Февруарчето игриво, става все по-бъбриво

• 49 637
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Олее, как си сега? Радвам се, че е по-добре детето.

# 376
Не му е даван ротарикс, нито един прием.
Той е по добре, но аз изкарах нощта в болницата, да видим колко време ще ни влачи.
Да не сте яли нещо ... сигурно ли е че е вирус? Бързо възстановяване

# 377
Бързо възстановяване и от мен skk, пиши как сте като можеш. Аз искам да ви питам кой номер обувки носят децата ви?    Купихме вчера обувки на КК, мерихме и се оказа, че й става 18 номер, на мен ми се струва много малък номер за таиз възраст. Знам, че всяко дете е различно и не знам това дали е повод за притеснение, но реших да си сверя малко часовника.

# 378
Ние сме на 20ти номер от около 1-2 седмици, че 19ти вече му стяга отпред.

# 379
  • София
То зависи от производителя и номерацията му.
Моето има обувки на “Капчица” - 16-17 номер и едни от Декатлон 21номер

# 380
20ти номер са нашите, за 18 сме, но взимаме по-големи.Като проходиха всшите мъници , как преодоляхте ужаса от всички в което може да се джасне....иде ми да облепя всички мебели с възглавници...Вашите веднага ли се впуснаха да ходят или бяха плахи в началото?Нашата ходи сама, но иска някой да ходи до нея, е така за кураж.

# 381
Хамсти, ако толкова те е страх, купи ѝ каска. Аз претръпнах. Обезопасих каквото можах, махнах каквото можах и толкова. Като се ударят, ударят. Моля се да не е нещо сериозно. В крайна сметка така ще се научат и да се пазят. Не мога да се разчекна или да ходя на всяко подир гъза му. Свеки трепери и само ходи след тях, вика НЕ за взичко. Те се дразнят и още по-зле става. Правят напук... Майка ми слава богу претръпна като мен и обяснява какво може да се случи. Евентуално се намесва, ако види че ще стане сериозно падане.

Преди два дни се покатериха на металните катерушки за по-големи. Страх ме е седя до тях, но предпочитам да се учат на нови умения. Вече напират сами да качват и слизат стълби без да пълзят, а като големи. Засега удържам фронта и държа за ръце, но скоро няма да мога.

# 382
  • Велико Търново
Младежът е с 21 номер, въпреки че и 20 му стават, просто така ще знам че в следващите 3 седмици няма да са му неудобни обувките.
Падането, удрянето и стъпалата.... Ужас! Вече не крещя НЕ, само викам опасно и се моля да не продължи. Миналата седмица го заведох на площадката за големи и си умря от кеф! Аз бях след него като кака гигант... Една майка ми се смя, но после ме помоли да смъкна и нейното " така и така съм горе". По добре да ми се смеят, но да предотвратя инцидент, отколкото пази боже някоя беля да стане.
Благодаря за подкрепата :* вирус е, миналата седмица имах друго приятелско семейство, което го тръшна, тази сме ние.  Дано и нас ни мине бързо - 2 дни и на третия всичко наред.
Само да се похваля - Мен снощи всички ме наричаха " момичето" в СО, направо се размазвах от кеф тайничко Simple Smile

# 383
  • София
Елефантен - номер 20, но са леко дълги.

Не съм привърженик на помощните средства при прохождането. Сама проходи и то стабилно. Най-много залиташе първите два дни, но я оставях сама да се справя. Сега направо тича и реве когато искам да я сложа в количката. Единственото, за което внимавам е когато започне да виси върху телевизора и той се наклони напред.

skk007, не искам да те отчайвам, но стомашно-чревните вируси са през цялата година. В детските заведения постоянно се въртят. Малките бързо се влошават, но и бързо оздравяват. Но ние възрастните...., майко мила.

# 384
Свеки трепери и само ходи след тях, вика НЕ за взичко. Те се дразнят и още по-зле става.

А аз ако знаеш как се дразня от това Smiley Много мразя някой да ми се вайка наоколо.

В началото беше предпазлив в ходенето, сега толкова много си вярва, че се опитва да тича даже. Пада разбира се, но успява да се предпази с ръце, което ме радва.
Вчера за секунди връхлетя в банята и падна. Ей тогава вече се изплаших наистана много. За щастие се опита да омекоти удара и да се подпре с ръце назад, та не успя да си удари силно главата.

# 385
#22 вече умаляха и търся следващия чифт.

# 386
Моят има 22,23 и 24.Крака му е 13.5 и гледам поне см. още да има стелката,но различните модели са различни и става мазаляк като избирам и търся.
Стабилно проходи,пада в началото, удря се в момента нищо не го спира и стълби и в банята влиза на мокрото.От вчера и тротинетката подкара,падна разбира се и я прибрахме,но явно кончето и джипа дето му взехме и бута с крака си оказват влияние за кординацията.

# 387
На сина ми крачето е 15 см, без мм.

# 388
  • Велико Търново
Има ли сред вас майки които не предлагат вече ам или са спрели кърмене с цел отбиване?

# 389
Има ли сред вас майки които не предлагат вече ам или са спрели кърмене с цел отбиване?

Аз предлагам вечер преди сън, но той сам започна да се отказва. Постепенно намали количеството, тази вечер пък категорично го отказа.

Общи условия

Активация на акаунт