Време много не остана, иде ЮНИ ще стана мама! Тема 6

• 27 142
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Аз съм с кокосово масло + олиото на икаров. Смесвам ги едно към едно. Нямам никакви стрии. И все пак е до ген и кожа предимно.

# 391
Да, аз се стреснах, че прочетох някакви молби, приложения, но явно от работодателя се предават. Само май акта за раждане трябва да им се изпрати на работодателя.

Това е ангажимент на осигурителя ти, т. е. на работодателя ти.... болнични преди не си ли давала? Все едно като получаваш заплата да трябва да си подаваш ведомостите ти, а не счетоводителите на фирмата, в която работиш.

# 392
Честно казано с нашата администрация очаквах да са го направили максимално трудно. Не знам защо, но имам чувството, че тази държава все гледа да те мине. 😶

# 393
Честно казано с нашата администрация очаквах да са го направили максимално трудно. Не знам защо, но имам чувството, че тази държава все гледа да те мине. 😶

Не, не, щом си при работодател, той има ангажимента да се занимава с подаване на съответните данни към НОИ. Ако си самоосигуряващо лице под някаква форма, тогава е личен ангажимент, понеже сам си си работодател един вид😁 Колкото до другото — да, така е.

# 394
Здравейте, аз го закъсах. Сутринта се схванах толкова силно, че немога да мръдна звънях на АГ и ми каза да ходя на невролог, но имам час за утре в 11, а до тогава ще умра от болки. Някакви идеи АГ каза да пробвам с волтарен, но пише в последните 3 месеца че е забранен. Някоя да е имала подобен проблем направо не издържам 25 мин от дивана до тоалетната. 😭😭😭

Тендивал е разрешен по време на бременност и кърмене. https://ozonoterapia.bg/тендивал/

# 395
Предпразнично и аз се включвам, тази сутрин се събудих с болки в прасците. Пийнах един магнезий повече (едно прахче магнезиев диаспорал), отделно и сутрешния магнерот, разходих се до работа и ми мина, но явно не ми стига магнезия (пия 3*1 магнерот от 16 г.с.).. вие имате ли такива случаи? С доктора ще се видя чак на 16 май.

# 396
  • София
До скоро всяка нощ се схващах. От месец пия 2х1 прахче магнезиев диаспорал от 250 и се схващам много по-рядко.

# 397
Да и аз имах на скоро крампа.И аз пия магнерот от доста време.И като ми се схвана прасеца си мислих, че явно не е достатъчен.След това като ходих на преглед ми казаха, че матката била много чувствителна да си пия магнерота и да почивам повече

# 398
Аз пия магнерот 3х2 от 20 г.с Като цяло съм доволна, но бебка понякога е много буйна и ми втърдява корема, независимо от магнерота. Това отскоро де, явно расте бубката.
Някой знае ли докога се пиеше? Миналата бременност помня го спрях към 34 гс или нещо такова?

# 399
Да, до 34-та би трябвало да се пие. Аз днес съм на преглед, 34-та съм без един ден. Ще попитам за всеки случай за магнерота. Дано всичко да е наред с бебе и да се развива в норма.
Стискайте палци, много се вълнувам. 😊

# 400
АГ каза поне до 12 май да пия магнезия, а на 15 май влизам в 9 м., т.е  35- 36 г.с

# 401
  • София
На мен ми казаха до 36 седмица завсрки случай.

# 402
Като ми го изписваха казаха до 34 г.с. заедно с аспирина. Аз съм на преглед в 34+4 г.с. и мисля да си го пия дотогава (16 май) и ще си питам конкретно. Моя приятелка така и бяха казали да го спира уж в 34 седмица, след това й го продължиха до 38 г.с.

# 403
Момичета, с наближаващото раждане притеснявате ли се? Аз напоследък съм много тревожна, отделно последните вечери постоянно сънувам бебето и някакви такива свързани с него неща. При вас има ли нещо такова, ако да как се справяте с тревожните мисли?

# 404
  • София
Хич не ми е притеснено на мен. Изненадващо спокойна съм. Само дето искм да приключваме вече.

Общи условия

Активация на акаунт