Февруарчето игриво, става все по-бъбриво

• 49 584
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • пловдив
И ние с осем,но вече и три кътника пробиха,четвъртия все още я мъчи.Чакам с нетърпение малко да се поуспокои,че напоследък зачестиха и кърменията за успокоение.
После пък не ми се мисли и за кучешките ...

# 601
Момичета, днес детето вдигна температура.Цял ден игра вън и в пясъчника, даже малко се натопи в басейнче.Към 18ч. след като я изкъпах заспа и се събуди много топла с 39.В басейна седя с шапка около 5 мин...и после я изсушихме и облякохме.После седя по боди с дълго еъкавче и без крачоли.Понеже слънцето ту се криеше решихме така да е...Сега се тормозя, дали я простудихме с басейна,но водата беше топла.Слънце ли я напече, да не й е било жега?Кътници растат, да не от тях?До сега не е вдигала Т от зъб.Да не е пък вирус...други симптоми за сега няма.
Има ли дечица с подобен проблем?Сега последно е 38.5 Т.

# 602
Бих я завела на лекар

# 603
Лекар.
Дано не сте я прегряли с тоя дълъг ръкав.

# 604
Според мен е вече твърде топло за цял ден навън, макар и на сянка. Аз ги прибирам към 11 и излизаме привечер.

# 605
И аз така, извеждам сутри 8.30 до 11 най-късно, после слеобяд за 2 - макс 3 часа.

# 606
Заведете я на лекар. По принцип сега има вирус с 39 Т за 3дни,при някой само с това се разминават, при др има и др симптоми. В една от нашите болници в детско отделение в момента е пълно с деца с този вирус .

# 607
Благодаря, момичета.Говорих с личната, добре че си вдига телефона.

# 608
И аз избягвам.да го извеждам навън от 11 до 17. Понякога на терасата, или пред вкъщи ако е разхладила сянката. Или пълня басейнчето като вас. Ходим вече и на плаж за по два часа от 17:30 до 19:30. Голяма радост му е водата, безстрашен е. И на пясъка си играе и така най-накрая и мама има малко почивка. Много обичам плажа, на 10 мин.от вкъщи е пеша, а две години не можех да стъпя - покрай бременноста ми ставаше много лошо, а като беше съвсем бебе.пак не ставаше.
Купихме пояс с дупки за крачетата и е много доволен да влиза с нас и на дълбокото.
Иначе и при нас сега е период МАМА, чак татко му се изнервя понякога, зъбите бяха осем все отпред, но миналата седмица бяхме на планина за няколко дни и хоп изведнъж се показа три кътника.

# 609
Благодаря, момичета.Говорих с личната, добре че си вдига телефона.

Днес как е,вдига ли Т?

CharlotteN,вие на морето ли живеете?

# 610

Да. На морето. В Бургас. Wink

# 611
Аз да отчета първата почивка на море е в историята. Малкият се размаза от кеф, но само веднъж склони да влезе във водата. Виж на пясъка беше голям купон. Що рев изрева на тръгване.. Най-голямото ми притеснение беше пътя, че по пътувахме доста, но и там се представи много добре. Аз обаче бях болна от ден втори до края. “Късметлийка” съм голяма. Мъжете си изкара за сметка на това (или заради това Grinning) - чудно!
Спокойно мога да се оглеждам за втора дестинация Simple Smile

# 612

Да. На морето. В Бургас. Wink
Хелоу, мама-съгражданка 😊

# 613
  • Велико Търново
Как сте, hamsti?

# 614
Вчера свали Т,  държахме я да не шавърка много и не сме я извеждали.Последно мернах преди да заспи и пак нямаше.Този ден от сутринта  си беше нервна и според Лл е било зъбче.

Общи условия

Активация на акаунт