Време много не остана, иде ЮНИ ще стана мама! Тема 6

• 26 693
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Моето СУЕ е 50, а хемоглобина ми е 121. Обаче желязото ми е 7.38, долната граница е 9. Бях пила мляко с кафе. ЛЛ ми каза по-добре да пия АБ за всеки случай, но пък днес се чувствам много по-добре. Ще питам и АГ да видим какво ще каже. Колко са вашите и реф. стойности за бременни същите ли са?
На мен ЛЛ ми пусна желязо, защото си поисках, иначе не са ми пускали от ЖК.
Elsi здравей ти при ЛЛ ходи ли за суе то. И моето е толкова в петък съм на жк, но за всеки случай.

# 121
Минавам да се отчета. Мина ФМ , всичко ни е наред само дето е по-голям 2317гр в 30 г.с .

# 122
ФМ плащате ли си я

# 123
Аз също не съм я карала, а имаме много котки отвън и бях влезнала в един филм,дълго за обяснение, но разказах на последната консултация и той ми написа да се изследва, тук в Кипър пробата се изпраща в столицата и после обратно, доста се бавят, така че ще агонизирам още 2 седмици.

# 124
На мен ми пусна докторът кръв и урина още в 30 г.с. Малко ми беше нисък хемоглобинът - 111 и сега пия желязо, по една ампула през ден. Другата седмица ще съм на ЖК и живот и здраве ще влезна в 34 г.с. Знаете ли още колко пъти ще се пуска кръв, че предният път ми стана доста лошо като ми взимаха кръв.
Също се чудя за болничния, тъй като ми пускат за 30 дена, а разбрах, че преди термин се пуска 45 дена. На мен болничния ми е до днес, а терминът ми е на 8-ми юни, т.е. дните са малко повече от 45 🙄

# 125
Tan4entze трябва да ти пуснат изравнителен до 45 дневния. И аз съм на 8-ми и имам изравнителен за по-малко дни до 23 и от 24.04 ще ми издадат 45 дневния. Би трябвало доктора да ти е казал. Поне при мен ме карат да нося амбулаторната карта в пощенската кутия , където е лкк-то и си взимам болничните от друго място. Ако трябва се обади да питаш. Те би трябвало да ги следят и просто да ти го дадат на следващата консултация ако до сега лично са ти ги давали . Аз винаги питам, че това си е важно.

# 126
Благодаря Jubiles.
Аз звънях днес и казаха, че ще ми го напишат, но по-късно се сетих, че май трябваше да уточня, че терминът ми наближава. Дано да им излиза в системата. Така или иначе ще звънна пак утре. 😊

Ти къде ще раждаш, може да се засечем😁
Tan4entze трябва да ти пуснат изравнителен до 45 дневния. И аз съм на 8-ми и имам изравнителен за по-малко дни до 23 и от 24.04 ще ми издадат 45 дневния. Би трябвало доктора да ти е казал. Поне при мен ме карат да нося амбулаторната карта в пощенската кутия , където е лкк-то и си взимам болничните от друго място. Ако трябва се обади да питаш. Те би трябвало да ги следят и просто да ти го дадат на следващата консултация яко до сигаично са ти ги давали . Аз винаги питам, че това си е важно.

# 127
Би трябвало да им излиза. Аз на сестрата все и вра листи с изчисления за болнични а тя жената си знае Simple Smile
От Бургас съм, то повечето тук са от София , така че ще си останем с виртуалната подкрепа Simple Smile

# 128
И аз си мисля, че ще излезе, но както каза това си е важно.
Аз съм от Пловдив иначе и всяка година съм на моренце на Кара Дере, явно тази ще пропусна, но силно се надявам другата да съм на линия. ☺️

Поздрави и успех!
Би трябвало да им излиза. Аз на сестрата все и вра листи с изчисления за болнични а тя жената си знае Simple Smile
От Бургас съм, то повечето тук са от София , така че ще си останем с виртуалната подкрепа Simple Smile

# 129
  • Plovdiv, Bulgaria
За памперсите, Литъл ейнджълс на Асда съм ползвала, доволна бях. Също и лупилу на Лидл и Бейбилов на ДМ. Това са ми трите любими, а и на каката бяха. Мамиа също са добри. То си зависи и от детето. Памперс не ми харесват понеже имат парафин в тях. Защо подяволите в памперси да има парафин и петролат?!
За мазане съм приготвила чисто кокосово масло (което става и за ядене) ще ползвам за масажи вечер (ако е жега - не) и за дупето при смяна, с каката мажех и нямаше никакви проблеми. Кремовете за подсичане така си седяха. Сега взех един Судокрем за всеки случай.
Иначе мляко за тяло ще взема някакво, ако ми се стори много топло за олио, да мажа с него.

