Модни тенденции в прическите и всичко за косата - 9

• 51 058
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
Алечка, чупливо-бухнала ми е косата - ни риба, ни рак Joy Искам вълни, едри красиви букли, или гладки вълнообразни дължини, ама не! Рошавото гардже - ако не среша става по-ситно накъдрена и бухнала, ако среша е по-права и още по-бухнала хаха. Например:
Скрит текст:

[/spoiler]

Арина, нещо подобно е и моята коса. Само дето аз последните 2-3 години я носех все изправена/издухана, защото я носех къса. На скоро я оставих да изсъхне сама и тя се начупи много симпатично. Тогава се зачетох в темата на къдрокоските, в търсене на продукт, който малко да ги фиксира тези къдрици и да намеря начин как да я нося, без да приличам на птиче гнездо в главата. Та там открих гела от ленено семе и сега го ползвам след всяко миене. Споделях снимки в предната тема. На лявата косата ми е изсупешена със сешоар, на дясната намачкана с гела и оставена да изсъхне сама. Не я реша, сутрин я пръскам с малко вода и намачквам, за да я поприбера. Не стои на клечки или мръсна, спокойно си изтрайва до следващото миене. Изобщо, много съм доволна, та ако искаш опитай и ти. Изобщо в къдрокосата тема има много полезни съвети и за нашия тип коси.
Скрит текст:

И аз съм от експериментиращите с косата си. И с цветове и с дължини, не ми е жал изобщо. Мажа и режа без никакви скрупули. Не съм имала фалове, чак да се докарам до рядка и суха коса, но си е до коса. Моят косъм е дебел и здрав, косата гъста и за това търпи експерименти. В най не добро състояние е била, когато бях руса, но все пак вдигах от 3-ка до 9-ка и бях така 2 години. Освен това тогава бях на каре и сушах и изправях постоянно. Въпреки целия тормоз с подходящата козметика косата ми изглеждаше добре, никога не е била проскубана или съсипана. Когато ми писна я отрязах на пикси и я потъмних, за да не чакам постепенно да изрежа изрусеното и поизтощеното и така. Но наистина си е и до коса и до предпочитанията на жената.

# 151
Разбирам,че Емка явно визира мен-с червеното и черното. Но честно казано аз знам какво правя колкото и тъпо да звучи. И знам че с времето ще постигна цвета, който искам,затова се намазах.Никоя толкова тъмна коса ни можи да стане еднаква от първото боядисване, това е напълно нормално. Дори и в салон е трудно.
 Съвсем не се чудя постоянно какво с какво да си клепам косата, точно 2 -3 пъти в годината я правя нещо, и то не нищо особено.Просто искам черевено-кафяво,но няма да се обезцветя. Може най-мнаго кичур някой,но ако е без блондор.  Елена също доста експериментира, както и много други в темата впрочем. Не мисля,че 2 пъти годишно червена боя или боядисвания в близък до косата цвят са нещо кой знае какво. Тъй че съм мнооого далеч от постоянното мислене какво да се наклепам😉 Просто обичам косата ми да е наситен цвят, а не бозава.
Да,съгласна съм,че не бива да се прекалява,но и разнообразия не е лошо да има.
Ще кажете, че сега съм се обидила. Да кажа веднага,че не съм😊 но мнението ясно личи,че визира мен и уточнявам.
Косата ми е здрава и с дебел косъм.
Да, косата ми е била изтощена точно от изрусяване и обезцветяване при фризьор. И убеждаване как няма да ми се изтощи и как ще ми стане желания цвят и после -нищо.
И пак се е оправяла. Не бих нарекла фалове тези ситуации. Защото са обсолютно поправими. Познавам си я знам какво може да понесе.
Това е въпрос на желание. Някои жени ходят цял живот с една коса,други пък обичат промените.
Аз смея да твърдя,че горе-долу знам как добре да се грижа за косата си,тъй като години я поддържам в доста прилично състояние въпреки,че от 8 клас общо взето не съм спряла да я боядисвам.

