Време много не остана, иде ЮНИ ще стана мама! Тема 6

• 27 147
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
Нали е родена в 33-та седмица и казаха, че трябва да стои до навършване на седмица на доносено бебе, което ще е най-малко още 2 седмици, че и малко повече. Но иначе днес дадоха информация и е добре, жълтеницата и тя почти мина. Остава само да папка и да мине време.

# 376
Нали е родена в 33-та седмица и казаха, че трябва да стои до навършване на седмица на доносено бебе, което ще е най-малко още 2 седмици, че и малко повече. Но иначе днес дадоха информация и е добре, жълтеницата и тя почти мина. Остава само да папка и да мине време.

Само да те питам преди да я родиш имаше ли терапия за дробчетата.

# 377
Момичета , някоя от вас да има решения за стриите

# 378
Вчера бях на преглед - малчо е 1600гр в 30+5г.с. Плацентата ми е без калцификации, водите в норма, шийката - 4 см!!! Crazy Само дето пак се е обърнал седалищно  ooooh! Tired

Jubiles, не се притеснявай, всичко ще е наред, само още малко търпение да порасне палечка още мъничко поне.  Hug

Animimi90, няма решение за стриите. Всичко е до кожа - ген, еластичност и т.н.  Peace

# 379
Аз се мажа обилно с кокосово масло всяка вечер и за сега нямам стрии. Но пък чувам, че всъщност те се появяват след раждането, когато се свие кожата. За след раждането ми препоръчаха Vicks Vaporub, но не мога да го намеря по аптеките.

# 380
Момичета,аз съм много притеснена.В детската градина на баткото доста деца с обриви.На едни казали скарлатина,на други не,днес една майка сподели че и казал лекарят и 5та болест.Спрях детето от днес,но вече е бил няколко дена контактен.За тази 5та болест четох че май не е добре при бременност.Направо не знам какво да мисля или очаквам.Confused

# 381
  • WonderLand
Аз се мажа обилно с кокосово масло всяка вечер и за сега нямам стрии. Но пък чувам, че всъщност те се появяват след раждането, когато се свие кожата. За след раждането ми препоръчаха Vicks Vaporub, но не мога да го намеря по аптеките.

Това е мехлем против настинка с етерични масла, не виждам как би помогнал на стриите. Иначе го няма в  България, евентуално ако имаш познати в Америка може да ти пратят.

# 382
Аз се мажа от 5 месец с олиото на матернеа и до преди месец нищо.нямах , но започнаха да ми излизат по корема , продължавам да се мажа ама май няма ефект

# 383
На майките с бебчетата изпращам много подкрепа и желая съвсем скоро да се гушнете с рожбите си!

Относно стриите и аз съм на кокосово масло, но се появиха няколко. И според мен е най-вече до ген и тип кожа.

# 384

Това е мехлем против настинка с етерични масла, не виждам как би помогнал на стриите. Иначе го няма в  България, евентуално ако имаш познати в Америка може да ти пратят.

Или в Гърция, там също го има, но и аз не знам как би помогнал при стрии...

# 385
Аз съм със стрии отпреди бременността поради рязка промяна в теглото още от тийнейджърските ми години. Нови не виждам за щастие, но се мажа от години с този лосион за тяло, наистина е много качествен: https://m.yvesrocher.ca/control/body-care/body-moisturizers/repa … n-extra-dry-skin/

# 386
  • София
И аз съм с ускорен пулс. Обикновено ми е около 96, но преди седмица ми правиха кардиограма и беше скочил на 120. Сигурно нещо съм била превъзбудена, а и ходихме нагоре-надолу до ЛЛ и може затова.

Иначе от утре влизам в 45-дневния болничен преди раждане. Боже, кога мина това време?! Grinning

# 387
desex, браво за хубавите новини!
За стриите - до кожа си е, аз имах няколко около пъпа, като си свалих, почти не си личаха. Сега пак ги имам, може и повече да са с една две, ама здраве да е. Мажа се всяка вечер с палмърс, от седмица с кокосово масло. Но то не попива, а отива по нощницата ми. Не знам дали ми увлажнява достатъчно кожата.
Значи да не се притеснявам за пулса, в четвъртк съм на кардиолог и ще видим. Нямаше и да ме пратят, ако не искаха от болницата общ здравен статус. Но по-добре така.

# 388
Само да те питам преди да я родиш имаше ли терапия за дробчетата.
Нямаше кога, имах болки вечерта и докато отидем до болницата рано сутринта вече бях с 4 см разкритие.

# 389
Аз се мажа с олиото на палмерс. Бях заменила за малко с продуктите на матернеа и под гърдите ми излязоха стрии. Върнах се пак на палмерс, за сега няма още поражения Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт