Женени от пръв поглед < II сезон > тема 8 /15.04 - 21.04/

• 75 621
  • 1 895
  •   1
Отговори
# 1 350
Вие не знаете ли че бг мама си е институция в тази държава.

# 1 351
На мен ми харесва кумът.Само че си го представям без брада и с къса коса.Има си стойка,височина,хубави очи, усмивка.Хваща око,от всички сватбари се открояваше.

# 1 352
Аз пък даже въобще не му бях обърнала внимание, само като му видях прическата, чак после като прочетох тук колко бил хубав, се връщах да го видя.

# 1 353
  • София
Да, открояваше се измежду 10 човека, единият от които рошав ром, а други трима - възрастни мъже.  Laughing Без да искам да обидя никого, започвам да се чудя с какви мъже сте заобиколени и срещате в ежедневието си, честно.

# 1 354
  • Тра-ла-ла
Джулиии метни една писанка бре))
Нали сме сестри по съдба, прояви разбиране))
Избирай - рижаво, черно и бяло или сиво-тигрово и бяло. Цените варират Joy

# 1 355
На мен ми харесва кумът.Само че си го представям без брада и с къса коса.

Амбър, това твоето е нещо като "Обичам те, но..." Grinning

Аз признавам, че не харесвам гласа му и че много ми допада самочувствието му. Всеки си има малки "бутончета"...

А Smurfette вероятно умира от смях, естествено, докато старателно си води записки. Simple Smile Първо е масово харесван, сега ще започне да се притеснява, че не е харесван. Решете се!

# 1 356
Само на мен ли ми се струва, че зъбите на Мишо са много не негови Simple Smile Това е ОК де... калпави са били, направил  ги е..... На булката са хубави зъбите, спор няма! И усмивката също Simple Smile

# 1 357
Хаха tidaflyr, абе харесвам го,най-много от мъжете в предаването (без гласа ,да),в реала е друго.

# 1 358
Една задачка от мен - ако пред вас застане една група от 100 мъже и в тази група се намират Форко, Зарко, Мерал, Мишо, кума и Вокс, кой от всичките изброени пръв ще ви хване окото?

# 1 359
Една задачка от мен - ако пред вас застане една група от 100 мъже и в тази група се намират Форко, Зарко, Мерал, Мишо, кума и Вокс, кой от всичките изброени пръв ще ви хване окото?

Не мога да отговоря. Вокс се скри бързо и не можах да го видя Simple Smile

# 1 360

Вокс на първо, после Мерал (в сегашен вид за предпочитане, не с тези 20кг отгоре), подстриганият Мишо, кумът, за Зарко нямам така всеобхватно око, че да го хване, а Форко от мъжете ли го броим? 😜

# 1 361
Фори много ясно.

# 1 362

Мерал, най топъл ми е

# 1 363
Е някои хора изпуснахме вторите снимки на Вокс, не може да се прецени Grinning сега чакам да публикува и котката си

# 1 364
  • Варна
Седмият, само с моя късмет да не ми се падне гещала Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт