През Февруари видях двете чертички, а НОЕМВРИ 2019 най-сладките две очички! Тема 2

• 23 052
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
“Вълшебството” от Ронда Бърн
Книгата е под формата на 28 мисля дневно предизвикателство, което те кара всеки ден да благодариш за нещо определено... Аз си я четох като книга, но те кара да се замислиш дълбоко 🤗😏 Прекрасна е ❤

# 661
Момичета, стига се филмирайте с тези болести, дайте да разведрим малко темата... Вас ви е страх,че ще останете без коса, мен пък, че след 3-тото ще остана без цици 😬😅😂😂 Какво мислите за имплантите,в разумни размери разбира се 😁 Питам за имплантите,защото след 2-тото се интересувах само от операция за повдигане, обаче интервенцята ми изглежда ужасно тежка, а и остават доста повече белези... 🤗✌🏻

Аз съм абсолютен фен на имплантите, ако една жена смята, че има нужда от тях. Дори не виждам защо се допитваш до мнението на други щом късае само теб. Със сигурност много хора ще почнат да те разколебават, но решението си е твое. Аз си сложих импланти още на 19 години при вече покойния д—р Бояджиев. Много години се радвах на хубав бюст, който  изглеждаше като естествен. Е, след двумесечната ми авантюра с кърменето се съсипа. Почти съм решила следващата година да поправя щетите. Надявам се да мина само с поставяне на по—голям имплант, без повдигане. Имам да оправя и мястото около белега от секцио, където ми се получи грозна подутина, точно над белега. Дано да е само малко кожа, която трябва да се махне, а не нещо по—сложно Rolling Eyes Според моя гинеколог би трябвало с времето да изчезне и наистина преди да забременея втори път беше доста намаляла, но след второто секцио се увеличи...

# 662
Здравейте,искам да попитам дали при някоя от вас има нисък плацентарен протеин,че аз съм малко стресирана за него Sad

Привет, на мен ми излезна по-нисък протеин на БХС. Препоръчаха ми късен БХС, който се прави до 20та седмица. Като цяло ако коефициентът от изследването е добър, няма място за притеснения, казаха ми, че втория БХС е просто препоръчителен.

Ниският протеин може да означава много неща, включително, че чакаме момчета, не е задължително да е индикация за нещо лошо, така каза специалистът по БХС. Но аз мисля първо да говоря с доки и тогава да реша, като цяло не съм се шашнала особено.

На теб какво ти препоръчаха, рискът нисък ли излезе?

Дано говорим за едно и също, и да не те бъркам Simple Smile

Здравей,същото ми казаха и на мен като на теб,но и доктора ми каза ми то това е само вероятност не е чиста монета.Аз много се притесних и веднага отидох при моята лекар да ги види.Тя ми каза се рисковете са перфектни и няма нужда да се вкарвам във филми с втори,ако е имало нужда тя би ми казала да направя пренатален тест,защото бил в пъти по надежден от верояностите.

И аз мисля да и се доверя все пак има хиляди бременни жени минали през нея. При теб риска как е ?

# 663
То не е истински косопад. Просто по време на бременност намалява драстично падежа на косата и тя става по-гъста. А след раждането този излишък пада и се връща стария ритъм на растеж и падане на космите. Процесът е вътрешен и няма как да му се повлияе с козметика.

# 664
То не е истински косопад. Просто по време на бременност намалява драстично падежа на косата и тя става по-гъста. А след раждането този излишък пада и се връща стария ритъм на растеж и падане на космите. Процесът е вътрешен и няма как да му се повлияе с козметика.

Да де, но аз искам повреме на хубавия растеж да я подхранвам максимално и така да си спестя малко тревоги като започне да пада.

Цици няма да ми останат - то това ясно Stuck Out Tongue Winking Eye, ама поне косица Joy

# 665
  • Благоевград
По повод суеверията - една приятелка ми каза, че като се подстригваш, ще отрежеш късмета на детето, друга каза, че ще му "отрежеш" пишлето и ще е момиче. Еми подстригах се и след 1 седмица ни казаха "момче"  Laughing Имам приятелки, които не ходиха на фризьор през цялата бременност и не мога да кажа, че косите им бяха страхотни, напротив, личи си, че има нужда от освежаване. Не, че детето ще ни запомни с грозните коси, но според мен всяка жена трябва да се поддържа.

