Женени от пръв поглед < II сезон > тема 8 /15.04 - 21.04/

• 75 576
  • 1 895
  •   1
Отговори
# 1 455
Скрит текст:
Котирам ли се ? Joy

# 1 456
  • София
Човек да не излезе една вечер, изписали сте света, конкурси сте направили, още лични снимки се разхождат из темата... Изпуснах шоОто. От изчетеното се присъединявам към Джулая за сватбата на кума и Smurfette 77. Смърфиетке, много хубава двойка сте, хич да не ти пука от фенките. И аз ще мятам бонбони, но ще се наредя и за букета Wink

# 1 457
Скрит текст:
Котирам ли се ? Joy
Супер, давай да видим гардероба и фурната, но най-важно е есето- да преценим интелекта...

# 1 458
Панорамна рентгенова снимка на зъбите брои ли се?
Не, не се вижда дали са искрящо бели, не само равни.

# 1 459
  • Тра-ла-ла
Започвам да си подреждам гардероба Joy С котките вътре ли да го снимам? Joy

П.П. Гаредеробът ми в Пловдив е почти празен. Какво ли впечатление ще остави?! Scream Че съм нудистка?! Че си изпивам парите и не остават за парцалки? Joy

# 1 460
Ако се класираш, Вокси ще го напълни с маркови дрешки, тъй че - действай!

# 1 461
Човек да не излезе една вечер, изписали сте света, конкурси сте направили, още лични снимки се разхождат из темата... Изпуснах шоОто. От изчетеното се присъединявам към Джулая за сватбата на кума и Smurfette 77. Смърфиетке, много хубава двойка сте, хич да не ти пука от фенките. И аз ще мятам бонбони, но ще се наредя и за букета Wink
Кумът вече е зает, а Вокси -не! Очакваме те с материала, Малина.

# 1 462
Аз още с фурната ще отпадна от състезанието Grinning

# 1 463
  • София
Скрит текст:
Кумът вече е зает, а Вокси -не! Очакваме те с материала, Малина.
Хаха, много фенки има Вокси, не мога да се доредя Wink
Пък и имам котка, пък той май не им е фен.

# 1 464
  • Тра-ла-ла
Не мога да съм такова конте като Вокса. Бързо ще ме смени с по-представителна девойка без деца.. ъъъ, котки Joy

# 1 465
Ей така тръгват слуховете! Коткомразец излезнах. И тоя влак ще го спра преди да дерейлира. Не съм. И кучета и котки харесвам, но просто нямам, защото предпочитма чистотата, а животинките най-малкото оставят косми. Simple Smile

# 1 466
Специално за любителките на рока, красивите мъже лъвове..
Кумът и Ууксът да треперят, младата конкуренция е жестока Wink
Скрит текст:
Не ме цитирайте, ще я изтрия малко по-късно.

Последна редакция: пт, 19 апр 2019, 10:50 от BaDBluEeYeS

# 1 467
Ама аз за кума се редях пък  Crossing ArmsЗнам,че е зает,но пък още не е женен  Mr. Green
Скрит текст:

# 1 468
  • Terra incognita
И аз не си падам по котешки косми, ама чистя и пощя всеки ден. Какво да се прави. Това е истинската любов, не заради, а въпреки 😉

# 1 469
  • Обран бостан ;)
П.П. Гаредеробът ми в Пловдив е почти празен. Какво ли впечатление ще остави?! Scream Че съм нудистка?! Че си изпивам парите и не остават за парцалки? Joy

Че има място за "тенекеджия" в случай на издънка.

Не ставам за жури, а и няма нужда.
Нека кандидатите сами се мачнат, че после да не ме обвиняват в некомпетентност.

п.п. Косми оставят и жените.

Общи условия

Активация на акаунт