Февруарчето игриво, става все по-бъбриво

• 49 583
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • Велико Търново
Според мен, февруарчетата са още малки за басейни. Аз не бих завела моя дребен на басейн, не само заради химията която се ползва за да стои водата кристално чиста, а главно заради останалите хора. Поне на 2/3 да стане и тогава ще се топне, дотогава в малък басейн отстрани големия.

# 586
Малки са за “раменки”
Тези който взехме пише на кутията от каква възраст и кг може да се ползва. Качвам снимка.Аз изобщо не знаех че трябва да гледам такива неща и съм взела голями(ще ги подаряваме) и ще взема за него подходящи,щом са ги направили явно се ползват. Въпроса е че той и в пояса не иска да влезе

# 587
Според мен, февруарчетата са още малки за басейни. Аз не бих завела моя дребен на басейн, не само заради химията която се ползва за да стои водата кристално чиста, а главно заради останалите хора. Поне на 2/3 да стане и тогава ще се топне, дотогава в малък басейн отстрани големия.
Ние в бебешки ще го водим но незнам колко е дълбоко. То по тая логика и на море трябва да ги водим на 2/3г. Не се заяждам, то всеки си преценява.
Май някой тук от темата ни ,водеше бебо на плуване,да сподели там с какво влиза в басейна

# 588
  • София
Изобщо не е рано за басейн.
Ако е рано за басейн и за море ще е рано.

А относно “раменките” на този етап децата си служат основно с ръцете във водата. “Раменките” не позволяват това да се случи. За 1+ най-подходящото помощно средство е най-обикновен пояс.

# 589
  • София
Към басейните съм предпазлива и ги избягвам. Даже на бебешко плуване се притеснявам и не я записах. Сега гледах снимки от първото море на каката. В Гърция сме били, а тя е била на 1.6 год. Влиза в морето с баща си, не дава да й сложим пояс, в надуваемия басейн не стои... Само преписка по плажа и влиза в морето.

# 590
Ехаа, май запопнаха вече почивките на море щом никой не пише😀. Тогава аз ще се оплача... На малката й излезе кътник долу почти без проблем, като изключим, че не се хранеше, но сега прибива отгоре и е голям ужас. По цял ден рев, вепер едва заспива. Всъщност искам да питам има ли други като нас, на които не са пораснали вторите два зъба отдолу, а са започнали кътниците? Имаме два отдолу и мислех, че са наред тези след тях...

# 591
Ехаа, май запопнаха вече почивките на море щом никой не пише😀. Тогава аз ще се оплача... На малката й излезе кътник долу почти без проблем, като изключим, че не се хранеше, но сега прибива отгоре и е голям ужас. По цял ден рев, вепер едва заспива. Всъщност искам да питам има ли други като нас, на които не са пораснали вторите два зъба отдолу, а са започнали кътниците? Имаме два отдолу и мислех, че са наред тези след тях...
И ние сме така отдолу има само 2 горе са 4 и вмомента излизат кътниците горе 😑

# 592
Моят  вече е с 15,3 кучешки избиха за 10 дена,доста неспокоен беше,но друго не.Почивката ни мина вече,чак септември пак ще отскочим,до тогава еднообразие при нас.

# 593
  • София
Сега избиват последните 4 зъба.

# 594
И ние сме така отдолу има само 2 горе са 4 и вмомента излизат кътниците горе 😑
Същата работа .

# 595
  • Велико Търново
Малкия има 16 зъба ( по последно преброяване преди месец), дали избива нещо, дали има излезли от останалите ми е непонятно!
Спрях му кухнята тази седмица и му давам относително обща храна - салати, картофено пюре, ориз и месо от това което ям аз ( без сол и с пресни подправки), но ми прави впечатление че яде много по- малко количество от преди. Дали е от жегата или от "новата" форма на храна се чудя.
Днес е докопал купата с малини и ги е търкалял по единия от столовете в кухнята... Лошо ми стана виждайки " кървавия" бежав стол, но пък ми стана хубаво и истински детско като го видях да маже и да се радва безгрижно Simple Smile

# 596
  • София
Малкия има 16 зъба ( по последно преброяване преди месец), дали избива нещо, дали има излезли от останалите ми е непонятно!
Спрях му кухнята тази седмица и му давам относително обща храна - салати, картофено пюре, ориз и месо от това което ям аз ( без сол и с пресни подправки), но ми прави впечатление че яде много по- малко количество от преди. Дали е от жегата или от "новата" форма на храна се чудя.
Днес е докопал купата с малини и ги е търкалял по единия от столовете в кухнята... Лошо ми стана виждайки " кървавия" бежав стол, но пък ми стана хубаво и истински детско като го видях да маже и да се радва безгрижно Simple Smile

А защо без пресни подправки?

# 597
  • Велико Търново
Не съм се изразила правилно - не ползвам сол, а само пресни подправки.

# 598
Мале колко много зъби имат вашите деца.  Моя е още с 8 😄 като му давам да яде нещо на парчета и само тъпче като хамстер, чат пат (принцеса с кашкавал) успява да я преглътне. Чакам да се появят и др. Една приятелка ми вика що така всичко си стиска в устата и не гълта 😆

# 599
  • Down Under
Мале колко много зъби имат вашите деца.  Моя е още с 8 😄
Хаха то зъби, то чудо. И моят е с 8 зъба, сега май виждам ъгълчето на един кътник. Всичко хрупа отпред.

Общи условия

Активация на акаунт