Женени от пръв поглед < II сезон > тема 8 /15.04 - 21.04/

• 75 621
  • 1 895
  •   1
Отговори
# 1 200
То кошмар е било, ужас.  Mr. Green

# 1 201

Снощи сънувам, че участвам в "Женени от пръв поглед". Облечена съм, като булка и влизам в ритуалната зала. Вървя към младоженеца, стигам до него, той се обръща и о, ужас - младоженеца е бившия ми съпруг. Направо щях да припадна. И си викам "А бе от цяла България точно него ли ми намериха тези специалисти" Joy

Хаха е тва е наистина най- лошият сценарий Laughing

# 1 202
Ами като познавам капацитета на "специалистите", няма да се учудя и този сценарий да се сбъдне.

# 1 203
Бих им спретнала един номер на специалистите - да отидем поотделно с половинките си като хора, търсещи своята със съответните изисквания, да видим като са толкова специалисти дали точно с тях ще ни съберат! Smiling Imp

# 1 204
Кумът е много неща, но най обикновен мъж не е! Има специфична визия, стойка дори, и някаква харизма...Не е мой тип, но и аз го забелязах като различен.

Различен е заради прическата и начина на обличане - стила на лошото момче. Ако се беше облякъл, като Форката и имаше неговата прическа си мисля, че никоя от нас нямаше да му обърне внимание  Simple Smile

Да ви разкажа нещо, за да се посмеете

Снощи сънувам, че участвам в "Женени от пръв поглед". Облечена съм, като булка и влизам в ритуалната зала. Вървя към младоженеца, стигам до него, той се обръща и о, ужас - младоженеца е бившия ми съпруг. Направо щях да припадна. И си викам "А бе от цяла България точно него ли ми намериха тези специалисти" Joy
И да ти набива канчето русата специалистка, че не си му дала шанс на човека, не си се постарала, пък той е твоята сродна душа според психолозите и астроложката Grinning

# 1 205
  • Обран бостан ;)

Правиш рекламация.

Обръщаш се към камерата и казваш:
"На тоя съм му го виждала. Доведете ми друг."

В договора би трябвало да има и клауза "рекламации само на сватбата"

# 1 206
Бих им спретнала един номер на специалистите - да отидем поотделно с половинките си като хора, търсещи своята със съответните изисквания, да видим като са толкова специалисти дали точно с тях ще ни съберат! Smiling Imp

Да ти кажа честно, вчера си помислих, че Юлия и Мишо може да са направили точно така. Пробвали са се поотделно - ей така, за шегата. Пък, ако ги изберат да си направят една безплатна сватба и меден месец. А то взело, че наистина станало. Това по повод, че някой спомена, че май се познават от преди.

# 1 207
Бънди, ти видя че харесахме масажиста и извади табелката че правиш масажи! Много находчива и ненатрапчива реклама Nerd

Да ти кажа честно, вчера си помислих, че Юлия и Мишо може да са направили точно така. Пробвали са се поотделно - ей така, за шегата. Пък, ако ги изберат да си направят една безплатна сватба и меден месец. А то взело, че наистина станало. Това по повод, че някой спомена, че май се познават от преди.
Нищо не е невъзможно! Smiley но Монако ли беше или Монтекарло (някак с хазарт я асоциирах, но не запомних точно никнейма) избяга и не показа чата. Няма доказателства.

# 1 208
Скрит текст:
Бънди, ти в къща живееш май? Котаните ми се виждат изцапани малко.

Така е.

Проблемът с нехаресването е доста сериозен. Мисля, че може леко да се промени концепцията.

Например да ги "номерират", да ги сложат в отделни стаи, да си говорят всеки с всеки по интерком, а после сами да се "мачнат". Пак ще са "Женени от пръв поглед" защото дефакто няма да са се виждали.

Или пък да сложат допълнителен стимул за "мачмейкърите" , а именно да са задължени да заемат мястото на отхвърления в двойката. Мисля, че така ще вземат доста по-адекватни решения и доста ще се замислят дали да мачнат някой само за рейтинг.
И те не са много добри партии... Вероятно са богати с всичките тези семинари и гаджета милионери... А единственият мъж мачмейкър прилича на киек - едва ли някоя ще го иска.

# 1 209
  • София
На мен ми направи впечатление едно изречение, докато тънцуваха - каза й "Аз те наистина те харесвам. Доколкото се познаваме. Ако може така да се каже.". Абе колко да се познават от един час??? 44-та минута от видеото.

# 1 210
Чух го и аз, но това звучи съвсем нормално като реплика за краткото им познанство и все пак женени.
Профилът на Юлия е изчезнал от Фейсбук обаче.

# 1 211
На мен ми направи впечатление едно изречение, докато тънцуваха - каза й "Аз те наистина те харесвам. Доколкото се познаваме. Ако може така да се каже.". Абе колко да се познават от един час??? 44-та минута от видеото.
А видя ли как и каза "Знам, че обичаш да тренираш" или нещо от сорта за тренировките...И тя се учуди, че знае.

# 1 212
Много добра идея. Записваме се с мъжо за участие отделно (нищо че имаме и дете Mr. Green), ънфрендваме се във ФБ и готово. Ако ни съберат, добре, безплатна сватба. Ако не ни съберат, шоО. Joy

# 1 213
  • Обран бостан ;)
И те не са много добри партии...

Тъкмо да покажат, че наистина са специалисти като се уредят.

Трябва да поемат някаква отговорност за грешките си, щом се представят като експерти.

Иначе става - издоихме кравата ама тя взе, че умря.

# 1 214
Единственото, което не разбирам е защо изобщо са рискували с Форко и Васка - само разходи за сватба и меден месец. Явно са очаквали да ги избият от големия интерес, който са очаквали да предизвикат - както и стана

За рейтинг

Сериозно ли си мислите че тези велики специалисти могат да предвидят какво ще се случи?Предполагам, че изобщо не им е минало на ума че така ще стане.По тяхната логика - той иска дете, тя има дете, са си един за друг.По логиката - тя спортува, той има колело взеха че улучиха без да искат;)

Общи условия

Активация на акаунт