че да се знае от кои точно егоцентрици си и с какво си имаме работа Wink

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 15:11 от tuali

# 191
  • Пловдив
Скрит текст:

И не го казах с лошо чувство. Просто посочих грешката, която беше оградена, но ти не видя. И даже беше учуден защо е оградено. Защо скачаш като попарен е вече въпрос на твърде голямо его и неспособност да приемеш дори елементарна критика. Не винаги когато някой те критикува и посочва грешка означава нападка и обида.
Но е плашещо при очевидна грешка да продължиш да спориш без да се обосновеш. И да имаш наглостта да твърдиш, че си обяснил с някаква твоя странна логика, която не присъства в нито един учебникт по български език.

Преподаватели по езикова култура са казвали, че перфектно грамотни хора няма. Всеки може да допусне грешка.
Дори и в университета никога не съм се сърдела на преподателите си като са ми правили забележки. Критика приемам, даже за дипломната си избрах най-строгия професор.

Толкоз по въпроса. Всякакви спорове оттук насетне ако обичаш отнеси към БАН  Grinning

Приемам това като добър довод и се съгласявам. Simple Smile Надявам се да имаш широка усмивка на лицето в момента! Grinning Ще се съобразя и ще променя текста в профила си. Редно е обаче да се извиниш за отношението си в предишни твои мнения в темата. Simple Smile В някои от тях тонът ти беше неособено добър. Това не ти прави услуга. Simple Smile

Интересното е, че в началото на 90-те години учителката по български език ни учеше как определяемото се пише в множествено число, без значение лица, предмети или местности, например: "шарените кола и камион". Дали правилата в българския език са били променени оттогава-насам и в това отношение, няма как да зная. През 2007-2008г. и 2012г. имаше поредица от глупави и неразумни промени от страна на езиковеди на БАН, включително и възприемането на десетки чужди думи като уж български; както и предложения да отпадне пълният член, с оправданието, че така щяло да има по-малко грешащи хора (на принципа "има правило - има проблем; няма правило - няма проблем!"). Simple Smile

п.п.: Как се казва лицето от БАН, което с такъв размах замества родни думи с английските им преводи, например: изключение (precedent), вложения смисъл (in the context of), обичаи (traditions), съветвания (consultations), учреждение (institution)? Simple Smile

Оюе в първото изречение в профила ми съм написал на разбираем език какво "предлагам на тязгяха", кактоти се изрази. Simple Smile Кой чел-недочел, ако ще се хваща целево само в подбрани думи, си е негова работа.

Не се хващам, съвсем ясно ти казвам, че частта, в която "изискваш" е две трети от цялото ти описание. Не збам кой е чел - недочел (бърз си да клъвнеш като ответна реакция, не много приятно качество бтв) Само в първия от трите параграфа споменаваш за твоя тезгях. Останалото са предусловия за съобразяване от жената. Пиши поне каква зодия си, че да се знае от кои точно егоцентрици си и с какво си имаме работа Wink[/spoiler]
С коя зодия предпочиташ да те излъжа, за да гледам после с пуканки в ръка как си правите още по-погрешни изводи въз основа на някаква си рождена дата? Grinning Даваш забавна хрумка и ако много желаеш, ще приема предизвикателството.

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 17:54 от AnMary

# 192
За зодията беше шега и само закачлива идея как да олекотиш претнциозността.

# 193
Скрит текст:

Но е плашещо при очевидна грешка да продължиш да спориш без да се обосновеш. И да имаш наглостта да твърдиш, че си обяснил с някаква твоя странна логика, която не присъства в нито един учебникт по български език.

Приемам това като добър довод и се съгласявам. Simple Smile Надявам се да имаш широка усмивка на лицето в момента! Grinning Ще се съобразя и ще променя текста в профила си. Редно е обаче да се извиниш за отношението си в предишни твои мнения в темата. Simple Smile В някои от тях тонът ти беше неособено добър. Това не ти прави услуга. Simple Smile

Интересното е, че в началото на 90-те години учителката по български език ни учеше как определяемото се пише в множествено число, без значение лица, предмети или местности, например: "шарените кола и камион". Дали правилата в българския език са били променени оттогава-насам и в това отношение, няма как да зная. През 2007-2008г. и 2012г. имаше поредица от глупави и неразумни промени от страна на езиковеди на БАН, включително и възприемането на десетки чужди думи като уж български; както и предложения да отпадне пълният член, с оправданието, че така щяло да има по-малко грешащи хора (на принципа "има правило - има проблем; няма правило - няма проблем!"). Simple Smile
Мда, с БАН не се спори   Laughing
Друг път вместо да спориш излишно, първо провери дали не си сгрешил наистина.
Е, не смятам, че съм била много груба и ако съм била е било заради твои надменни думи и твърдения, които даже не бяха обосновани.
Все пак ако съм те обидила - извинявам се  bouquet
Не отричам, че мога да бъда рязка и да не се усещам.
Издразни ме, че така тъпо и упорито спориш за очевадна грешка.
Не казвам, че си тъп, моля да не ме разбереш погрешно и сега.

Впрочем и учителите не са безгрешни. В университета разбрах, че за някои неща учителите ми в началното образование са ме учили на изключително погрешни правила. Което значи, че и те не са знаели.
В последното изречение БАН уточняват изключенията.

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 17:57 от AnMary

# 194
Пирончо, сори пич, видях, че си ме цитирал, но при цялата ми обич към четенето, не ми достигна хъс да те прочета. Smiley Добре е все пак,  в този объркан и лош свят човек да може да обяснява като за идиоти всяка своя мисъл и дума. Хората, забързани в нелекото си ежедневие, си умират да четат проповеди и най-Паче да се замислят над тях. Ето, аз и без да съм стигнала и до второто ти сложно-съставно изречение с грижливо поставени препинателни знаци, веднага си взех поука и се покаях.
Надявам се от все сърце някоя сгодна женица да е отделила от ценното си време да прочете мъдрите ти мисли и да разпознае своята истинска половинка в тях.

Общи условия

Активация на акаунт