Женени от пръв поглед < II сезон > тема 8 /15.04 - 21.04/

• 75 779
  • 1 895
  •   1
Отговори
# 1 410
Хахаха е сега вече си представих редичката Фори, Мерал, Мишо, кумът и Вокс. Зари го изключвам изобщо, защото може да ми бъде баща. Кумът е красив чисто физически, но пък не харесвам рокаджии. Тъй че Вокс остава. Това по външен вид де, може и да е някакъв кофти човек Grinning Друг плюс е, че от каквото съм му чела не изглежда да е тъп. Надявам се само и да не е мъжка кифла и/или чалгар, че това ми е най-анти Simple Smile

# 1 411
  • София
Хахаха е сега вече си представих редичката Фори, Мерал, Мишо, кумът и Вокс. Зари го изключвам изобщо, защото може да ми бъде баща. Кумът е красив чисто физически, но пък не харесвам рокаджии. Тъй че Вокс остава. Това по външен вид де, може и да е някакъв кофти човек Grinning Друг плюс е, че от каквото съм му чела не изглежда да е тъп. Надявам се само и да не е мъжка кифла и/или чалгар, че това ми е най-анти Simple Smile
Вокса каза, че като се весели ходи по чалга заведения. Стига да не ме лъже паметта.

# 1 412
Тюх, изтървала съм бонуса Scream

Аз съм егати добродушния....

Тенк ю. Симпатяга си Sunglasses Не са ти намерили достойна булка, да знаеш.

П.П. Нравствената полЮция да не ме бара. Аз не съм недолюбена лелка и мога да си точа лиги колкото си искам Bowtie
И аз мисля, че не са му намерили булка на Вокса. Май жените не са били много, щом са рискували с Ивана и Василена.
Ми тъй ще е, кат не допускат и омъжени да се пробват , после да решат кой мъж да задържат))
Джули и аз тъй, нравствената да ме подмине, мога да си точа лиги и аз, простено ми е)))

# 1 413
Вокса каза, че като се весели ходи по чалга заведения. Стига да не ме лъже паметта.

Не те лъже, но само под влиянието на алкохол. Иначе да не чувам.
На втората снимка съм в естествената си музикална среда Simple Smile

# 1 414
  • Terra incognita
 😀

Последна редакция: пт, 19 апр 2019, 00:06 от VickyTaylor

# 1 415
  • Тра-ла-ла
Кумът разбра ли се коя зодия е?! Bowtie Изтървах сватбата докато скиторя по дърти музиканти офлайн Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 416
Джулка, Скорпион бил. Нещо да кажеш? Grinning

# 1 417
Вики, супер сте Hug

# 1 418
Аааа не на мене тия, или ходиш на чалга или не Simple Smile Това е един вид да си латентен чалгар Grinning Няма значение де, тук обсъждаме само външния вид.

# 1 419
Вики, много сте сладки)) Ти си направо перфектна. А може ли мъжо и изправен малко...тъй де, да се поогледа още малко))) Не че нещо, за конкурса викам ще е по-добре))

# 1 420
  • Тра-ла-ла
Джулка, Скорпион бил. Нещо да кажеш? Grinning
Кураж на Смърфиета Hug

Малко ми прилича на Рибок по физиономия, но не и по осанка Grinning

# 1 421
Ако изтипосам тук лицето на милото, от утре ще съм свободна жена. Аз не искам, обаче. Но имам снимка по голо дупе, а него го познавам само аз, ако държите и вие да се запознаете... Laughing

# 1 422
Екстра си е Вокса. Бонбон с ликьор Joy
Малко кифла го раздава, но аз лично му прощавам.

# 1 423
  • Terra incognita
Специално за Фанито , един примерен татко 😀

# 1 424
Оф, да хвана и аз веднъж тук снимки.
Вокс - момченце.
Викито - отдавна не бях виждала толкова красива съфорумка.

Общи условия

Активация на акаунт