✨Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги ✨тема 18

• 19 138
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Heart Blue Heart

Nature BoomИзвинявам се защото не съм добре с руския език като вас
дали правилно съм разбрала че епизод 1 ще го гледаме през септември по нов
турски канал..и ако е така кои сериали са излъчвани по него..
Thinking

Cupid

# 136
     Софи, избоде ми очите определението "съпругът на Алмеда", но така е в албанските сайтове, а в турските и арабските "съпругата на Толгахан"  - изобщо много са комбинативни авторите на различните статии.
     Нета пламна с новината за новата продукция, в която ще участва Толга - и турци, и араби, и албанци, и .... само за това пишат цял следобед. Ама пък хубави снимки са качили на нашия красавец.

Феми, аз си познавам маминия красавец - не може той да стои дълго, без да снима. Един месец ще се порадва на синчето и ще започне да плува в свои води - сред камерите, прожекторите и дай Боже хубави партньорки. Алабамата наистина се опитва да укроти звяра, но ще й бъде доста трудно.
    А Девите и аз ги познавам до болка - големият ми син е зодия Дева - 40 години го разгадавам, никак не са лесни! Затова и не ме изненадва Чачо, дано скоро му омръзне шаманката и да се огледа за нещо по-качествено.

Софи,  да не те излъжа, но TRT 1 изглежда е националният/държавният им канал. Нямам идея кои сериали са излъчвани по този канал, само прочетох някъде, че там не се вълнуват много от рейтинги.

Последна редакция: ср, 17 апр 2019, 20:32 от Emiliya

# 137
Емиии щом е по турския държавен канал там не се влияят от рейтинг .   Момента там излъчват дизито с Алина Боз и Алп Нарвуз  Не пускай ръката ми . Не го следя ,но знам че се харесва . Бурак Йозчевит  ще играе в исторически по този канал .
Оплел си е кошницата  БУ така, че маминият  се е подсигурил в държавния канал . 
Енгин Йозтюрк почна ново дизи по канал Д  изкара 5 епизода и окапа с   2 процента рейтинг . Сега играят с Ча братя в Протектора   Хакан и Левент .

Еми  ,аде Иншаллах Чачо  си ареса нещо убаво и  я разкара . Както са тръгнали нещата няма да е скоро .

Последна редакция: ср, 17 апр 2019, 22:13 от femmi2

# 138
Eва, това е държавният канал на Турция - TRT1.
Рейтингът не е от значение, но пък дават сериали, които привличат голяма зрителска аудитория, като историческите напр.
Ето по-долу всички сериали от този сезон:
    Diriliş "Ertuğrul"
    Her Çarşamba - 20.00
    Halka
    Her Salı - 20.00    
    Vuslat
    Her Pazartesi - 20.00    
    Tek Yürek
    Her Perşembe - 20.00    
    Payitaht "Abdülhamid"
    26 Nisan Cuma - 20.00
    Elimi Bırakma
    Her Pazar - 20.00
    Tozkoparan
    Kalk Gidelim
    Her Cumartesi - 20.00

Това им е сайта: https://www.trt1.com.tr/diziler, а тук се гледа на живо: https://www.trt1.com.tr/canli-izle

Феми, аз да питам - какво имаш против мъжете зодия Дева? Моят мъж е Дева и толкова години си живеем спокойно и щастливо, че няма за какво да го упрекна. Те са много привързани към семейството си, домошари са, кавалери са, умни са, успешни са в професията си. Хайде стига толкова съм ги хвалила девите.

🎬🔥 Бурак Озчивит и Фахрие Эвджен покидают американский госпиталь с сыном Караном
https://vk.com/feed?z=video-139486616_456242505%2Fee1530359275e8 … _-58199741_982644

Последна редакция: ср, 17 апр 2019, 21:12 от Snezhana.

