Женени от пръв поглед < II сезон > тема 8 /15.04 - 21.04/

• 75 637
  • 1 895
  •   1
Отговори
# 1 170
Ехооо, простосмъртните)))
Кво за лъва, бре?? Не ми разваляйте спокойствието, чееее))))

Е как какво - егоисти, егоцентрици, надменни, самовлюбени, смятащи себе си за центъра на вселената, а всички останали за хора, които трябва да са благодарни, че лъва е благоволил да им обърне някакво внимание. Дори и минимално :stuck_out_tongue_winking_eye
Кумът определено привлича вниманието - лъха сериозна увереност и мъжественост от него. Но това е излъчването му - чисто визуално не ми харесва и не е от типа мъже, с които бих била
Е , че не е ли вярно? То да те огрява слънцето да не е малко? )) Ми ..то няма сега да се поръси с пепел, че е толкова очарователен лъва, за да са доволни другите))
За кума ..наричат го зеленоочко (аз пък не видях какъв цвят са очите), издирват му фейса...ама... само да посмеят.

# 1 171
  • София
Какво толкова му харесвате на кума,  не мога да разбера? Най-обикновен мъж.
Покрай тази тема съвсем се обърках. В крайна сметка кумът, Мишо или Никифор е "най-обикновен средностатистически БГ мъж"? Щот' и за тримата прочетох подобно определение, пък са ми много различни... За една прЕателка питам, да си знае. 😉

# 1 172
Мда, Юла май беше малко прегърбена и на мен ми се видя така, снимана в гръб. Но е добре развита иначе, нямам забележки, ама краката май са и дебелички за фигурата и късички. Не че нещо де, но Мишо е добре сложен, а панталона малко в дупето му беше голям, трябвало е да го поправят, но...

# 1 173
Е , че не е ли вярно? То да те огрява слънцето да не е малко? )) Ми ..то няма сега да се поръси с пепел, че е толкова очарователен лъва, за да са доволни другите))

Че аз къде съм написала, че това са лоши черти? Все пак и аз съм лъв. И подписа ми е достатъчно красноречив по темата Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 174
  • Пловдив
Бънди, ти в къща живееш май? Котаните ми се виждат изцапани малко. Явно излизат и по двора (моите правят и така и за това си размишлявам, но разликата с на Бръм котките се вижда). Тя със сигурност живее в апартамент.

За мен Юлето от емоцията издържа толкова на пиене. Аз не пия, но преди години, на абитуриентския си бал изпих многооо, и все едно не бях пила, емоция!

Харесват ми заедно двамката. Разбра ли се къде ще живеят?

# 1 175
Абе и аз мисля, че тук малко се прекали по точене на лиги към Мишо, кума, Вокса и прочее. То някои дами са като невидели добре изглеждащи мъже. Дори и на шега да е, малко ту мач ми идва на моменти. Щото се повтори хиляда пъти и вече не е интересно и смешно.

# 1 176
Покрай тази тема съвсем се обърках. В крайна сметка кумът, Мишо или Никифор е "най-обикновен средностатистически БГ мъж"? Щот' и за тримата прочетох подобно определение, пък са ми много различни... За една прЕателка питам, да си знае. 😉

Е, ти защо ги четеш всичките тези теми дотук? Не била разбрала. Simple Smile
Кумът и Мишо може и да минат за най-обикновени, Никифор и Светозар обаче са от висшата лига. Ако е нестандартно и авантюристично настроена - посъветвай прЕателката да търси като вторите и се сбогувайте. Първите са добра партия само за "най-обикновени средностатистически БГ жени".

Последна редакция: чт, 18 апр 2019, 12:42 от tidaflyr

# 1 177

Кумът и Мишо! Форчо е рядък екземпляр поне за мен.

# 1 178

Те може да са различи, като характери и визия, но иначе и тримата са си съвсем обикновени, средностатичстически мъже. Т.е. не изпъкват с нещо необикновено сред масата Simple Smile

# 1 179
  • Пловдив
Гледала съм само първия епизод и този от снощи. В началото си мислех, че на Зарко и Таня ще им се получи, видяха ми се сериозни. От снощния епизод обаче, мнението ми се промени коренно. Таня е сериозна, ама партньора й с неговите лиготии, физиономии и простотии, няма да мога да го изтърпя и ден сега, като съм на 20+,  камо ли на нейната възраст. Малко дете се държи по-добре от него...

# 1 180
  • София
Така го казвате все едно се движите в компанията на милиардери, благородници до седмо коляно и престолонаследници.
Само милиардерите, благородниците до седмо коляно и престолонаследниците ли имат право да са хубави мъже? Защото аз и сред тях виждам много грозни.
А кумът и според мен е най-обикновен средностатистически мъж. Ризата и якето му обаче бяха хубави.

# 1 181
Кумът е много неща, но най обикновен мъж не е! Има специфична визия, стойка дори, и някаква харизма...Не е мой тип, но и аз го забелязах като различен.
Никифор е най обикновен Муньо, да.
Мише също ми влиза в графа, обикновен мъж.
Мерал, добре изглеждаш, леко едър.

# 1 182
  • София
Сега сериозно по темата с мъжете. По никого не точа лиги, нито от предаването, нито от форума. И тримата участници са доста над възрастта, която ме привлича. Не съм заплаха за никого тук (а и в живота). Пошегувах се, защото 4 или 5 теми подред ни се насаждаха мнения от някои защитници как Фори е мъж та дрънкат и Василена е лошата, която не го е харесала. Пък сега виждаме, че има и друг тип мъже на неговите години. Та се питам, колкото и пропуски де има Василена, дали ако някой от тях й се беше паднал реакцията й нямаше да е различна?!

# 1 183
Василена нямаше да хареса никой, който няма кола и достатъчно придобивки в живота, за да покрие нейните изисквания за добър стандарт. Тоест тя търси някой финансово красив. 

# 1 184
Василена нямаше да хареса никой, който няма кола и достатъчно придобивки в живота, за да покрие нейните изисквания за добър стандарт. Тоест тя търси някой финансово красив. 
Споделям това мнение, Василена е на принципа на Мечо Пух, колкото повече, толкова повече...пари, лукс...Ако има и мускули и татуси ще е само бонус за нея.

Общи условия

Активация на акаунт