Последна редакция: сб, 27 апр 2019, 08:26 от Мис Каролин Бингли

# 152
  • Някъде там
Моля за мнение за този продукт ?
Дали е добър .
Както написах оставих косата и не съм я боядисвала месец и може би малко отгоре. Оказа се ,че нямам чак толкова бели коси .
Най вече около слепоочието и тук там се прокрадва някоя бяло косъмче в косата, но не са много .
Мислех си да отложа още дълго време боядисването.И най видимата част да я прикрия с този продукт .
Имам и спрей на Кевин Мърфи, на Лореал на Syoss  , но нещо не съм впечатлена и са ми неприятни за използване .

# 153
Аз не харясвам тази марка. За мен са боклуци. Но бои и подобни продукти не съм ползвала.Просто съм скептична към тях.

# 154
  • София
Сумрачна искрица Fluttershy ли е?

Аз си взех боя Лореал Екселанс (не знам правилно ли го пиша) номер 5.0. Посягах към 6-тицата обаче идва ми едно ни светло, ни тъмно,пада бързо, като цяло не хваща много стабилно да белите коси и взех петица. В Лили е на промоция боята, аз я харесвам много.

Сега има и шампоан в нея, освен балсам. Ми разкошен е!! Не знам има ли го в голяма опаковка, но е много добър.

# 155
Балсамите в Лореалските бои са разкошни. Жалко,че ги няма в големи опаковки,само към боята се предлагат.

# 156
  • Някъде там
Сумрачна искрица Fluttershy ли е?

Аз си взех боя Лореал Екселанс (не знам правилно ли го пиша) номер 5.0. Посягах към 6-тицата обаче идва ми едно ни светло, ни тъмно,пада бързо, като цяло не хваща много стабилно да белите коси и взех петица. В Лили е на промоция боята, аз я харесвам много.

Сега има и шампоан в нея, освен балсам. Ми разкошен е!! Не знам има ли го в голяма опаковка, но е много добър.
Същата Simple Smile)

# 157
  • Street of Dreams
Постоянно те разобличават значи Joy Човек не може да се скрие в тоз форум.

Много ми хареса шампоанът на Здраве - кремообразен, мек, млечно бял на цвят. Прави изключително гъста пяна. Заспах с мокра коса и на сутринта си беше обемна и що-годе подредена, което иначе не се случва и все трябва да я връзвам, защото се сплесква и намачква. Ще се ползва.

# 158

Много ми хареса шампоанът на Здраве - кремообразен, мек, млечно бял на цвят. Прави изключително гъста пяна. Заспах с мокра коса и на сутринта си беше обемна и що-годе подредена, което иначе не се случва и все трябва да я връзвам, защото се сплесква и намачква. Ще се ползва.
И косата освен това стои мека и с обем. Хубав е Здраве. Аз съм го ползвала много време и доста от видовете. Един от шампоаните към които се връщам е. Любим ми е този с кофеин и таурин-стимулиращ растежа.

# 159
  • Някъде там

Няма скриване Grinning Така е .
 Всичко се знае тук в БГ Мама Stuck Out Tongue .
Пробвах еластайзера на ФК с цитрус и нероли .
Страхотен , хареса ми много Simple Smile

# 160
  • Пловдив
Здравейте момичета. Simple Smile
В тема 6 четох занякащво Био кокосово масло от Лидъл.Може ли да прикачите снимка как изглежда?!Косата ми е суха в краищата и искам да я подхраня,а и цъфти.Дайте и мнения за шампоан за растеж.Сега пръскам косата в корена с хининова вода и ампула за растеж,но ми се иска малко по-бързо да расте.
И другото,което ме интересува е,ако си правя маска за коса с Тривитаминол,яйце,и кисело мляко ще мипадне ли боята за коса?

# 161
Хриси да ще ти падне със сигурност то доста. От яйцето и киселото мляко особено. Можеш да правиш такина маски преди боядисване за да се подхрани косата.

# 162
В Лидл го няма маслото от доста време. Всяко кокосово масло ще ти свърши работа. Просто там беше на изгодна цена.

# 163
  • София
В Кауфланд мисля че има такова на Драгон. Моето е от Лидл, скоро го купувах.

Сега съм си взела пък някаква шапка - маска.

# 164
Дайте предложения за някаква прическа с плитка. Да не е претенциозна. Предпочитам вдигната коса или полувдигната. Нещо семпло.

Общи условия

Активация на акаунт