Февруарчето игриво, става все по-бъбриво

• 49 631
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
Ох моя си пие 240мл ам и хич не ми изглежда скоро да се отказва.  Не че ми пречи .

# 391
  • София, България
Откакто навърши годинка, АМ не пие. Някак си естествено стана,не е било цел - просто заместихме вечерното хранене (единственото хранене с АМ за деня) със супа,понеже не му стигаше и така си остана,нямаше оплаквания.

За размера на крачето - нашият гигант е с 24 -25 (Адидас и Найк, едните са с половинка умалени). Вече е 92 см висок, тежи 12.700кг. Не знам докога ще расте с тия темпове,но това да са ни проблемите Wink

# 392
Откакто навърши годинка, АМ не пие. Някак си естествено стана,не е било цел - просто заместихме вечерното хранене (единственото хранене с АМ за деня) със супа,понеже не му стигаше и така си остана,нямаше оплаквания.

За размера на крачето - нашият гигант е с 24 -25 (Адидас и Найк, едните са с половинка умалени). Вече е 92 см висок, тежи 12.700кг. Не знам докога ще расте с тия темпове,но това да са ни проблемите Wink
Ехее, брав бе. Голям юнак си имате.
Ние сме 78 см и 11,600 кг.
Относно АМ - вечер давам 150 мл.

# 393
Дамите , как са с килцата?Нашата е към 75 см , 8.5кг. От както защъка е заслабнала.

# 394
Дамите , как са с килцата?Нашата е към 75 см , 8.5кг. От както защъка е заслабнала.
Моята дама на последната консултация беше 74см, 9.5кг.  доколкото видяхме, защото тя много плаче, скача на кантара и не дава да я измерят. В края на месеца ше ходим ще кажа.

# 395
  • София
На 1.3 год. 9.600 кг и 74 см.,но за тях не съм много сигурна в измерването.

# 396
Господинът около 10 кг, около 82 см, 20-21 номер обувки.
Дамата около 9 кг, около 80 см, 19-20 номер обувки.

# 397
Моят е 83 см. и 11.700 кг. от неделя.

# 398
Моят син също отказа сам Ам преди около месец ,даже му правя да го пие в чашка и я бута и си иска водата Simple Smile
Обувки носи 22-ри номер,за кг и см трябва да ходим на консултация,но е много тежък Grinning

# 399
Да ви попитам вашите бебета могат ли сами да се изправят без упора?Както споменах , малката си проходи самостоятелно, обаче за да се изправи долазва до нещо хваща се и се изправя и после потегля.Опитва се да стане сама , като се подпре на ръце и вдигне дупе, поза маса му викам аз , но до там😊

# 400
Да ви попитам вашите бебета могат ли сами да се изправят без упора?Както споменах , малката си проходи самостоятелно, обаче за да се изправи долазва до нещо хваща се и се изправя и после потегля.Опитва се да стане сама , като се подпре на ръце и вдигне дупе, поза маса му викам аз , но до там😊
Ние от 1-2 седмици се изправяме сами. Подпира се на ръце и се дупи, както ти го описа😁

# 401
Сам се е изправял винаги.

# 402
Хайде и аз да се отчета Grinning Моят младеж носи 22 номер, върви към 23-ти вече, към 78 см и 11 кг, ама не помня вече много от предната консултация.
В началото и той се подпираше преди да се изправи, но от 2 месеца, откакто е проходил стабилно, си се изправя и сам.
За удрянето в началото много се удряше, пада, спъва се, да не казвам, че такава цицина си беше направил на черепа, че и в Пирогов е воден веднъж вече...После обаче в последните няколко седмици виждам, че сякаш повече започва да съобразява. Внимава и вече нямаме такова фиаско като в началото, и да се удари е по-леко, виждам, че съобразява как слиза, навежда си главата като срещне препятствие, дърпа си пръстите като бута вратата, абе в общи линии има напредък Grinning

# 403
Моят син засега е още на номер 20,5. Явно са му малки краката, като ви чета тук, защото иначе не е най-дребният. Още не съм го водила на консултация за 1г.3м. Той ще стане на 1г.4м.докато се наканя (дано не ми се наложи да го водя преди това до лекарката)
Откакто проходи, не е падал сериозно(чукам на дърво😉), а вече почти тича. Като сравня колко жестоко се е удрял докато се учеше да пълзи и да се изправя... може би и това, че късно проходи (1г.2м.) допринесе сега да е по-стабилен.
За изправянето, hamsti, не се притеснявай, ще започне и сама да се изправя, щом се сеща вече как се прави, въпрос на време и тренировки е.
Междувременно следя уебинара за монтесори игри/играчки. Ето една полезна статия с идеи за развитие на пинсетния захват (според възрастта на детето). Малко е схематична, но не е никак лоша като за начало.

https://www.howwemontessori.com/how-we-montessori/2015/11/pincer.html

# 404
Моя фъстък в началото на месеца при консултация беше 82/83см много шаваше и д-рката не можа добре да измери, 11,200кг . Носи 21 на Беко/22 са му маратонките ,различни марки различна номерация.

Някой има ли обувки,кецове,маратонки каквото й да е та НМ да ми каже 21 или 22 номер на колко см е стелката?

Общи условия

Активация на акаунт