# 139
Blue Heart Blue Heart

Flowers BouquetЕМИ* СНЕЖИ** благодаря за инфото.. Великолепният век* с  Халит Ергенч
 там ли е излъчван..дано е така че да гледаме колкото може
повече епизоди с Толга.. и ако си подобри визията  като махне брадата и малко си намали косата
ще бъде страхотно - шампион с пистолет или автомат..нали пуснаха такива снимки..
дано не е само тренировка за влизане във форма!
Hands V

Heart Eyes

# 140
Ако Амине я одобрят за Осман Гази" и тя ще бъде на този канал.

# 141
Серенай Саръкая и Толгахан Сайъшман зад кадър на снимки на  анонс за канал Fox TV

# 142
Flowers HibiscusСНЕЖИ* дай малко подробности какво е  Осман Гази"
както и превод на заглавията на сериалите които са излъчвани
 по националния канал
че така нищо не му разбирам..
Hands Pray

# 143
Ева ,да не те подведа но Осман Гази е историческо .  Грозника и албанката ще са спокойни никой нема да им пипа възлюблените . Страстни сцени с тия глоби забравете ! Ако има ще отнесат глоба да пълната джобовете на техния Сем . Това не ти е Нетфликс ,там няма лабаво .
Сега чакаме през новите да има още по-горещиии:yum:

# 144
Ева, това е поредица за владетелите на турските земи. В момента се излъчва "Възроденият Ертугрул", който приключва в края на май. Есра Билгич играеше в този филм като съпруга на Ертугрул. След това на власт идва синът на Ертугрул - Осман Гаази. Той всъщност е основателят на Османската империя. Вече е решено, че ролята на Осман Гаази ще се изпълнява от Бурак Оздживит. Нашата хубавица нали ходи с Грозника на снимачната площадка, за да видят обстановката.

Та тогава се пусна слух, че Амине може би ще участва в кастинг за "Осман Гаази".
Ето на български и сериалите, които в момента вървят по този канал:
 Diriliş "Ertuğrul" - Възроденият Ертугрул    
    Halka - Халка (в този сериал играе Ханде Ерчел и Хазал Субаши)      
    Vuslat - Вуслат (Събиране, Обединение) - този е с Кадир Доуглу    
    Tek Yürek - Едно сърце      
    Payitaht "Abdülhamid" - "Право на престол Абдулхамид".    
    Elimi Bırakma - Не пускай ръката ми
    Kalk Gidelim - Ставай да вървим

Дано да съм била полезна!

# 145

Снежи, малко се съмнявам, че Амине ще участва в "Осман Гаази". Някъде четох, че снимките започват през м. май и ще продължат през цялото лято. Каста вече е направен, но никъде не видях името на Амине. Дано не греша, но някоя от рускините беше предположила, че Амине може да се снима в този сериал, а след това излезе информация, че Месут просто е отишъл на снимачната площадка, за да види актьора, чийто фен е.
    Амине толкова е заета с приготовленията около сватбата си, че едва ли ще дойде през май, за да участва в сериал. (пък и Грозника не вярвам да й разреши).

# 146

Еми, за теб.

# 147
Еми ,защо да не и разреши Грозника ? Нали ви казвам ще е спокоен ,няма кой да я пипа в любовни сцени заради глобите . Или я иска само за него  , тя послушна като кученце  .  Ех ,лобов  пък и богат .

Да отговоря на въпроса на Снежи ,нямам против Девите нищо  ,Сори ако е прозвучало така . Споделих впечатления  ,контакта  го обсъждаха   . Трудни са понякога хората за разгадаване .   Рускинитее коментираха  Ча не я фанал за ръка Дуда ,факт не иска човека . Надяват  се  че като прави така не е любов . Какво друго да е като ще станат 3 години . Той каза са щастливи . Ще свърши  ,но тази такъв късмет не й сънувала . Той си е за бой .

Не вярвам в зодии напоследък чета . Мойта е огнена  като подпаля и се  ядосам  ,пък емоции . Планета Марс .  Дуда е скорпион ,впила се в него .

https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_982556
Бурак и Фе на излизане от болницата  , нямат спокойствие  като си известен .  От малко си има профил така се печелят кинти . 

Последна редакция: чт, 18 апр 2019, 00:23 от femmi2

# 148
    Цвети, благодаря ти! Ти ме върна в Истанбул и ме подсети, че трябва да разкажа впечатленията си. Но така съм се заплеснала по Ийт Козан, че за нищо друго не ми остава време!

# 149
Purple Heart Purple Heart

Revolving Hearts

Flowers Four Leaf Clover

Скрит текст:
СНЕЖИ* благодаря за подробностите..
много харесах Бурак в образа на Бали Бей* като поддържаща роля

а  сега като изпълнител на
главната в Осман Гаази*  предполагам ще е още по-добър..!!

..малкия сладур е за Феми*
усмихнат ден!

Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт