Февруарчето игриво, става все по-бъбриво

• 49 593
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Ние му взехме на Колев и Колев,доволни сме Simple Smile

На мен също понякога ми е тежко,защото преди бях от поспаливите Grinning Вече спя толкова леко и се будя от най-малкия шум.Мисля,че долу ще излизат зъби,доколкото мога да видя,напоследък е много неспокоен и постоянно се буди и върти насън,особено вечер.
Пия повечко кафе Grinning

# 571
Flower, пускай я боса.

# 572
https://Вашите деца в столчето за хеанене ли ядат?Нашата вече изобщо не желае да седи вътре...или на стол за големи или се разхожда....Има ли бебе в период на "мама мания".Постоянно ме вика и дърпа иска и редовно да суче или да играем.Понякога просто да седя до нея докато си върши нещо.Изтощаващо е.
Може ли да има скок в растежа сега?Забелязах, че прави прости изречения от типа на "ам-ам маууу"за чинията с храна на котето и др.Нарича ме "мамо" и казва "бабо, вместо мама и баба...и други подобни...
Как ги слагате да спят сега , понякога ношем става по-студено, а завивката все я изритва.

# 573
  • пловдив
Ние сме на "вълна" мама, постояно ме търси. Мисля, че и зъби я мъчат, отделно откакто започнаха жегите не спи добре. Тази нощ се събужда много и не спа добре.
Иначе не се задържа много в стола за хранене, вземам я в мен и така похапва. Този месец последно мисля да е на кухня, тъй като почти не я опитва. Иска само по-твърда храна на хапки и да опитва от нашата.
Вчера имахме малък инцидент, както обикаляше покрай леглото, стъпи накриво и падна назад, успях да я хвана, но като я погледнах имаше малко кръв в устата, така и не разбрах откъде. Опитах да погледна, но много набързо, тъй като не дава и много плаче... Поплака доста, но после се успокои.Чудя се дали нещо се е стреснала и затова да не спа добре тази нощ.

# 574
Спи с пижама къс ръкав и крачол, през деня на климатик, вечер кливатик от нашата спалня км неговата.  Спи отвит.

# 575
  • София
Спи по боди с къс ръкав и тънък чувал (трико). Миналото лято баба му му уши чувалче чаршаф, сега пак ще трябва, че му е малко старото.

# 576
  • Велико Търново
На кой ден след ваксината МРП децата ви реагираха ( тези които са имали реакция)? Днес е ден 6ти от поставянето й, а сина ми е постоянно сънлив и реве от нищо, темп няма, пъпки няма, просто стои и си реве, хваща си клепачите и си ги опъва надолу но не заспива... Търкаля се в леглото си и толкова, не иска навън, не иска да яде, не иска играчки.. в ужас се виждам цял ден.

# 577
  • София
По-скоро на зъб ми прилича

# 578
  • София
Skk007, не я мисли тази ваксина. Може да си е крив днес, може зъбче да е.

# 579
И аз съм за зъби

# 580
  • Велико Търново
Дано да са зъби и да се свършват! Че тази ваксина ми скъси живота с поне 5 месеца!

# 581
Моя беше кисел ,ревеше всичко му беше криво 3-4 дни но от ваксината за 12м която е.

Как давате пробиотика? Аз го слагам в млякото, но май не е ок така🤔

# 582
  • Велико Търново
Аз го давам с лъжица. Сипвам в чашка и греба от нея с лъжицата. После поднасям към малкия с надеждата, че няма да ми пресрещне ръката по пътя Simple Smile

# 583
Тези който сте ходили на басейн, какви надуваеми неща сте ползвали. Ще водим малчо и взехме пояс с дупки за крачетата и раменки,но той не дава да му ги сложа да видя как ще са 🤔 , оставих му ги да ги разгледа,да свикне с тях... вашите дърпат ли се

# 584
  • София
Малки са за “раменки”

Общи условия

Активация на акаунт