Февруарчето игриво, става все по-бъбриво

• 49 575
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Явно вече всички почиват активно 😊Аз се включвам с молба за съвет.Малка взе да киха и кашлюка..бяхме при Лл.Гърдите са чисти по гърлото има секрет .Според личната е от зъбите и трябва да се борят сополките,а не кашлицата.Дайте идея за ефективни методи..до сега не се е сополивила.

# 616
  • Велико Търново
Аз чистя носа с аспиратор постоянно по време на хрема, и пръскам физ разтвор. Ако не стане така  - от бабините неща - режа лук и му давам да диша хубаво ( текват сополи и сълзи) и го мушкам в банята на сауна ( пускам душа на макс горещо, спирам вентилатора и влизаме заедно да диша пара и да втечнява секрета)

# 617
Alium cepa 9СН- за кихане и бистри сополи, както и ferrum phosphoricum 9СН- за горни дихателни са нещата, които ни предписва нашият педиатър- хомеопат, ако си склонна да даваш хомеопатия. Аз съм доволна, при двете ми деца действат добре. Също спрей с физиологичен разтвор, бих дала витамин ц. Също бих включила камилия за зъбките.

# 618
Аз слагам само физ. р-р. Евентуално сега като са по-големи бих пробвала с тези промивки.
Ако пък е от зъби нищо не давам. В редки случаи камилия и дентокинд.

# 619
Аз слагам само физ. р-р. Евентуално сега като са по-големи бих пробвала с тези промивки.
А колко фълго се задържат сополи и кашлица от зъби?

# 620
  • София
Докато излезне зъба

# 621
Hamsti, синът ми е сега с хрема. Първо мислех, че е нещо вирусно. Бяхме.при лекарката и тя изписа спрей хомеопатичен (Еуфорбиум Композитум). Каза че най-вероятно е от зъбите. Писна ме на мен това обяснение вече. За два-три дни минаха. И днес (5дни по-късно) пак текнаха. Вече си мисля че е от това, че всеки четвъртък сме на бебешката гимнастика и от климатика там и в колата и така става... а то е такава жега, че и без климатик не става. Вкъщи не пускаме климатик. Живеем в къща и е сравнително поносимо. Може би не е свикнал просто на климатик и затова така реагира веднага
 Ще го видя как ще е тези дни.

# 622
Hamsti, синът ми е сега с хрема. Първо мислех, че е нещо вирусно. Бяхме.при лекарката и тя изписа спрей хомеопатичен (Еуфорбиум Композитум). Каза че най-вероятно е от зъбите. Писна ме на мен това обяснение вече. За два-три дни минаха. И днес (5дни по-късно) пак текнаха. Вече си мисля че е от това, че всеки четвъртък сме на бебешката гимнастика и от климатика там и в колата и така става... а то е такава жега, че и без климатик не става. Вкъщи не пускаме климатик. Живеем в къща и е сравнително поносимо. Може би не е свикнал просто на климатик и затова така реагира веднага
 Ще го видя как ще е тези дни.
За какво е тази бебешка гимнастика? Стана ми интересно 😊 може и на лс

# 623
На моя приятелка детето, н 2 години, повече от два месеца имаше кашлица и „задна хрема”, с чисти гърди, обиколиха сума доктори, унг, всчки казваха няма нищо, унг-то каза от зъб е, кътник, но детето изпи една камара сиропи, капки за нос...наблюдавайте го детенцето.

# 624
  • София
Няма хрема от зъби, а от риновирусите, с които се срещат децата.

# 625
  • София
Няма хрема от зъби, а от риновирусите, с които се срещат децата.
Не е така. Моето дете си беше с хрема баш от зъби. Докато спеше (когато няма дразнене на венците) и 15-20мин след сън нямаше никак в секрет, както нямаше и лиги. Почнеха ли да текат лигите потичаше и носа. В момента в който проби зъба и хремата и лигите изчезнаха. Разликата от хремата при боледуване беше, че не му се запушваше нослето. Единия му зъб пък излезна с кашлюкане - в момента, в който излезна зъба кашлицата спря (в рамките на 1-2 часа от излизането на зъба)

# 626
  • София
Няма да споря излишно. Учила съм се от най-добрите лекари.

# 627

За какво е тази бебешка гимнастика? Стана ми интересно 😊 може и на лс

Водя го на Киндиру веднъж в седмицата. Ще ти пиша подробно на лично Blush

# 628
Може и вирус да е, защото днес следобед и аз се сдобих с хрема и кихавици.Аз не кашлям, но може да го понасям по-леко.Ако е същото, като я кърмя, дали й помагам с мой "антитела"?

# 629
  • София
Няма да споря излишно. Учила съм се от най-добрите лекари.
И аз
А и да не съм го изживяла...

Последна редакция: чт, 27 юни 2019, 22:49 от Nandin

Общи условия

Активация на акаунт