Време много не остана, иде ЮНИ ще стана мама! Тема 6

• 27 151
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
И на мен от разхлабването ми се появиха,но не бяха много. След престоя в болницата се бяха надули от системите и почнаха да ме сърбят мазах се с хеморелл и ми успокоява. Ако се засилят ще пробвам и прокто гливенол.
Родилите мамчета как сте? Как са бебоците? Дано всичко е наред

# 361
Милата... Много е гадно. Виж това, което Ditmade препоръчва или на лекар..

# 362
  • София
Аз имам бая сериозни и само прокто гливенола ме оправя. И предната бременност и след раждането и сега два пъти съм имала кризи през тая бременност. Та само това ми помага. Дано ти помогне и на теб.

# 363
Днес бях на ЕКГ, нали от нашата болница искат здравен статус. Педи видя учестен пулс и ме праща на кардиолог. Аз нямам проблем, освен че се зъдхвам по стълбите, като ходя, ама смятам е нормално. Каза, че ми е 96.. Още от 5-6 месец ми е толкова, дано не ми изпишат още лекарства...
Прокто гливенол за хемороиди съм ползвала след раждането, бързо минаха.
И мен като ме преглеждат имам учестен пулс, но с еднодневен холтер по предписание на кардиолог се видя, че не ми е висок пулса и дори имам ниско кръвно.
Redington - бета блокер ли ти изписаха и ти при кардиолога в Щерев ли ходиш?

# 364
Моя пулс е между 105 и 120 и да имам лекарства, но аз пия и за кръвно и  да. На 96 пулс въобще не ме отразиха, казаха ми, че е нормално да е по-висок, защото сърцето работи и за бебето Simple Smile . Консултации правя от 12 седмица с кардиолог, така че не ми се вярва да ти изпишат нищо...Стискам палци де
Благодаря за отговора. Твоето кръвно какво е? Моето е ниско - 100/60, 110/70, 90/60.
Преди 5 год. с първата бременност имах систули и ходих на кардиолог. Изписа ми бизогама, като усетя прескачане, пих го 2-3 дни и спрях, ходих пак на контролен и беше наред. Но видя, че имам митрален пролапс по рождение, който е козметичен, но може и той да дава отражение.

# 365
Патенце, аз лично малко от вчера съм се сринала психически. Иначе принцесата е стабилна, от два дни диша сама, но няма как да съм спокойна. Вчера не можахме и информация да получим, защото едно бебенце се влоши точно тогава и ни изгониха. Просто искам да легна и да се събудя след 10 дни. Ама трябва да държа фронта. Иначе приготвяме из къщи, че нищо не ни е готово.

# 366
На мен пулсът също е ускорен,аз имам и прескачания( още преди бременността). На 3 май съм на кардиолог.
Аз вчера бях на преглед 30+3 бебо е 1456гр.
За хемороидите съм чувала че е добре да се мажат с чиста свинска мас ( без сол)да се омекотяват. Не съм опитвала.

# 367
Благодаря за бързите отговори момиче Simple Smile до 110 пулс е нормално при бременност, не се притеснявайте . Ох стискаме палци бързот да минат тези 10 дена и да си гушкате бебешока вкъщи. Hug

# 368
  • Плевен/Пловдив
Jubiles трябва  да си силна. Вземи пример от бебка тя е сила
и ще се пребори. Времето ще мине и всичкоо лошо ще остане в миналото. Мисли си за дните в които ще се гушкате и опознавате.
П.П. Познавам момиче родено .0600 кг. сега е млада дама завършваща медицина. Любовта и вярата на майка и са и помогнали... 🍀🍀🍀

# 369
Jubiles - вярвам, че всичко ще е наред! Не се притеснявай, просто имай търпение, съвсем скоро ще е при теб!
Излезна ми СУЕ - след 5-6 дни АБ и минала инфекция от 50, вече е 16 Simple Smile Хемоголбина ми е 113, но АГ мисля, че не го отчита като анемия. Другата седмица ще разбера!

# 370
Аз обиколих няколко кардиолога и то след като този в Щерев ми изписа бетаблокер и то такъв, който не се препоръчва през бременността въобще без да ме прегледа. Та ходих при един в Трета градска, който ми вдигна Допегита и накрая завърших с доц. Христова в Надежда след холтер ми включи по половин хапче  Небилет. Принципно съм с  ниско кръвно но на БХС бях изкарала едно кръвно 140 / 90 и се почна с мъките, та сега с хапчетата стигам до макс. 130/ 90 . И то Небилета ми го включиха заради по-висок пулс, но и тогава по-високо кръвно Simple Smile

# 371
Здравейте, аз го закъсах. Сутринта се схванах толкова силно, че немога да мръдна звънях на АГ и ми каза да ходя на невролог, но имам час за утре в 11, а до тогава ще умра от болки. Някакви идеи АГ каза да пробвам с волтарен, но пише в последните 3 месеца че е забранен. Някоя да е имала подобен проблем направо не издържам 25 мин от дивана до тоалетната. 😭😭😭

# 372
  • София
Пробвай Алга сан. Става за бременни според листовката и според други бременни. За Волтарен пише, че не се препоръчва последните три месеца да.
Сутринта бях на тонове, поисках си обменната карта, понеже няма да раждам в Щерев и жената ми каза, че направо и направление 7 ще ми даде. После при доктора като отидох, попитах го ' това направление не важи ли само 30 дни? Какво правим, ако износя до термин?' А човека взе да ми се смее и ми вика ' спокойно няма да износиш до термин'. То и на мен ми стана забавно чак. В интерес на истината, нямам нищо против, само да е след 36 седмица Joy

# 373
Аз обиколих няколко кардиолога и то след като този в Щерев ми изписа бетаблокер и то такъв, който не се препоръчва през бременността въобще без да ме прегледа. Та ходих при един в Трета градска, който ми вдигна Допегита и накрая завърших с доц. Христова в Надежда след холтер ми включи по половин хапче  Небилет. Принципно съм с  ниско кръвно но на БХС бях изкарала едно кръвно 140 / 90 и се почна с мъките, та сега с хапчетата стигам до макс. 130/ 90 . И то Небилета ми го включиха заради по-висок пулс, но и тогава по-високо кръвно Simple Smile
И моите преживявания с този в Щерев бяха подобни (изписа ми беталог), аз го пих два дни, бебето спря да мърда и дотам с пиенето. Но аз съм доволна и от другата кардиоложка в Надежда (Дочка Кавкова), на мен след холтер ми каза, че нямам проблеми с кръвното и нищо не трябва да пия. Ще ми издаде и документ, че вдигам само на нервна почва преди преглед, за да си го нося в Щерев.

# 374
Jublies много гадно че не дават информация. Хубаво е, че диша сама, а изкараха ли я от кувьоз или до 10тия ден ще седи там?
Кръвното и на мен ми се мени ту високо, ту ниско не знам и аз вече. При мен си е ма нервна почва.

Общи условия

Активация на акаунт