Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са причините за болките и контракциите по време на бременност?
Какви са препоръките за облекчаване на запека по време на бременност?
Какви са препоръките за прием на витамини и минерали по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са причините за болките и контракциите по време на бременност?
Болките и контракциите по време на бременност са често срещани и нормални. Те могат да се дължат на различни фактори, като например чувствителност на матката, стягане на корема и промени в тялото. Магнезиевите таблетки се препоръчват за облекчаване на контракциите, но трябва да се консултирате с лекар за правилното им приложение.
-
Какви са препоръките за облекчаване на запека по време на бременност?
-
Какви са препоръките за прием на витамини и минерали по време на бременност?
Приемът на витамини и минерали по време на бременност е от съществено значение за здравето както на майката, така и на бебето. Обикновено се препоръчва приемът на фолиевата киселина, желязото, калция и магнезия. Важно е обаче да се консултирате с лекар за подходящите дози и видове витамини и минерали въз основа на вашите индивидуални нужди.
-
Какви изследвания и процедури се препоръчват по време на бременност?
-
Какви са резултатите от скрининга за биохимичен хамелеон, как се изчаква и как се получават резултатите от БХС?
Днес правих БХС,стискайте палци всичко да е ок
Относно болките и придърпванията и аз ги имам постоянно,трябва да пия Нош-па и Магнерич,защото ми е чувствителна матката и получавам контракции,но и аз като Клеми все гледам да не ги пия хапчетата,тоя Магнерич винаги ми засяда 
Току що се снимах ,снимките са лоши защото снимах в огледалото,но се вижда че мойта пупа е най-голяма
Май няма да се налага да ходим до центъра,като гледам колко се заформихме от квартала 

и нашата интуиция за правилно и неправилно. Нищо не трябва да се взима за чиста монета така или иначе. Добре, че пази Бог!
И аз с първата бременност бях така, от къде го вадех този корем никой не знае, ама този път като гледам вървя прилично, още не се набива на очи. Снощи си обух старите дънки, че ми се стори хладно за къси дънки, е, не можах да закопчея последното копче /т.е. закопчах го,но мис тягаше/, но все пак може да се каже,че още влизам в тях.