Тези дни правя списък с всичко необходимо, което ще ни трябва вкъщи през първия месец и взех да обикалям магазините. Харесах кошара, количката, записвам си кое колко струва, за да предвидим бюджет. Не съм купувала още нищо, но си набелязвам.  
В болницата, в която ми беше процедурата и смятам и там да е раждането, независимо дали е секцио или нормално, сумата е малко над 2000 лв. Отделно трябва да предвидя пари и за престоя за няколко дни и скачаме на 3000 лв. В Благоевград в частната болница е 1000 лв. раждането, но ако ще давам 4 цифрена сума, по-добре да е в клиниката, в която ме познават и се чувствам спокойна.

Я ми кажете, 15 седмица се води средата на 4 месец, нали? Гледам ги тези календари и не мога да се ориентирам, лунарни, календарни, щуротии  Laughing

# 666
От 14 гс до 17 гс включително е 4ти месец.

Добре правиш с бюджета. И аз така направих с първата бременност и в края всеки месец купувах по нещо, за да не се натрупа цялата сума да я дадем на финала.

River,  нищо не можеш да направиш. С или без действия от твоя страна, процесът ще си го има и ще протече еднакво. Най-добре си намери нещо по-приятно, за което да мислиш.

Не ги разбирам аз тези подчинявания на суеверия и занемарявания.

# 667
Anastasia просто исках да разведря обстановката- не че ще се разубедя от други мнения ✌🏻 От твоя опит разбирам,че сега ще е идеалния момент за “поправка”, тъй като мисля да спирам с бебетата 😅😁 Което ме навежда на мисълта и още един въпрос- за и против слагането на спирала?
River 😂😂😂😂
За суеверия и аз не вярвам ни най малко- и двата пъти се постригвах и боядисвах- да ви кажа мъжкото достойнство на момчетата хич не ми се вижда подрязано 😅😂😂😂
Аз понеже след втория раздадох абсолютно всичко което имам, сега трябва да се снабдявам с нови неща... Вече си поръчах количка- трябва да дойде до седмица. Купих кошара, която само трябва да се сглоби + матраче. Постоянно набелязвам покупките които предстоят и аз малко по малко ще се зареждам 🙂 Не обичам да оставям за последния момент, камо ли да пращам друг да копува вместо мен 😉
Колко мами са от Пловдив и къде ще раждате?

# 668
Аз съм от Пазарджик. Живот и здраве смятам да раждам във Селена. Добре че бяха те, да ме възтановят. След 3 седмици силни кръвотечения,благодарение на тях, сега съм по добре.

# 669
В отговор за суеверията-аз и с първата бременност и сега не се подстригвам,не е заради пишлета и тем подобни,вярвам по-скоро в това за късмета,но дори и не знам дали вярвам,просто така съм си казвала,че това ще спазвам (Фризьорка съм и знам още от преди да имам деца, за това суеверие и някак ми се иска да го спазвам ).Иначе и аз мисля че положителното мислене е много важно,недейте да мислите за някакви проблеми-да е писано всичко да е наред,с мислене няма какво да се направи Simple Smile

Последна редакция: вт, 14 май 2019, 15:42 от Bonbon_st

# 670
  • Наблизо
Какви колички сте харесали,аз съм напълно объркана.Знам само,че искам да е трио и да е висока и с големи гуми.

# 671
Аз след много разглеждане и допитване , се спрях за сега на Mutsy . Всичко се взима отделно , така си купуваш само това което е нужно. Рама, кош и тн си избираш ти как да съчетаеш . В гаранцията ако нещо стане ти дават същата , докато ти върнат твоята . Продават от най -малката част за смяна . За сега е с най-лекото шаси , което съм намерила . Също при сгъване е много компактна . Simple Smile) Лошото е че гумите не са надуваеми , нека мамите с опит кажат кои са по-добри , чувала съм че помпащите са с по -добра  возия за бебчо .

Последна редакция: вт, 14 май 2019, 17:00 от mmoira

# 672
Помпащите гуми са възможно най-лошия вариант. Гарантират ти абонамент за гумаджийницата 😂

Наличието на амортисьори обаче гарантира лека возия. Нищо друго.

Последна редакция: вт, 14 май 2019, 17:53 от Pampers

# 673
Какво ще рече нисък протеин? За каква стойност става на въпрос? Моите изследвания днес излязоха, но понеже не съм от София, на 18 май ще ми се обади докторка за да ми каже как ги разчита.

# 674
  • София
Моята количка от дъщеря ми е baby design lupo. Недостатъка й е, че е тежичка за сваляне по стълби (ние сме на 2ри етаж без асансьор). Всичко друго й е перфектно според мен, лесно се управлява, справя се със софийските тротоари и неравности, с три коша я взехме направо и са заменяеми. Като заспи бебче в колата, направо с кошчето на рамката и навън Blush

Общи условия

Активация на акаунт