Женени от пръв поглед < II сезон > тема 8 /15.04 - 21.04/

• 75 685
  • 1 895
  •   1
Отговори
# 1 155
Само на мен ли Юлето ми е като бомба със закъснител? Имам чуството,че страшно много се сдържа и ще избухне всеки момент.

Накъде повече?! Simple Smile

Извън шегата - писах за това, когато я показаха за първи път в предаването. В снощния епизод загатна, че има нещо вярно. Нататък - ще видим. Но не мисля, че ще има ексцесии като тези между Василена и нейния избран(ик). Надявам се да няма, защото стоят много добре като двойка и би било жалко.

Последна редакция: чт, 18 апр 2019, 12:07 от tidaflyr

# 1 156
Готини сте раците, ама малко драмата ви е в повече, както и егоцентризма.

# 1 157
Какво толкова му харесвате на кума,  не мога да разбера? Най-обикновен мъж.

Не е само въпрос на харесване. На мен не ми допада като типаж, но ще обясня защо е привличането към него.
Както неколкократно тук повториха вече - той  е мегааткрактивен. Средностатистическият българин не изглежда така и затова той веднага прикова погледите.

Висока, добре сложена фигура/ръстът сам по себе си е половината от красотата/; идеална прическа характерна за по-арт и освободени среди/даже коса в изобилие, а не е някой плешо/; излъчването му е послание - аз се харесвам, харесайте ме и вие. Усмихнат, освободен в поведението, а освен всичко друго е творческа  личност,която умее да се забавлява. Облеклото му /май беше нещо кожено/ е типично за *лошите*, но толкова неустоими момчета, които са винаги вървежни.
Ако е мъжкар в природата, то в негово присъствие друг такъв  не би посмял да припари до женските. Цялостната му визия е в идеален синхрон - облекло, прическа, поведение.
Абсолютна феромон уловка в най-добрия смисъл.

# 1 158
И на мен ми хареса снощната сватба, младоженците, приятелите и роднините им. Спонтанни, весели и добронамерени хора. Искрено желая щастие на Юлия и Мишо. Специално впечатление ми направиха Смърфиетка и Савина от компанията на Мишо - прекрасни момичета! За мен винаги е било важно какви са приятелите на мъжете с които съм се запознавала. Тук всичко е наред. Снощи аз дори не забелязах дали Юлия си е пийнала, направи ми впечатление на отворена жена, с чувство за хумор, с много хубава усмивка. Други на нейно място /сигурно и аз/ щяха да са пълен гипс от притеснение, тя премина през това достойно.

# 1 159

Аз лично в раците егонцентризъм не съм срещала. Но пък драма да искаш. Най-големия егоцентрик всички знаем кой е - лъва Simple Smile

# 1 160
  • София

Аз лично в раците егонцентризъм не съм срещала. Но пък драма да искаш. Най-големия егоцентрик всички знаем кой е - лъва Simple Smile
Именно. Драмата ни е в повече, защото всички емоции са ни в повече. Не е като нещо изолирано, само дето като сме весели, обичливи и грижовни никой не го отчита като недостатък. Малко сме като с биполярно разстройство и се мятаме в двете крайности, трудна работа Рак да застане в балансирано положение. То и не се стремим към това, свикнали сме на адреналина и спокойствието никак не ни привлича, каквото и да говорим.
Лъвът наистина е голям егоцентрик, но пък са готини, аз ги харесвам.

# 1 161
Ехооо, простосмъртните)))
Кво за лъва, бре?? Не ми разваляйте спокойствието, чееее))))

# 1 162
За кума, чак пък мегаатрактивен, не мисля, това определение бих дала на съвсем друг тип мъж. Нормално изглеждащ свеж рокаджия е за мен. И с не мазна, дълга, прошарена и проскубана косица. Може би защото е все още млад.

# 1 163
  • София
Юлия продължава да не ми харесва. Не мога да кажа защо. Интуиция. Мога всъщност да изброя много неща, но сами по себе си не са фатални, всеки си има недостатъци.

# 1 164
Не е млад кума, ама се грижи за визията си )) Някъде около 40 е и той за мен. Хареса ми токата на колана му, ама не видях каква е точно, иначе се загледах, ама.. бързо го сменяха. В черти на лицето обаче Мишо печели, поне за мен, но е по-добродушен поне изглежда, а кума е по-хард, но е заради визията му, не се знае. По-скоро на прабългарин ми прилича да ви кажа, ама си е хубав)) Смърфи, каква е чувствителна и деликатна не ми се мисли какво изживява сега с писанията по разните форуми и сайтове. Споко, ако трябва ще помагаме и браним кума, няма да го даваме на тези от фейса))

# 1 165
  • София
Декларирам, че и аз не съм Светозар.😊 Прилагам доказателства:

Писан (от Писан) и Тюфчо (от Тюфлек). По позата ще познаете кой е вторият.
Божеее, как се стреснах. Първата снимка е все едно моята Кая позира. Замислих се дали не съм я качвала тук 😂 Трябва да си пия лекарствата по-редовно и.. да посетя очния отново.

# 1 166
  • Обран бостан ;)
Какво толкова му харесвате на кума,  не мога да разбера? Най-обикновен мъж.

Така го казвате все едно се движите в компанията на милиардери, благородници до седмо коляно и престолонаследници.

Няма лошо. И те душа носят. Няма да умират от скука я.

Въпросната възглавничка е на Ша. На нея си спи, но като легне и и се виждат само ушите. Мър е окупирал едно кресло. Специално го пренесох за да го снимам. Даже се вижда, че е малко нещастен, че съм нарушил сутрешната му дрямка.

# 1 167
Специално да похваля и длъжностното лице - дамата, която ги ожени. Веднъж да гледам свежо изпълнение, изпълнено с непринуденост и добронамереност. Предишните първо изглеждаха плачевно, второ каканижеха като на помен и гледаха страхливо. А пък за външния им вид цяла отделна тема може да се отвори, особено "прическите".

# 1 168
Ехооо, простосмъртните)))
Кво за лъва, бре?? Не ми разваляйте спокойствието, чееее))))

Е как какво - егоисти, егоцентрици, надменни, самовлюбени, смятащи себе си за центъра на вселената, а всички останали за хора, които трябва да са благодарни, че лъва е благоволил да им обърне някакво внимание. Дори и минимално Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз лично така и не харесах нито Мишо, нито Юлия. Прекалено обикновени, скучни и нормални са ми. Никакъв живец нямат. От гостите им ми харесаха само жените и то няколко. Приятелката на Юлия, която даваше интервюто беше хубава, както и червенокосата дама от приятелите на Мишо. Смърфиета така и не разбрах коя беше. Дали не е тази, която пееше на сватбата? Тази жена също ми хареса. Мъжете, обаче ми бяха пълен потрес - някакви неподдържани, чорляви чичковци на средна възраст. А онзи, който хвана жартиера дори ме беше гнус да го гледам - приличаше на циганин. Но пък не може да им се отрече това, че бяха веселяци, бързо се "сдушиха" помежду си и направиха сватбата много весела и интересна, което всъщност беше най-важното

Кумът определено привлича вниманието - лъха сериозна увереност и мъжественост от него. Но това е излъчването му - чисто визуално не ми харесва и не е от типа мъже, с които бих била

# 1 169
Снощи забелязах стойката на Юлия, все прегърбена стоеше , а я хвалихте , че е спортистка

Общи условия

Активация на акаунт