Женени от пръв поглед < II сезон > тема 8 /15.04 - 21.04/

• 75 610
  • 1 895
  •   1
Отговори
# 1 440
  • Тра-ла-ла
Ама и Смърфиетка много си поверва, че е женена на мистър България.
Не бе, даже не сме и женени, ама... любоФ, к'о да правя Satisfied
Бързо, че фенките дебнат. Пу да съм шаферка и да мятам бонбони с пияни вишни Blush

# 1 441
...Разбирам, че стилът му е рокаджийски, но можеше поне един костюм да сложи.
😲😲😲
Е, тогава нямаше да е Готиното "Лошо" момче!😢😢😢

# 1 442
Кума,че имаше вид на лошо момче и бунтар,имаше.Ама,пък поне за мен не е толкова сладък и готин и очарователен,че чак и статия да има посветена за него.Ама всичко опира до индивидуалният вкус.За Смърфиетка,нали  си е най-красивия,най-любимия и хубав мъж на земята.Другите са без значение.Любовта понякога е необяснима.Пази си го Смърфи,че с много мацки идентични вкусове имате.Пък той Скорпионче,похотливи и палавки са те ...

# 1 443
Вие съвсем зачесахте клавиатурите...  Simple Smile)
Не зная за вас, но на мен Мерал ако ми заголи баджаче, както онзи път с хавлийката, ще избягам с писъци.
Иначе, Мишо като малко по-млад и по-слаб, най ми лови окото от тази групичка.

# 1 444
w00x кажи нещо интересно от кастингите ,ако  няма да ти навреди.
Говори ли със " специалистите ", толкова ли са утрепани на живо ,колкото в предаването?

# 1 445
w00x , толкова ли са утрепани на живо ,колкото в предаването?

Joy Joy

Аз бих допълнила въпроса: Гардеробите  как точно си ги носихте на кастингите? На гръб?

# 1 446
  • Обран бостан ;)
Цитат на: Lady Cassiopeia Duval

link=topic=1109101.msg38579629#msg38579629 date=1555616219
Една задачка от мен - ако пред вас застане една група от 100 мъже и

в тази група се намират Форко, Зарко, Мерал, Мишо, кума и Вокс, кой

от всичките изброени пръв ще ви хване окото?

Странно е да сложиш имагинерни образи до реални такива.

Ако останалите 100 са от маалата,  е едно, ако са от спец частите - друго.

Мъже ли са ? Мъже са !

Ако аз трябва да ви дам подобна задача ще ви накарам да си представите жените от формата до балерините от "фънки мънкис" (примерно). Поне и за двете групи имате реална визуална представа.

Всички критикувате "експертите", но се поставете на тяхно място.

За да опознаеш един човек що за стока е трябва да прекараш поне седмица с него. От огледи на гардероби, интервюта и анкети поне аз не съм в състояние да си извадя представа за някой.
Писал например в анкетата, че е "мениджър ЕРК". Ако не го познаваш ще си помислиш, че бачка в някой лъскав офис, а реално човека е общ работник на строеж. 

Като вземем в предвид това, че всеки човек се мъчи да се представи в най-добрата светлина, с доста голяма вероятност може да се предположи, че всеки на мястото на мачмейкърите би се провалил.

# 1 447
Една задачка от мен - ако пред вас застане една група от 100 мъже и в тази група се намират Форко, Зарко, Мерал, Мишо, кума и Вокс, кой от всичките изброени пръв ще ви хване окото?

Нито един от изброените.

# 1 448
  • Обран бостан ;)
Чакаме да се включи и Бъндев с личен кадър, та да го включим и него в тоя конкурс 😀
Локума зачезна, явно защото не говорим за секс.
Моя мъж няма да го пускам тук, че много се влюбвате 🤪
После ще наоравим конкурс и за най- фотогенична котка.

Бъндев отдавна е спечелил конкурса, който трябва.

Ако обаче хипотетично си представим, че има конкурс за дългосрочно съжителство, вероятността да го спечеля е голяма.

И съм сериозен като го казвам.

Мисля, че не трябва да ви обяснявам, че за да живееш с мъж едните селфита от курорти не са достатъчни, освен ако не сте бившата на Мъск.

п.п. Съвсем сериозно - нагледах се на добре гледани котки в темата. Умишлено не казвам "красиви" защото за мен грозно животно няма.
Казват, че хората с домашни любимци виждат различно. Това е 100% вярно. Какво по-голямо доказателтво от факта, че гледайки една и съща снимка един вижда възглавничка, а друг прави абсолютно точно заключение, че котката живее в къща.

# 1 449
  • Terra incognita
Бъндев, надявам се не приемаш сериозно раздумките и "конкурсите" тук 😀
Всичко е с цел лаф и забавление. Никой не се влюбва и прави дългосрочни планове от две селфита.
Но, пък, с отношението към котките и животните, като цяло, ме спечели като читател на коментарите ти.

# 1 450
Вики, аз видях само твоите снимки, много си сладка. Не съм ти видяла мъжете и там не мога да се изказвам, но да са ти живи и здрави. И поздравления за смелостта че качи толкова лични снимки, аз не бих.

# 1 451
  • Обран бостан ;)
Бъндев, надявам се не приемаш сериозно раздумките и "конкурсите" тук 😀

Никак даже.
Споделяме мнения - нищо повече, но не значи, че тези мнения не са на база реален жизнен опит.

# 1 452
Бях спряла да гледам предаването и като изскочи нова двойка, ми се събуди любопитството наново. Новата булка е симпатична, но младоженеца една идея по-добронамерен от нея ми се струва..

# 1 453
Нека не разводняваме повече темата, да се заемем с една благородна кауза, да покажем, че щом Кулева е, и ние можем да бъдем мачмейкъри. Предлагам да съберем Вокси с неговата сродна душа в този форум до края на предаването. Нека всички необвързани, или желаещи да се отвържат дами да покажат тук снимки на гардеробите си, печките, в частност фурните/Вокс обича чистоплътните жени/ ,зъбите си, и не на последно място кратичко есе на тема "Какво харесвам най-много у мъжете". С Бънди и Валнусс можем да бъдем журе. Бънди ще оглежда дрехите, да са подходящи на цвят и стил, а Вал е ненадмината в задълбочените коментари . Аз , защото съм автор на идеята.

# 1 454
  • Terra incognita
Панорамна рентгенова снимка на зъбите брои ли се?

Общи условия

Активация на акаунт