# 130
Аз ще взема Памперс премиум кеър, с баткото всички други не ми вършеха работа- зелените памперс и Пуфис ми пропускаха брутално, Лидл и на Била пълнежът им се събираше на топка, Хъджис нещо не му бяха удобни. В последствие открих на ДМ, ОК бяха, но чак след 1 г, та не знам на новородено дупе как ще са и няма да рискувам. Има групи във фейсбук, продават на марката Памперс от Англия на супер добри цени. Козметика ще видя на Себамед дали ще му е ОК, на баткото беше супер, питах представител, започва се с крем ако се ражда юни и после мляко, олиото е за почистване на гънките само. Аз лично не съм привърженик на мазане с базови масла (кокос, зехтин и пр.) нито на мен, нито на бебето. Макар и най-естествени, не мисля, че съдържат всичко, от което се нуждае кожата, за да е хидратирана добре, особено на новородените. Може би примес от няколко вида масла и добавки за овлажняване, незнам...
На мен в деня, в който ще ми издават 45 дневния болничен, ще ми пускат пак кръв, урина, проба за дезинтерия и няколко неща още, както и вагинален секрет.   

# 131
Момичета ,да ви кажа че съм леко притеснена..излезе ми резултата от теста за диабет и се оказа,че стойностите ми са леко завишени, та утре ще ходя за допълнителни кръвни тестове,за да се види дали наистина имам диабет развит повреме на бременност..😔😔..стискайте ми палци...

# 132
Моето СУЕ е 50, а хемоглобина ми е 121. Обаче желязото ми е 7.38, долната граница е 9. Бях пила мляко с кафе. ЛЛ ми каза по-добре да пия АБ за всеки случай, но пък днес се чувствам много по-добре. Ще питам и АГ да видим какво ще каже. Колко са вашите и реф. стойности за бременни същите ли са?
На мен ЛЛ ми пусна желязо, защото си поисках, иначе не са ми пускали от ЖК.
Elsi здравей ти при ЛЛ ходи ли за суе то. И моето е толкова в петък съм на жк, но за всеки случай.
Да, ходих ЛЛ да ме чуе, още кашлям и се притеснявам да не стане беля. Тя ми пусна изследвания и каза, че според нея много дълго се проточил вируса, вече втора седмица и ми изписа АБ, на фона и на високото СУЕ. Звъннах и на АГ и двамата ме увериха, че няма да навредим на бебка и от днес го почнах. Искам вече да спра да кашлям, но ме е яд, че не го почнах по-рано, когато бях по-зле.
Док каза, че нямам нужда от желязо, щом хемоглобина ми е добре, та оттървах гадното желязо засега.
И на мен от jonhson олио ми се обели целия корем. Малката също не й понесе, може и да е до кожа. Доволна съм Бюбхен крема, такъв ползвах тогава. Памперси, сигурно на памперс, белите в началото ще ползвам.
Леле, Редминтон, много голямо бебе Blush

# 133
Елси, знам ти да ме видиш, приличам  на кит убиец. То и аз и таткото не сме малки де, ама все пак.. Тъкмо готов за 1ви клас ще излиза Simple Smile . А забравих да се оплача, пусти гъбички още не са се излекували, имам чувството, че съм станала спонсор на аптеките за лекарства..

# 134
Елси, знам ти да ме видиш, приличам  на кит убиец. То и аз и таткото не сме малки де, ама все пак.. Тъокмо готов за 1ви клас ще излиза Simple Smile . А забравих да се оплача, пусти гъбички още не са се излекували, имам чувството, че съм станала спонсор на аптеките за лекарства..
Моят корем пак е много голям, и с първото и сега ме питат дали са близнаци Grinning А дъщеря ми се роди 10 дни преди термин 3200, не кой знае колко голяма.
За гъбичките... сегабс този АБ ще цъфна сигурно с тях, док каза след АБ да пия едно хапче Кандизол. Гледам пише, че хич не е за бременни и то орално. И съм в чуденка, макар че му имам пълно доверие

Общи условия

Активация на акаунт