Време много не остана, иде ЮНИ ще стана мама! Тема 6

• 27 066
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Моето от средата на бременността до сега си е все с главата надолу и ми раздава мощни шутове в стомаха. Хълцането го усещам винаги долу ниско, а ритниците — горе където си хареса — стомах, ребра... абе, не ме щади! 😁😁😁

# 496
  • Сандански
На последния преглед и моето момче беше напречно, но докторът нищо не каза. Иначе и с предишната бременност каката  си  беше харесала тази позиция и през цялото време беше напречно. Родих секцио 5 дни преди термин, но никога не са ми казвали, че тази позиция е проблемна. Така че не го мислете много😊

# 497
  • София
Моя човек се е обърнал според доктора, макар, че аз усещам на страни бая да се разпъва.

# 498
Днес усетих бебка да хълца по-високо. Може пак да се е обърнала, луда работа, каката все една позиция си държеше.

# 499
Здравейте мами и от мен. С пожелание на родилите мами скоро да гушнат малките герои!  Много позитивна енергия от нас!

Може ли да ме добавите във фейс бук групата? Благодаря Ви!
https://www.facebook.com/huliya.nikolova

Как Ви е желязото? Вчера излязоха резултатите ми и от 105 е паднало на 90... и то с хапчета 33 г.с.

Лека ден на всички!

# 500
Здравейте, мами. Случвало ли ви се е цял ден да не иска да мърда с изключение на 1 2 пъти. Нещо днес не иска да мърда и ме притеснява. Хапнах сладолед пих студена вода, размърдах го с ръце, ама не. Сигурно, ако не мърда така до утре сутрин ще ходя на спешен. На някоя случвало ли й се е? 😞😟

# 501
Здравейте, мами. Случвало ли ви се е цял ден да не иска да мърда с изключение на 1 2 пъти. Нещо днес не иска да мърда и ме притеснява. Хапнах сладолед пих студена вода, размърдах го с ръце, ама не. Сигурно, ако не мърда така до утре сутрин ще ходя на спешен. На някоя случвало ли й се е? 😞😟

Моето бебе 1/2 дни е активно после 1/2 не... и аз се чудя постоянно. За да се успокоите може да посетите лекар. Ще се радвам да прочета още мнения по този въпрос. Желая ви всичко добро!

# 502
Мен започна пак да ме тормози хълцането на бебето. И с първата бременност много хълцаше и сега пак. Аз хълцането го усещам около пъпа, а бебка е обърната надолу с главата отдавна.
Днес най накрая взех дрешки за изписването много съм щастлива, че си намерих в жълто и то такова, което ми харесва.
Петя моето е много бурно всеки ден, но когато бях в болницата все едно беше дрогирана и не мърдаше чак се плашех, че не мърда. Имат и такива дни.

# 503
При мен младежът е много спокоен. Мислех си,че както с първата бременност в корема ми ще е постоянен купон,но не -доста по лежерно го кара бебо. Особено ако един ден е бил по- активен на другият мързелува. Имаше един ден в който почти не се обади и пуснах някоя песничка с повече басове на телефона,подпрях го на корема и успях да го събудя. Все пак ако не го раздвижиш за твое успокоение отиди да те прегледат. Успех!

# 504
  • Варна
Здравейте Simple Smile За изписването какви дрешки предвиждате? При положение, че времето е толкова динамично много се чудя Sad Мисля да взема: боди с къс и боди с дълъг ръкав, ромпърче, шапчица и ръкавички, както и одеялце. Пък на деня с акушерките ще решаваме Simple Smile
P. S ние с док обсъждаме варианта за раждане края на м.май

# 505
Аз купих комплект за изписване. В него има боди с дълъг ръкав, жилетка, ританки, ръкавички, шапка, лигавник(това не знам защо го слагат за изписване Joy). Само пелена няма, но ще взема отделно или пък някакво тънко одеало.
При мен бебо е най-активен, когато чува гласа на татко си.. може би защото е по-плътен и басов. Цял ден може да си е спокоен и вечерта като започнем да си приказваме и настава голямото шаване Kissing Heart

# 506
Момичета , пазарувате ли вече и ако да до къде сте стигнали с пазаруването

# 507
Благодаря момичета. Чакам го да се размърда малко поне, ако не утре на спешен. Дано всичко е на ред. А за изписване съм взела боди с къс ръкав, цяло ромпърче с дълъг ръкав, ръкаеички и шапчица. Само едно тънко одялце ми остава, но немога да харесам още.

# 508
Момичета , пазарувате ли вече и ако да до къде сте стигнали с пазаруването
.   Ами остана ми само нокторезачка иначе сме готови от А до Я 😁

# 509
  • WonderLand
При мен бебо е по-мързелив ако аз съм по-активна или пътувам. В такува дни тук-таме някое намрстване и това е. В началото се шашках, но после му свикнах, очаквам го и не се тормозя.

Иначе за изписването съм предвидила или пижамка гащеризон с дълго ръкавче, шапчица, ръкавички и пеленка или боди с късо ръкавче, ританки, шапчица, ръкавички и пеленка. Взела съм 2 пелени за сега, една по-плътна и една по-тънка. Иначе почти нищо още не съм купила, тъй като тъкмо преживях голямото местене и тепърва започвам да пазарувам.

Общи условия

Активация на акаунт