Време много не остана, иде ЮНИ ще стана мама! Тема 6

• 27 158
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
Мисля, че щом стерилната урина не показва нищо, а и няма никакви симптоми и е ноРмално да са завишени е излишно от АБ

# 346
Моите левкоцити са 15,6 вече. Лекарката ми и аз също не се притесняваме от това, като тя ми обясни че за бременни се повишават. Нямам симптоми на каквото и да е. На първите изследвания в края на 3 месец ми бяха 13.

Да добавя моите са в кръвта, да не заблудя някого.

# 347
  • София
Ако си на трудов договор в момента, всичко се придвижва от работодателя ти. Поне при мен е така. Не съм носила нищо в НОИ.

# 348
Да, аз се стреснах, че прочетох някакви молби, приложения, но явно от работодателя се предават. Само май акта за раждане трябва да им се изпрати на работодателя.

# 349
  • София
Копие от акта за раждане да.

# 350
  • Варна
А тези, които раждаме в друг град знаете ли дали акта за раждане се взима от Общината, където живеем или където сме родили 😝

# 351
А тези, които раждаме в друг град знаете ли дали акта за раждане се взима от Общината, където живеем или където сме родили 😝

от общината в която сте родили. Аз преди 5 години родих в София иначе съм от Видин и трябваше една седмица след изписването да отида аз или бащата да вземе акта за раждане.

# 352
да се отчета и аз, вчера бях на нещо като 3та фетална морфология за около 10 мин, водите са ми в норма, бебчо се е обърнал надолу с главата, вече е 1700гр в 30 г с +5 дена. Според гинеколожката всичко е идеално, ама май малко големичък върви според таблиците като гледам

# 353
  • WonderLand
И аз бях на преглед в понеделник, в 30+5 бебо беше 1 504гр.Доктора каза, че всичко е наред, пусна ми и доплер и всичко е идеално. Качила съм 12кг, кръвното е нормално към ниско, не се подувам и не отичам, а килцата ми не са малко, чак го изненадах приятно 😊. Ама сигурно ще кача още някое кило и може и да ударя стотака в деветия месец, но майната му, важното е бебо да е здрав,килцата ще ги свалям след това. Усещам обаче напоследък някакво опъване ниско долу сякаш в долните мускули на корема и особено нощтно време като се въртя е доста болезнено, та доктора каза да си взема магнезий Биолектра 365 и се надявам да помогне малко поне, че и походката ми придоби патешки вид вече, а имам още 2 месеца да бременея.

# 354
Появиха ми се хемороиди и полудявам...никога не съм имала и ми се реве сега. Купих си Масту веднага щом ги усетих, но не ми помага изобщо... чудя се дали да не взема нещо друго Weary

# 355
Днес бях на ЕКГ, нали от нашата болница искат здравен статус. Педи видя учестен пулс и ме праща на кардиолог. Аз нямам проблем, освен че се зъдхвам по стълбите, като ходя, ама смятам е нормално. Каза, че ми е 96.. Още от 5-6 месец ми е толкова, дано не ми изпишат още лекарства...
Прокто гливенол за хемороиди съм ползвала след раждането, бързо минаха.

Последна редакция: ср, 24 апр 2019, 10:35 от Elsi86

# 356
  • София
Прокто гливенол за хемороиди.

# 357
Давай с Масту ще минат.

# 358
Давай с Масту ще минат.
Вече 8 дена давам и никакъв резултат....

# 359
Моя пулс е между 105 и 120 и да имам лекарства, но аз пия и за кръвно и  да. На 96 пулс въобще не ме отразиха, казаха ми, че е нормално да е по-висок, защото сърцето работи и за бебето Simple Smile . Консултации правя от 12 седмица с кардиолог, така че не ми се вярва да ти изпишат нищо...Стискам палци де

Общи условия

Активация на акаунт