Женени от пръв поглед < II сезон > тема 8 /15.04 - 21.04/

• 75 654
  • 1 895
  •   1
Отговори
# 1 140
Не съм сигурна колко тренинг с алкохола има Юлия, сигурно пийва понякога, но на мен още на олтара ми се виждаше здраво наквасена, хилеше се като ряпа и се клатеше леко. Със сигурност цялото изпълнение е от нерви, дано иначе пие с мярка Flushed

# 1 141
  • Бургас
Какво толкова му харесвате на кума,  не мога да разбера? Най-обикновен мъж.

# 1 142
  • Варна
Чета ви, но почтни не пиша. Направи ми впечатление, че снощната сватба също е през януари и си мисля дали във всеки сезон на  предаването няма по една 'резервна' сватба, която снимат заедно с другите, но излъчват в само случай на гаф, отказ на участник и т.н.

# 1 143
Само на мен ли Юлето ми е като бомба със закъснител? Имам чуството,че страшно много се сдържа и ще избухне всеки момент.

# 1 144
Мен едно нещо обаче ме гложди - каква музика слуша Юлия Cold Sweat дано не са събрали чалгарка с рокаджия, защото това е абсолютна но-но ситуация и може да се окаже голям препъникамък. Поне за мен е едно от важните неща. Тя май се учуди на тоста на кума, когато каза, че музиката е живота на Мишо. То, като цяло, рокаджия с каквото и друго да съберат, ще е тегаво. Смърфи, жокер тук, моля? Hug

Последна редакция: чт, 18 апр 2019, 11:41 от ts_mira

# 1 145
Чета ви, но почтни не пиша. Направи ми впечатление, че снощната сватба също е през януари и си мисля дали във всеки сезон на  предаването няма по една 'резервна' сватба, която снимат заедно с другите, но излъчват в само случай на гаф, отказ на участник и т.н.

Според мен този сезон са пуснали 4 двойки, защото двойката Фори и Василена им е била много рискова. На своя глава са подбрали на Василена мъж, който са подозирали, че няма да хареса. А и това е станало ясно още на самата им сватба - все пак тя още тогава тръгна "напред с рогата" и се видя, че няма да ги бъде. Най-много да са забавили с няколко дни четвъртата сватба, но със сигурност Мишо и Юлия са били вече подбрани и са били пуснати на изчакване не повече от 1 - 2 дни след Форката и Васка
Единственото, което не разбирам е защо изобщо са рискували с Форко и Васка - само разходи за сватба и меден месец. Явно са очаквали да ги избият от големия интерес, който са очаквали да предизвикат - както и стана

# 1 146
Какво толкова му харесвате на кума,  не мога да разбера? Най-обикновен мъж.
Атрактивен е и излъчва мъжественост. Уж всички са против опашките при мъжете, пък..точно по него се загледаха))
Иначе на какво свири кума, китарист ли е? Мишо е на барабаните видяхме. Но от кума и Мишо бих избрала Мишо (то така великодушно го отстъпих на Смърфи ))) Мишо е по-склонен на отстъпки и повече ще се води от една жена. Не че нещо де, смърфи, не бих отказала и кума, ама...все пак си те харесвам и затуй)))
Сериозно, ако трябва да пиша ме притеснява Юлия. Не заради пиенето (може би за кураж, ама и то си има мярка), не защото котката няма име, брата не бе показан (там има нещо) Притеснява ме, защото изглежда жена решена да има дете, мъжът и чувствата му май не я интересуват много. Ако е така, жалко за Мишко. Той търси това, което всеки нормален човек иска.

# 1 147
Е, не. Наистина ли допускате, че Юлия може да има проблем с алкохола? Пияна жена (че и мъж) е една от най-нелицеприятните гледки изобщо, факт, но тя не беше чак толкова зле. Просто не си направи сметката правилно, преди сватбата - заради притеснението, след ритуала - заради еуфорията. Емоции, какво да се прави. Simple Smile

Посетете някое нощно заведение и елате да си говорим пак за проблеми и зависимости (от всякакво естество).

Последна редакция: чт, 18 апр 2019, 11:37 от tidaflyr

# 1 148
Единственото, което не разбирам е защо изобщо са рискували с Форко и Васка - само разходи за сватба и меден месец. Явно са очаквали да ги избият от големия интерес, който са очаквали да предизвикат - както и стана

За рейтинг

# 1 149
  • Бургас
Какво толкова му харесвате на кума,  не мога да разбера? Най-обикновен мъж.
Атрактивен е и излъчва мъжественост.
Хм, нищо особено не ми излъчва,  а и има лоша кожа. Аз лично, не харесвам въобще мъже с дълга коса.

# 1 150
Юлето си пийна, за да се отпусне малко. Алкохолът сваля някои задръжки. Не видях да се е излагала, забавляваше се Simple Smile На нейно място също щях да си пийна (ама то съм и рак, та може и аз да имам проблеми с алкохола, за които не знам Grinning )
Сватбата беше хубава, всички изглежда, че се забавляваха. Дано да им се получат нещата Simple Smile
Смърфиетка, много готина компания сте Simple Smile

# 1 151
Роси, никой не е казал, че кума е неотразим, а Мишо супер мъж. Просто се забавляваме. На фона на Фори, Зарко и дори Мерал, видяхме мъже и ги налазихме)) Не , че ще се женим за тях или имаме каквито и да било отношения.

# 1 152
Аз лично имам фетиш по дълги коси и бради при мъжете, за другите жени, дето се точат на Смърфин, не знам Grin

# 1 153
  • София
Още едно доказателство, че сме най-готините. Simple Smile

# 1 154
  • софия
Колко много раци сме се събрали на куп Laughing Все едно други зодии няма. Бързо да дойде BaDBluEeYeS и астрологично да каже на какво се дължи това.

Общи условия

Активация на акаунт