✨Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги ✨тема 18

• 19 128
  • 737
  •   1
Отговори
# 105

Flowers BouquetЕМИ*  както съм писала много пъти голямо удоволствие е
да гледам* сладурите през твоите очи* - кадри гифчета и диалози..
Амине и Толга са фантастични в образите на Нур и Иит
Kissing Heart

Скрит текст:

Heart Decoration

Hands PrayЗнам че и преди си пускала гифчета и кадри от тук
но сега те моля отново  - пълен комплект с превод на диалозите
така както само ти го можеш.. и маминия*!!

..Еми* успя ли да отвориш видеото ако не
 ще го извадя от спойлер
Heart Eyes Hands Ok Hand

Последна редакция: вт, 16 апр 2019, 15:13 от EvaKrusteva

# 106
     Софи, аз бавно загрявам, не можах и видеото да отворя. Моля те пиши за кой момент става въпрос и веднага ще пусна и гифчета и диалози.
    И докато се уточним с теб - Толга и Амине за настроение!

Revolving Hearts  Gift Heart  Revolving Hearts

# 107
# 108

YumМомичета* вижте на какво изкушение попаднах под моста
на Босфора в  Истанбул и го споделям с вас преди да е заваляло
 и да ни развали красотата..!!
Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

Hearts

# 109
 Simple Smile Hug Hug
 Eхаа , каква  красота над моста е донесла Ева . Ще го зяпам за настроение .  
Еми  за теб прегръдка Hug

Песента на Васко Кеца   е забавен поздрав .   Имам силна интуиция  и понякога се отключва  се сбъдват неща  . Може да ме ядсосва   но е  моето вдъхновение сладко както се пее в песента . Някой ден ще ми писне  и ще забравя че е съществувал  hahaha

великопната четворка    Heart Eyes  
    По света какво става горят катедрали , света лудна  хората станаха жестоки  Sad

Еми , можеш ли да извадиш , когато Ийт ръкомаха на тираджията  и Нур се инатеше  и говорише за вълците  Joy много ме кефи тоя момент . Такива физиноамии правят, Толга отдавна съм го открила като актьор .  Нур го остави на вън и се разболая после му сготви супа .

Последна редакция: вт, 16 апр 2019, 19:40 от femmi2

# 110
  • На земята
Ех, какви са ни красиви, направо се разтапям като ги гледам.
Само се ядосвам,  че нямаше почти никакви целувки - някак е неестествено такава влюбена двойка да не се целуват.

# 111
     Софи, с малко закъснение, но с голямо удоволствие пускам част от този момент. Аз ще се наслаждавам на сладките изкушения и на моста на Босфора, а за теб и всички момичета
Сезон 1, епизод 6

- Отвори вратата! Отваряй! Жена ми е вътре, трябва да я взема!

- Нур, Нур! Открих те! Най-после, най-после те открих! Хайде, тръгваме!
- Какво правиш тук!? Какво си въобразяваш?
- Дойдох да те взема! Да тръгваме!
- Не тръгвам с теб! Вие що за шофьор сте? Някакъв луд ви засича, а вие го пускате вътре!
- Откъде да знам, каза, че е дошъл за жена си!
- Добре, взимам си я! Хайде да тръгваме!
- Не ме дърпай!

- Добре, лелче, извинявай, спокойно! Аз ще изтрия сълзите й! Хайде, Нур! Тръгваме!
- Лъжец!
............
- Тя ми е жена! Какво се пениш? Хайде, Нур!
..........
- Без жена си не слизам! Хайде, Нур! Моля те, ела!

- Нур, къде отиваш, Нур! Нур, къде отиваш? На средата на пътя си, ще те прегазят!
- И какво от това?
- Знам какво ти е казала, леля! Смяташ, че аз съм те отпратил. Но грешиш! Как можа да повярваш?
- Вече съвсем не знам на какво да вярвам! Слушай, слязох от автобуса, за да не те линчуват хората, защото съм добра! Не си въобразявай друго! Разбра ли?
- Ела тук!
- Чакай, пусни ме!
- Къде ще отидеш?
- Стига, пусни ме!
- Качвай се в колата!
- Пусни ме! Какво правиш?

Стана доста дълго. Дано не ви отегча. По-късно - още малко от този епизод.
     Феми, няма да забравя и за гифчетата от магистралата - нощес ще ги направя и ще ги пусна.

# 112
Heart Heart

Flowers BouquetЕМИ*  благодаря  ти от сърце..
гледам и се радвам  на страхотното изпълнение..диалога е невероятен..
усмивката широка..за какво отегчение говориш когато двамата сладури се карат*
с влюбен поглед!!
Heart Eyes Kissing Heart

Цитат

# 113
  Клюкарите по предаванията ги почнаха  ех ако не е Ча тази е Никоя !  Великата актрисЪ  , също и албанката  намаза покрай мъжа си . Дуда поне не се кифлее като нея .

newsm03 Crazy Crazy

двамата любимци на Еми тренират  .  
Поздрав с този клип и Хакан  , там е сцената под душа . Като си предтавя  как мята шаманката и я целува  Отврат  Sick как пък едно убаво маце не си хареса .  Една рускиня коментира че откакто видала репортажа Ча и Дуня   сън не я хваща . Смешно е но така е с любимците  .  Като чета за раздялата на Еркан и Хазал Субашъ техните  фенове болезнено приеха  това и искат пак да се съберат . Кой крив , кой прав те си знаят  .

# 114
Здравейте, момичета!
Малко закъснях, но първо се отбивам под моста - нали Ева ни покани докато не е заваляло, а след това отиваме в кафене "Пиер Лоти" на чай, пък може и да похапнем:

Еми, не бих могла да го кажа по-добре от Ева:
Цитат
EvaKrusteva
вт, 16 апр 2019, 17:50

ЕМИ*  благодаря  ти от сърце..
гледам и се радвам  на страхотното изпълнение..диалога е невероятен..
усмивката широка..за какво отегчение говориш когато двамата сладури се карат*
с влюбен поглед!!
Никога нищо не е в повече в твоите постове.Продължаваш да ни радваш!

# 115
Blue Heart Purple Heart

Nature BoomФЕМИ* тhank you за видеото и на СНЕЖИ* за чая в "Пиер Лоти"
..с похапването ще се въздържа защото имаше от всичко под моста
но още един маалък коктейл няма да откажа в прословутото кафене..

разбира се в компанията на г-н Иит и Нур
..която също тренира!!
Yum Hands V

Joy

# 116
О ,и аз няма да откажа коктейл на Пиер Люти . Наздраве ! Wine Glass

Велви ,също да се чувства поздравена с Хакан . Чакам да гледаме втори сезон . Еми ако го загледаш коментирай с нас . То няма кво се коментира толкова на фантастика .  Ще се наслаждаваме на геройте . Романтична сцена  пред камината мммм горещоооо  . Нетфликс не могат ги контролират турския Сем . Преди имаха такива сцени  но сега йок . Маминият и всеки друг   ще се гледат като ощипани моми  .  Говори се Киво ще ходи в Нетфликс но колко е вярно не знам . Ще видим след Сблъсък . Все повече навлизат на турския пазар и филми закупуват да излъчват .  Ча даде старта .  

Редактирам  да сложи Булгаристан красавеца

Иво Аръков на сета на Сблъсък . Голям шанс да играеш с Къванч   , има какво да научи нашия . Бг сериалите не ги гледам , не ме грабват . От старите харесвам и  гледала Стъклетн дом  Peace Има и класики в бг филмите .  Симпяга е Иво , ще  играе руски мафиот .  Не му следя кариерата знам че е бивше гадже на щерката на Христо Стоичков ако не греша  newsm78

Велви за теб тези сладури и мен да ни оправат вкуса от шаманката  Sick

Heart Eyes

Последна редакция: вт, 16 апр 2019, 20:16 от femmi2

# 117
Днес няма да казвам колко пъти отварях руските сайтове с надеждата да прочета новината, че албанката е родила. Но не е!
А рускините се радват на нашия Иво, който ще участва в "Сблъсък":

Пост харизмы😈💥

Онур и Иво🖤🎬

И коментар:
- двое харизматичных злодеев🔥🔥
и - КОГДА УВИЖУ БОЛГАРСКИЙ АКТЕР РЯДОМ С ОНУРА-ГОРЖУС!
И аз се гордея с този "калпазанин":

# 118
   Да отговоря на Ева   че не може  ми разбере поста . Споко  и аз не мога се разбера  .Така е като съм ядосана и нямам дар слово . Няма смисъл да обяснавам но ще се помъча .Rolling Eyes  Трябва се разграничава сериал от реалността .    Не харесваме половонките  ги плюем но само толкова . От нас нищо не зависи . Това е форум за споделяне .  Мисълта ми като зяпаме сериалите си казваме има ли такава любов ?  Ийт е като барут  , не дава и ревнува .   Реала не знам бих ли търпяла това , което Нур изтърпя .  Да не можеш да кажеш че си негова жена  да те мислят за любовница ти тровят живота .  Любовта е така , лесно не се отказваш от любим човек .   Имала съм такъв познат , не е лесен характер но пътищата ни се разминаха и понякога се сещам  Rolling Eyes Красавец беше .   Стига толкоз че се олях днеска  и ви досаждам  .
 Филисофските мисли , които слагате са хубави  bouquet

За албанката  мога се пошегувм с моята  интуиция  до една седмица ще роди  Joy
  Прочетох че жената на Ибрахим Челикол може да е бременна  .

Последна редакция: вт, 16 апр 2019, 21:00 от femmi2

# 119
     Снежи, докато похапвам сладичко и отпивам от коктейла, с който Софи ме изкушава да си довърша Сезон 1, епизод 6.

-  Мразя те! Ненавиждам те!

- Много се уплаших! Помислих, че съм те изгубил! Повярвай ми! Много се изплаших! За първи път се страхувам толкова! Нур, може би никога няма да си простя, но въпреки това ще се боря със самата теб, заради теб! Ти си моя!

- Не ме докосвай! Ако пак ме заведеш в онзи кафез, отново ще избягам! Няма да се предам, докато не се отърва от теб!

- Хайде! Нур, хайде! Идвай! Добре дошла!
- Насилие! Само това можеш ти!
- Нямам друг избор!

- Прибрахме се у дома, в дома си?!
- Ще вземем Мерт и ще се махнем!
- Не тръгвам никъде с теб! По-добре да умра!
- Нур?

Феми, знаеш, че харесвам много Чачо. Гледала съм всичко, което е снимал, но фантастиката ... нямам представа, може и да се наканя и да го започна.
     Велви ми се губи от поглед, тя е обещала да ни каже кога ще дават епизодите с Иво. Радвам се за него!
     А Алабамата аз пък я чакам да роди утре - датата на раждане на малкия трябва да съвпадне с датата на раждане на Толга. Албанката го е пресметнала (а може и аз да остана излъгана).

Общи условия

Активация на акаунт