Февруарчето игриво, става все по-бъбриво

• 49 565
  • 739
  •   1
Отговори
# 630

За какво е тази бебешка гимнастика? Стана ми интересно 😊 може и на лс

Водя го на Киндиру веднъж в седмицата. Ще ти пиша подробно на лично Blush

Аз също гледах графика на Киндиру и мисля да отидем Kissing Heart

# 631
Преди две седмици моето момиче започна с хрема и кашлица, а на втория ден имаше и температура. Док й изписа споменатия по-горе спрей за кихане и втечтяване и Мукоплант сироп, известните Шуслерови соли 3, вит Ц. Доста дни беше с хрема и кашлица. И аз мисля, че от един климатик в детски център се случи, а и всекидневните дъждове. Покрай нея и аз прихванах. Приложих си споменатите тук промивки, но вече втора седмица имам течащ нос.

# 632
  • пловдив
Явно вече всички почиват активно 😊Аз се включвам с молба за съвет.Малка взе да киха и кашлюка..бяхме при Лл.Гърдите са чисти по гърлото има секрет .Според личната е от зъбите и трябва да се борят сополките,а не кашлицата.Дайте идея за ефективни методи..до сега не се е сополивила.

При нас последния път помогна Цинабсин и аспиратори с прахосмукачка,когато е много сериозно положението.

# 633
Момичета, отдолу под чаршафа слагате ли протектор. Незнам има ли такива да не са с гумено отдолу, много спарват и се поти и незнам какво да измисля🤔

# 634
  • София
Момичета, отдолу под чаршафа слагате ли протектор. Незнам има ли такива да не са с гумено отдолу, много спарват и се поти и незнам какво да измисля🤔
Не, не слагам. Като махнем памперса, тогава ще слагам.
Протектор без гумено, няма да върши никаква работа.

# 635
Nandin,не напишква ли матрака така? Моя сега от топлото време и много вода пие през ноща и почти всяка сутрин памперса е изпуснал и всичко е мокро.(а се случва и да го сменя и пак да го напълни)

# 636
И аз не слагам още,денем спи с тренировъчни гащи и до сега не е имало инциденти.Иначе нощем го сменям веднъж докато спи,абсурд 12 часа да седи с един запарен и лепнал се за всякъде памперс.

# 637
  • София
Nandin,не напишква ли матрака така? Моя сега от топлото време и много вода пие през ноща и почти всяка сутрин памперса е изпуснал и всичко е мокро.(а се случва и да го сменя и пак да го напълни)
Ами не, от както се е родил не е имало инциденти. Памрес нощно време съм сменяла като новородени то само, ако се е наакал. Иначе спящо бебе не бутам

# 638
И аз така.
Иначе спящо бебе не бутам
Една сутрин се беше опикал целият, наскоро, купих по-голям номер памперси и си реших проблема. Малкият също пие много вода.

# 639
Изобщо не ползвям протектор, не се е случвало от първите дни да се напишка.Спи с 5ца на Лупилу  и не сменям нощем .

# 640
Да и той е с 5ца на лупилу,но ще пробвам с 6ца за през ноща,дано не изпуска и да махна протектора..

# 641
  • Велико Търново
Сложила съм протектор, купен от Лидл. Няма гумено нищо е него. Спасявал ме е когато е спал с преливащ памперс и когато си е изсипал шишето.

# 642
Не е задължително да има гумено отдолу. Моят е от Хиполенд май беше Кенгуру марката, не помня, без гумено отдолу, на няколко пъти се е случвало да пропусне памперс и всичко е точно.

# 643
Моят почти не пишка нощем / а пие вода един-два пъти /,даже се чудех дали да не му махам памперса през нощта... но ще изчакам!

# 644
Имам от Лидл 1 но много дебел ми се вижда т.е пак ще спарва,няма гума . Скк твоя може да е различен,нз. Този от хиполенд трябва да проверя ✌

Общи условия

Активация на акаунт