✨Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги ✨тема 18

• 19 123
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Heart Heart

Flowers RoseДнес сте страхотни..снимките на Амине коя от коя по-хубави без грозника*
любимите ми кадри с Иит и Нур в зелено и розово..а за следобедното изкушение нямам думи..
вкусно и красиво та красиво..за Феми* специален коктейл *Маргарита*
за преглъщане и понасяне на грозницата до Чачо*.. и една котарана като неговата
пейзажи и пр.. по-късно!

Скрит текст:

# 91
Писах през телефона ,после дописвах но не се получи и поста остана недовършен .

Ева ,Тенкю за коктейла и котараната . И аз имам у дома една рижка непослушна Heart Eyes
Ча в началото на кариерата е с безупречен стил ,стилистката добре го обличаше в сериала и Реала . Няма се откаже от нея ,щото са близки със неговата лична стилистка.

Любов по филмите няма или има ,който е преживял да каже.

Радвам се  за Иво Аръков . Симпатяга е  Peace  нека се учи  голям шанс е да играеш с Къванч Тътлату  Peace Може да разкаже ако го интервюират   .  

Последна редакция: вт, 16 апр 2019, 19:10 от femmi2

# 92

Nature BoomФЕМИ* това не го разбрах..

Цитат
.. Любов по филмите няма или има ,който е преживял да каже...

Kissing Heart

# 93

Ева , смисъл че нама любов като по сериалите в живота . Може да греша и някой да е преживял изпепеляваща любов.

Последна редакция: вт, 16 апр 2019, 19:11 от femmi2

# 94

Феми, докато седна да пиша и да те успокоя, Софи ме е изпреварила. Обещавам да ти направя колажи по-късно. Сега ще ти пусна изглед от Барселона (за съжаление само там съм била) и лалетата на Истанбул,  дано малко оправя настроението ти.

Скрит текст:

# 95
# 96
Добро слънчево утро!

# 97
Purple Heart Green Heart

Hearts

Flowers Four Leaf Clover

Скрит текст:
ФЕМИ* честно да си кажа след няколко прочита на поста ти
пак нищо не разбрах..за фен*ска ревност ли става въпрос..за лична любовна история ли
която си я изкарваш на Чачо..вЕрно че тук пишещите коментираме личния живот на любимците си
но до там.. не трябва да се забравя докъде е виртуала и откъде започва реалността..както се казва да не се вкарваме
във филми* където не ни е мястото...За мен изпепеляващата любов е страст* бурни емоции* ревност* болка и пак страст*.. страст и само страст*.. няколко месеца временна невменяемост**

..специално за теб музикален поздрав* все едно пее Чачо
хубав ден и повече усмивки!!  

Flowers Hibiscus Hands V JoyJoy

Последна редакция: вт, 16 апр 2019, 08:33 от EvaKrusteva

# 98
  • На земята
Добро утро, много сте изписали и много красота.
Ето малко и от мен.

# 99
Добро утро, момичета!
„Направете от всеки един ден шедьовър.“ - Джон Удън
Направете го и днес, и утре, и...........

Красота, въображение и много радост:

# 100
Добро утро, момичета! Пожелавам ви един цветен ден

Последна редакция: вт, 16 апр 2019, 09:30 от cvetansk

# 101

Здравейте, момичета!

Щастлив е онзи, който се събужда сутрин с усмивка...

Слънчев ден, здраве, щастие, любов ... но най вече позитивно мислене. Такъв да бъде денят Ви ...

Спорен, спокоен, цветен и прекрасен.

# 102

Еми, обичам тази снимка. Този блясък в очите, не знам кой трябва да е пред теб, че така да ти светят очите /дори и на филм/, това не е само от осветлението.

# 103

Цеце, това е един от любимите ми моменти. Сцена, наситена с толкова много любов и страст. Погледите, нежната прегръдка, това заиграване с косата на Нур, закачливите реплики, изгарящото желание да бъдат заедно и нерешителността да се впуснат в приятното приключение на влюбени и неразделни съпрузи - толкова е истинско, почувствано и преживяно.

# 104

Общи условия

Активация на акаунт