През юли ДЕКЕМВРИЙЧЕТА се обаждат с ритничета!

• 20 194
  • 279
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте момичета!!!
Дано да се оправи тоя въпрос с шарката и всичко да е наред Praynig

pebble не мога да ти отговоря на лични,защото кутията ти е препълнена Wink

# 166
Сега да обесня, не съм го скрила това дете от подписа ми - той ми е кръщелник - Стоил. Майка му е в по-напредналите форуми за дечица.

За мамите с циците - радвайте се, че ни отнесоха апарата та не мога да ви представя своите прелести от които с удоволствие бих се лишила. Не мога да снимам и коремче затова реших, че с кръщелник снимка е подходящо. Весела седмица на всички и по-малко притеснения.

# 167
  • София
Хо хоооо! Засега emsski  води убедително smile3521 newsm81! emsski, супер са!
Аз сама се дисквалифицирам от конкурса, като гледам конкуренцията е непосилна dont
shrew, чакаме да отвърнеш на удара  supermama

detelini, много сладка снимка!

Сега видях, че в албумчето за запознанства някой ми е махнал едната снимчица - не му се сърдя, щом не му е харесала Simple Smile

# 168
  • София
Шъ мъ прощавате, ама  бюста мноооого ви водя!  Laughing мъжа ми е взел фотоапарта, но довечера ще ви покажа какво е голям бюст! Embarassed Embarassed Embarassed

# 169
На Весето Кулева и на всички които имат питания - не само за бременноста - zdraveto.bg
Там има консултации със специалисти от всякакви области отговарят на питания
Успешна седмица на всички ще гледам да влизам по често но трябва и да работя все пак...

# 170
  • София
detelini, вземи си изтрий някое друго съобщение от кутията, защото дава, че ти е препълнена и не мога да ти изпратя лично съобщение  Wink

# 171
Здравейте,
сега бях на преглед и ми дадоха зелен талон за БХС прегледа мина толкова бързо, че не можах да разбера къде точно в майчин дом се прави това изследване към колко трябва да отида да ям или не преди да ми вземат кръв. Ще може ли някой да ми каже дали има телефон там да се обадя или кога да отида сутрин. Просто някаква информация.

# 172
  • София
Здравейте,
сега бях на преглед и ми дадоха зелен талон за БХС прегледа мина толкова бързо, че не можах да разбера къде точно в майчин дом се прави това изследване към колко трябва да отида да ям или не преди да ми вземат кръв. Ще може ли някой да ми каже дали има телефон там да се обадя или кога да отида сутрин. Просто някаква информация.

lia25,
между 9 и 13 часа, на 13ти или 14ти етаж, а може и в приземния етаж (като влезеш през входа на ниското крило надолу по стълбите). Телефон за инфо 9172245. Можеш да ядеш, да пиеш кафе и всичко, няма отношение към това изследване.

Момичета, много съм притеснена, имам някаква ужасна болка - започна от ляво отзад на кръста вчера, но през нощта вече ме болеше много - разпростря се и отзад и отпред към корема ниско и имах и пробождания много там, където са яйчниците по принцип. Цяла нощ се чудя какво е, помислих си за бъбречна криза... Сега по-малко ме боли. Не се обаждам на док, защото утре сутринта съм на преглед и реших да устискам....но ще си умра от притеснение. Някой има ли идея... Sad

# 173
Привет!
Как мина уикенда?  При мен - чудесно! Бях в Еленския балкан, на Лясковски манастир, на Арбанаски манастир и в Царевец в Търново! Много хубаво беше!...
Като гледам, среща е нямало, а се обсъждат страшни работи... Confused desdm, каква е тази работа, болно от шарка да ти идва на гости баш сега!? Кажи на леля ти да си търси все пак някаква друга възможност за преспиване, как може такова нещо? Shocked... Разбирам, че така сте свикнали, но сега, обстоятелствата са други, а и да не беше опасно да се носи зараза за бременна жена, то не-бременните хора също са уязвими!?
pontes, веднага се обади на док-а си и ни дръж в течение, моля те. Може да е нещо безобидно все пак. А за снимката, много странно, как така някой ще я изтрие!?
danielad, честито за резултатите, сега споко напред...Моите излизат в сряда, а след това заминавам на моренце...
detelini, много сладка снимка!
SHREW, чакаме бомбите! А за най-секси парче на о-ва, със сигурност мъжа ти е прав, то там в Кипър няма много красиви жени  Wink
emsski, може да е момиче.... newsm78, но най-вероятно после пак ще си върнеш нормалната фигура.

# 174
pontes мерси за информацията.
Според мен трябва да се обадиш на доктора или направо да отидеш, незнам да ли е опасно или не, но според мен като не се чуства човек добре по-добре веднага да се консултира. Стискам палици всичко да е наред. Ако му имаш телефона се обади.

# 175
Момичета искам да ви питам вие пиете ли още фолиевата киселина или вече са ви предписали друго.

# 176
Понтес, веднага при Док - никакво устискване много ти се моля.... четох май нещо подобно в АЗ СЪМ БРЕМЕННА но не е при мен книгата в момента. няма значение - каквото и да е, марш при лекаря!

# 177
Jinjer, аз лично пия Триовит което е комбинация от три витамина. някои момичета май пият сокове на HIP. На пазара има много неща, така че различията да не те притесняват. Аз лично си вярвам на лекаря, той ми казва само за неща над които има години наблюдения. А, и не забравяй - ние сме в сезона на плодовете и зеленчуците, така че задължително си се тъпчи най-вече с тях. Дори да пиеш сок от изтискани лимони - пак ще си набавиш фолиева киселина Simple Smile  успех

# 178
Jinifer-аз я спрях 14г.с и ми предписаха витамини на HIPP

# 179
Благодаря ви.Защото аз продължавам с фолиевата докато ми свърши опаковката и не знам дали не е вредно

Общи условия

Активация на акаунт