✨Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги ✨тема 18

• 19 135
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Purple Heart Purple Heart

Скрит текст:
  Да отговоря на Ева   че не може  ми разбере поста . Споко  и аз не мога се разбера  .Така е като съм ядосана и нямам дар слово . Няма смисъл да обяснявам но ще се помъча .Rolling Eyes  Трябва се разграничава сериал от реалността .    Не харесваме половинките  ги плюем но само толкова . От нас нищо не зависи . Това е форум за споделяне .  Мисълта ми като зяпаме сериалите си казваме има ли такава любов ?  Ийт е като барут  , не дава и ревнува .   Реала не знам бих ли търпяла това , което Нур изтърпя .  Да не можеш да кажеш че си негова жена  да те мислят за любовница ти тровят живота .  Любовта е така , лесно не се отказваш от любим човек .   Имала съм такъв познат , не е лесен характер но пътищата ни се разминаха и понякога се сещам  Rolling Eyes Красавец беше .   Стига толкоз че се олях днеска  и ви досаждам  .
 Философските мисли , които слагате са хубави  bouquet

За албанката  мога се пошегувам с моята  интуиция  до една седмица ще роди  Joy
  Прочетох че жената на Ибрахим Челикол може да е бременна  .
Nature BoomФЕМИ* сега те разбрах.. приказката * Любов като на кино*
 не е случайна,защото реалността е друга и различна..не казвам че е лоша
 но не е така романтична защото няма дубли и повторения
 докато се получи желания ефект
..  не се играе* няма сценарий..нещата просто се случват!!

..за форума и аз пиша за разтоварване и споделяне на това което ми е харесало или не
в гледания сериал..повтарям  -  в сериала* но не се вживявам до крайност
 след която се губи представата за реалното
защото ако това не дай си боже стане вече е..диагноза!!
Hands VYum

# 121

Purple Heart Purple Heart
Nature Boom... приказката * Любов като на кино*
 не е случайна, защото реалността е друга и различна..не казвам че е лоша
 но не е така романтична защото няма дубли и повторения
 докато се получи желания ефект
..  не се играе* няма сценарий..нещата просто се случват!!
Hands VYum
    Софи, съгласна съм с теб, но смятам, че точно липсата на дубли и повторения прави живота разнообразен, цветен и интересен. А романтиката ... тя зависи само от нас! С любящ партньор до себе си можем и най-дребните неща да превърнем във вълшебни мигове. Един влюбен поглед, една усмивка, блага дума и китка цвете от и за любимия човек - какво повече ни трябва.
   А  хитовите сериали, красивите актьори, харизматичните екранни двойки и изпепеляващата им любов, допълват естетическата ни наслада, пренасят ни в друг свят, с други измерения. Карат ни да мечтаем и да преследваме мечтите си, да се радваме и да се опитваме да подражаваме, да обичаме толкова пламенно и да изискваме да бъдем обичани!

# 122
Добро утро.

# 123
Добро утро!
Неизменното кафе за разсънване:

Нищо не е по-красиво и силно от усмивката, която си е проправила път през сълзи.

# 124
Добро утро! Пожелавам ви да изживеете един слънчев ден.

Ах,тази обич !На река прилича.
Запреш ли я превръща се в море.
Отпуснеш ли я камъните свлича
и цялата мътилка събере.

# 125
  • On the sea
Здравейте, момичета!
Развали ми се лаптопа и се оказва, че не може да бъде оправен. Изгоряха ми всички снимки......
Изчетох ви с интерес, благодаря ви за всичко публикувано.
Малко да вляза в час с новият и ще се включвам. В същото време очаквам Алабамата да роди.
Еми, излъчиха вече единият епизод с Иво, но в момента не мога да дам линк, не успях да го изгледам.
Надявам се да не изтърва раждането.
Пожелавам ви приятен ден! Снимки за съжаление нямам, ще се наслаждавам на тези, които вие публикувате.

# 126
Здравейте, момичета!

Добро утро!

Пожелавам ви един страхотен, ползотворен и богат на нови емоции ден!  

Ийт Козан - красавец и в гнева си!

И Алабамата, която в скуката си се чуди какво да измисли.
Скрит текст:

И нещо ново от рускините: (но дали е вярно)
Цитат
🔥Толгахан Сайышман возвращается на экраны в следующем сезоне с сериалом Чемпион / Şampiyon, который будет делать компания BKS Yapım для телеканала TRT1

Последна редакция: ср, 17 апр 2019, 14:50 от Emiliya

# 127
  Здравейте Simple Smile
 Еми Hug  Не вярвам скоро ще се върне на екран . Ще чакаме потвърждение    Peace за албанката ви казвам ще роди до седмица майтап , не майтап интуиция  , може в края на тази  Joy

със стилиската си   , днес ще има пресконференция за Протектора .

Много е хубав мама му стара  smile3544 smile3544няма скини джинси  как да се откажеш от него    , колкото да те ядосва  .  Всяка негова поява се пхревръща в сензация . Евалла , как го прави  , като хамелеон е  Crazy

Последна редакция: ср, 17 апр 2019, 16:43 от femmi2

# 128

Феми, ето ги и гифчетата, за които ме помоли. Голям сладур е Ийт Козан!
     Информацията от рускините не зная колко е вярна, но съм убедена, че Толга ще разкаже с какво се е захванал. А и тренировките в боксовата зала и на стрелбището ми подсказват, че може да има нещо вярно в това, което пишат "братушките".
     Аз днес съм в очакване Алмеда да роди.

Маминият сладък хубавец!

# 129
Еми, и аз я прочетох тази новина при рускините, но за този сериал се пише още от 2016 г. Партньорка трябваше да му бъде Йозге Йозпиринджи. Дали пък заради това да не тренира толкова упорито? Търсих потвърждение, но не намерих.

Я да се направим красиви, че Шампионът да ни хареса:

Нещо по-леко:

# 130
Еми ,Мерси Flowers Hibiscus  Двамата са  инатливи козлета  ,нали така каза Нур в един разговор . Ръкомаха и прави физиономии .
 Какво ще кажеш за другия мамин хубавец ,влиза у форма .  Само да не беше тая грозотия  ех ,нямат вкус   . Толга по миски тунинговани ,Ча по шаманки . С миски не е имал връзка ,тази му е по - сериозната .

Ако ги съберат двамата ще станем разногледи ,но Ча засега е в Нетфликс .
Нека да тренира   не е задължително да е за роля . И аз трябва  се стегна да почна .

# 131

Снежи, аз открих само това в един албански сайт. Но и това не ми звучи много убедително!

showbiz.turk.al
Толгахан Сайъшман скоро в сериал!

Известният актьор Толгахан Сайъшман (съпругът на Алмеда Абази) пропусна екрана през миналия сезон, вероятно заради факта, че ще става баща за първи път, но скоро турският красавец  ще се върне на екрана. Това зарадва всички негови фенове, вижте ме @ showbiz.turk.al. Актьорът ще се върне през следващия сезон (ooo, не мога да чакам ...).
Новият сериал ще се нарича "Sampiyon" (Champion) и ще бъде изработен от компанията "BKS Yapim" за телевизия TRT 1. Само това откривам, все още е твърде рано. Очаквам Толга да публикува пост, за да разкаже за шоуто и други детайли, макар че е малко рано.
Скрит текст:
showbiz.turk.al
Tolgahan Sayisman se shpejti ne nje serial!
Aktori i njohur Tolgahan Sayisman (bashkeshorti i Almeda Abazi-it) kohet e fundit i ka munguar ekranit.Ndoshta nga fakti se do te behet baba per here te pare.Se shpejti bukuroshi turk do rikthehet ne ekran. Kjo i gezon shume fancat e tij , te paren mua @showbiz.turk.al . Aktori do te rikthehet ne sezonin e ardhshem ( ooo i can not wait...).
Seriali i ri do titullohet "Sampiyon" (Kampion) , qe do te behet nga kompania "BKS Yapim" per televizionin TRT 1. Vetem kaq eshte zbuluar pas eshte akoma heret . Mezi po pres qe Tolga te bej ndonje postim ku te tregoj partnesen e serialit dhe detaje te tjera , megjithese eshte pak heret.

Благодаря за кафенцето и вкусните сладкиши!

# 132
Heart Green Heart

Flowers Hibiscus Здравейте**
..днес следобедното изкушение е по-леко за да ни хареса *шампиона*
затова ще минем и без вечерен коктейл..но ако ни зарадва с нов екшън сериал
ще си заслужава.. от съпругът на Алмеда Абази очаквам приятни изненади,дано..!!
Hands PrayYum

Blue Heart

# 133
✔ Толгахан Сайышман подписал контракт с госканалом.

Актёр сыграет главную роль в новом сериале госканала - #Чемпион.
Сериал стартует в сентябре этого года ✨🎬

Ето и тук същата новина
Скрит текст:
showbiz.turk.al
Tolgahan Sayisman se shpejti ne nje serial!
Aktori i njohur Tolgahan Sayisman (bashkeshorti i Almeda Abazi-it) kohet e fundit i ka munguar ekranit.Ndoshta nga fakti se do te behet baba per here te pare.Se shpejti bukuroshi turk do rikthehet ne ekran. Kjo i gezon shume fancat e tij , te paren mua @showbiz.turk.al . Aktori do te rikthehet ne sezonin e ardhshem ( ooo i can not wait...).
Seriali i ri do titullohet "Sampiyon" (Kampion) , qe do te behet nga kompania "BKS Yapim" per televizionin TRT 1. Vetem kaq eshte zbuluar pas eshte akoma heret . Mezi po pres qe Tolga te bej ndonje postim ku te tregoj partnesen e serialit dhe detaje te tjera , megjithese eshte pak heret.

И нещо красиво (за съжаление колаж), но са страхотна двойка!

Внимавайте, гледа много лошо!

Последна редакция: ср, 17 апр 2019, 19:54 от Snezhana.

# 134
  Хайде , Честито  !  Емиии позна   , тя вярваше докато казвахме  ще се отдаде на бащинството .
Алмеда и родата ще гледат бебока ,  и той ще се грижи . Дано не го спрът заради  пустия му рейт .
  Партнерката да е някое маце , Алмеда се пука от ревност  hahaha Той няма поддаде , верен мъж е  . Албанката укроти звяра  .  

Ча е между две зодии Дева и Везни и труден за разгадаване  .  Ревниви , не се задържат но Ча показа като е влюбен стои с Дуда .  Рускините това коментират  не са лесни Девите .  Познавах  такъв  младеж навремето .  

Последна редакция: ср, 17 апр 2019, 20:31 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт