Февруарчето игриво, става все по-бъбриво

• 49 628
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
  • пловдив
И аз да се отчета с размерите-обувките са 18  номер в момента.
На 1г. и 3 месеца я измериха 8кг и 78 см.
Още не е проходила, но активно стои изправена с опора и леко си стъпва настрани.Дадоха ни направление за детски невролог и момента все още търсим,тъй като този който ни препоръчаха може да ни вземе чак края на другия месец.

# 406
  • Down Under
Успявате ли да отделите време само за вас с партньора? Излизате ли на заведение/ресторант без детето? Ние от както се е родил не сме излизали само двамата с мъжо. Няма на кого да го оставим и винаги се движим комплект. Иначе поне веднъж седмично ходим на заведение за обяд. Тук няма детски кътове, а дребния не се задържа на столчето повече от 5-10мин общо взето хапваме на две на три и айде пак по площадките.

# 407
За година и три месеца с мъжът ми сме излезли 2 пъти с приятели и сме ходили на 2 вечерни сватби без детето. Толкоз. С него рядко се опитваме дори да излезем. Той не седи за 1 минута и е невъзможно да седнем на заведение примерно. И преди да проходи не му харесваше просто да седи в количката на едно място, движение трябва да има. Не че нямаме баби, но те не подемат самоинициатива, аз пък не обичам да моля и така. Каним гости вкъщи, като искаме да се видим с някого.

# 408
  • Down Under
Tropic вие не сте се спрели 😄 ние веднъж ходихме на сватба, но с детето естествено. Сто пъти съжалих че изобщо тръгнах. По голямата част от вечерта прекарах сама в една стая, опитвайки се да го приспя. Ужасно беше.

# 409
  • София
За година и три месеца с мъжът ми сме излезли 2 пъти с приятели и сме ходили на 2 вечерни сватби без детето. Толкоз. С него рядко се опитваме дори да излезем. Той не седи за 1 минута и е невъзможно да седнем на заведение примерно. И преди да проходи не му харесваше просто да седи в количката на едно място, движение трябва да има. Не че нямаме баби, но те не подемат самоинициатива, аз пък не обичам да моля и така. Каним гости вкъщи, като искаме да се видим с някого.
За да те почеше някой, трябва да му кажеш, че те сърби Simple Smile

# 410
Аз в това отношение не мога да се оплача. Поне веднъж седмично излизаме за 2-3 часа, докато бебко спи обедния сън с баба си.

# 411
Като беше бебешорче се случваше веднъж на три месеца да отидем сами някъде за почивните дни. Но от половин година е като лепенка за нас и ако остане сама с баба си в една стая без нас почва да плаче. Преди седмица бяхме на сватба комплект, заедно и хоро играхме😊 ама стана ли 21ч сватбата приключи за таткото и нея.  Баба й ни е на гости и снощи за първи път ходихме ние на гости без нея. Странно ни беше като събитие ама и хубаво. Особено да вървим хванати за ръце, не беше се случвало от вечност. Каквото и да се казва за бабите са необходими за оцеляването.

# 412
  • Велико Търново
Излизали сме веднъж за 3 часа двамата без малкия. Излизаме по отделно, а съответно оставащият в къщи гледа малкия. Баби имаме, но едната не й се занимава вече ( и я разбирам), а другата не й се занимава по принцип Simple Smile. Снаха ми и сестра ми идват вкъщи да го гледат ако ми се наложи някаква работа без него, а ММ го няма и така... Напасваме се някак, въпреки че ми се струва че колкото по големи стават толкова повече желаещи за гледане има.. включая приятелки които просто се страхуваха да гледат н/бебе Simple Smile

# 413
Мина ли вирусът?

# 414
Двамата не сме излизали,защото няма на кой да го оставим.Иначе по самостоятелно няколко пъти с приятели.Най често заспива и на двора посрещаме гости.На заведение с него не сме ходили по простата причина,че 1 секунда няма да седи.

# 415
  • Велико Търново
Три дни беше " пик" фаза за малкия. При мен 1+ ден. Поотмина, но сега го мъча да хапва по нещо. В общи линии отказва всичко, разбирам го, но го наливам със сокове и вода + малко храна. Давам пробиотик, което е сложно( това е единственият медикамент който ми отказва ) , но се надявам съвсем скоро вече да е нормално ежедневието ни.

# 416
И аз да се отчета с размерите-обувките са 18  номер в момента.
На 1г. и 3 месеца я измериха 8кг и 78 см.
Още не е проходила, но активно стои изправена с опора и леко си стъпва настрани.Дадоха ни направление за детски невролог и момента все още търсим,тъй като този който ни препоръчаха може да ни вземе чак края на другия месец.

Синът ми проходи преди около 2 седмици,другата става на 1г4м.Според мен не се притеснявайте,от изведнъж ще се пусне Simple Smile

# 417
Предстои ни почивка,  ще ходим на Спа 😊С бебе и баба! Та да ви питам, бихте ли топнали бебетата в басейна?Отзивите за чистотата са добри, ще го видим и на място, но иначе нещо би ли ви спряло?
Изобщо има ло нещо по-спечифично, че ще ни е първи път?

# 418
  • София
Още края на януари топих моя младеж и то във външен басейн.
Купи ѝ памперси за плуване.

# 419
  • пловдив
Ние още миналото лято я топвахме за малко в басейн, след това си я увивахме в хавлията и си я къпехме в стаята.

Общи условия

Активация на акаунт