Женени от пръв поглед < II сезон > тема 8 /15.04 - 21.04/

• 75 678
  • 1 895
  •   1
Отговори
# 1 125
Няма да му "угаснат" скоро ушите, като гледам какво издирване му удрят във фейса Satisfied, скорпион е кумът Wink

Охоооо, рак и скорпион - перфектна комбинация. Сигурна бях, че или е скорпион, или лъв. Това ярко присъствие и излъчване е присъщо основно на тези две зодии. Много да си го пазиш Simple Smile

# 1 126
Bellagio

Последна редакция: чт, 18 апр 2019, 11:08 от Monza

# 1 127
Декларирам, че и аз не съм Светозар.😊 Прилагам доказателства:

Писан (от Писан) и Тюфчо (от Тюфлек). По позата ще познаете кой е вторият.

# 1 128
Успей да превключиш канала сега

# 1 129
Баси, аз като нямам котка излиза че съм Лисан;)
Оплювахте го Фори тук че се оплаква че му се полагали целувки, а не ги получи, ама не си ли беше прав човека?Всички други двойки си пускаха езици на сватбите, само той на сухо:)Ами ще се оплаква човека я, как няма да се оплаква?Нищо че му се пАдна принцеса;)

# 1 130
  • Обран бостан ;)
Бънди, ако сега те надуши Зарко, ще ти е трудно да отричаш кой си Grinning

Не бери грижа.
Като чета как одумват партньора ти гледай да си го вардиш. Предполагам се обичате, изглежда ми стабилен, улегнал мъж, но като знам какви жени има имай едно на ум. Сериозен съм.

Възглавничката е в кадър за да има какво да кажат и тези, които няма какво да кажат. Имам и други ако ви боде очите.

# 1 131
Любезно изчакваме да се наспи, няма как.😊 Върху тунера е ок. Вечер обаче задължително спи върху мен. Ако закъснея с лягането, идва да ме повика. Абе с две котки никакъв личен живот не може да има човек, това е положението!

# 1 132
Принцесата имаше ли жартиер? Щото това си е традиция, а Форчо не сваля такъв(( Ми, ей затуй не им се получи.
Представям си Форко със зъбки как тегли жартиера на Васа)) Не е честно, традицията трябва да се спазва! Заро също, той не ми се мисли какво щеше да направи.

# 1 133
'Начи Смърфи, твой мъж трябваше да го скриеш някъде и да не даваш на камера да припари до него, щом и във фейса са го погнали да го издирват Sweat Smile Много ми харесвате заедно, винаги съм харесвала двойки тип лошо момче-добро момиче (за външен вид) Hug той отракан и нахакан, тя нежна и елегантна Innocent

Сватбата беше толкова готина, че се чудя дали пак да не я изгледам. Първия път малко се разсейвах с темата, та може да съм пропуснала някои детайли Grin Мишото определено беше по-дървен, защото май не се напи почти изобщо, което ми направи добро впечатление - първо, че не прекалява с алкохола, второ - че реши да е трезвен, за да я пази нея, както се беше налюляла. Ама представям си как му е скочила като са се прибрали в стаята после Smile това момиче трябва да го сложат в речника срещу определениято за скрита лимонка.

# 1 134
  • Варна
Изглежда симпатично новата двойка. Надявам се, че Юлия няма по - голяма привързаност към алкохола, която ще създаде проблеми. Няма как да е пила еднократно само заради сватбата, а да се държи на крака до края, човек който не консумира редовно алкохол щеше да му стане зле. Тя няма търпение за деца, Михаил и той почти е изтървал влаковете, та дано се получи между тях.

# 1 135
... това момиче трябва да го сложат в речника срещу определениято за скрита лимонка.

Ами кажи им, че се пишат тук някакви неща за жените Раци... Кисели били... Е, разбрахте ли сега защо? Grinning

# 1 136
Възглавничката е в кадър за да има какво да кажат и тези, които няма какво да кажат. Имам и други ако ви боде очите.

На мен ми харесва съвсем сериозно

# 1 137
Изглежда симпатично новата двойка. Надявам се, че Юлия няма по - голяма привързаност към алкохола, която ще създаде проблеми. Няма как да е пила еднократно само заради сватбата, а да се държи на крака до края, човек който не консумира редовно алкохол щеше да му стане зле. Тя няма търпение за деца, Михаил и той почти е изтървал влаковете, та дано се получи между тях.

С подчертаното съм съгласна. Ако не близваше алкохол щеше да се омотае още от алкохола в лимузината, а след това количество, което изпи най-вероятно щяха да я носят до стаята. Със сигурност има тренинг момичето Simple Smile

# 1 138
Смърфи, не се стряскай и не се връзвай))
Няма да ги огрее женорята дето скачат на мъжа ти. Такъв тип мъже не се прежалват за всяка. Колкото по-търсени, толкова по-недостъпни бих казала. Досадно е да гледаш да му се увъртат и мигат, но това е цената да имаш такъв мъж. По-опасни са мъже с комплекси и невървежни. Те не изпускат бройка. Твоят няма да шавне, почти съм сигурна. Не е такъв тип, наживял се е и видял каквото му се е гледало още на млади години, че и тогава сигурна съм не е бил женкар, пак е подбирал.

# 1 139
Бръмчилке,оправи ми деня(ника ти е точно на място )JoyСтана ми съвсем ясно,че не си Заро,то с тези котки.Прекрасни са.
Бънди и вие не сте по-назад,сладурковци ,заедно с възглавничката Grinning
Доказано и потвърдено,никой от вас не е Заро!!

Прекрасна сватба!Истинска,топла атмосфера с усмихнати,позитивна хора.Всички се оказаха купонджии наред с булката ,и така трябва по такива събития.Много големи симпатяги и от страната и на булката и на младоженеца(нищо,че кумата ми се поскара малко Wink).
Абсолютно пресъздадоха атмосфера на действителна сватба,както каза някой-аз си бях на сватба Simple Smile
Този път не мога да си кривя душата,поздравления за сценаристите,перфектно подбрани кадри,без излишни и отегчаващи пълнежи.Дори и бай Зари си беше на място с напъните и с "бомбата" Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт