Женени от пръв поглед < II сезон > тема 8 /15.04 - 21.04/

• 76 500
  • 1 895
  •   1
Отговори
# 45
Жената до един овен трябва да е героиня/освен самата тя ако не е овен/

Жената на овена преди всичко би трябвало да е овца, освен ако овена не е джендър разбира се. 

Не буквоядствай, де! Жената овен/ка/ може да бъде всичко друго, но никога овца. Най-борбената зодия, даже да е залудо.

# 46
  • Тра-ла-ла
С подобни тъповати нападки ходиш по тънката граница на търпението ми.
Усещам, че от продукцията са изпуснали много като не са те избрали Mr. Green

# 47
Жената до един овен трябва да е героиня/освен самата тя ако не е овен/

Жената на овена преди всичко би трябвало да е овца, освен ако овена не е джендър разбира се. 

Не буквоядствай, де! Жената овен/ка/ може да бъде всичко друго, но никога овца. Най-борбената зодия, даже да е залудо.

Те май имаха предвид друго

# 48
На мен ми е чудно как успяхте да опознаете Юлия и Мишо за 2 епизода и то, в които не показаха кой знае какво
E, как не са показали кой знае какво? Показаха най- същественото, а именно гардеробите(които, най- вероярно предварително са поподредили, знаейки, че ще идва снимачен екип) и плюшените играчки. А- и негово величество Столът.
Точно!А пък както предлага и fanfanito,като ги  и поразсъблекат ще знаем за тях още повече Sunglasses Joy
Така си чешем клавиатурите,лаф да става.Реално нищо кой знае какво не знаем за хората,предстои да видим,но като знам професионализмът на специалистите не съм обнадеждена.

# 49
Таня е на 52, Светозар е на 56. 52 е близо до 50 като възраст, а 56 е по-скоро близо до 60. Той външно изглежда поне на 65.

Е няма такава математика:) Както и да го въртиш разликата им е 4 години, а ти я изкара 15:)

# 50
Не Йончо, а Линга..молА ти са и чурея си има име 🤣🤣🤣

LaughingLaughingLaughingLaughingLaughingHands Clap

# 51
Форито не е ли поствал тия дни нещо дълбокомислено, нещо с поклони и благодарности? Да се посмеем малко, че ми липсва Joy

# 52
  • Обран бостан ;)
Таня е на 52, Светозар е на 56. 52 е близо до 50 като възраст, а 56 е по-скоро близо до 60. Той външно изглежда поне на 65.

Е няма такава математика:) Както и да го въртиш разликата им е 4 години, а ти я изкара 15:)

Жените са много чувствителни на тема години и макар доста извън темата искам да го кажа.

От един момент нататък годините така или иначе не могат да се скрият. За преждевременното остаряване има няколко основни причини - алкохолизъм, затлъстявяне, наркотици и не на последно място лични трагедии, които могат да са както здравословни, така и свързани с психически катаклизми. Всичко това съвсем буквално се изписва на лицето на човека, както и на характера му.

За по-младите това е непонятно, но съм сигурен, че за тези около моята възраст (51) е повече от ясно.

Аз например нямам илюзии, че ще мога да заблудя която и да е жена на колко съм, но повечето жени си мислят, че могат.   

п.п. Уточнявам, че не говоря конкретно за Светозар. Не мисля да печеля никакви дивиденти от участието си тук. Дори имам намерение ако чете и ме е разпознал да отричам ако ме попита.

# 53
Светозар има издадена книга от 80 страници! Героят на творбата-биография е емблематичният испански посланик Хосе Кодерк.
https://knizhen-pazar.net/index.php?option=add_book&id=12065 … D0%B5%D1%80%D0%BA

# 54
Светозар изглежда по-възрастен от реалната си възраст; Таня не. Той може да си мисли, че е като Кевин Коснър и да позира като него за профилната си снимка във Фб (очевидно), но реалността е друга.

# 55
А според мен комплексари са често отхвърляните мъже. Един мъж може да бъде отхвърлян не само заради външния си вид, обаче. Но толкова да мрази жените някой мъж, е само и единствено защото не е имал достатъчно сериозна връзка с жена и е бил изоставяния в опитите си за сериозни връзки.
Женкар не е функция на външни вид.

# 56
Доста изтъпя предаването. Тази новата продавачка изглежда доста сдухана, чак не си знае името на котката.

Може да се разведри обстановката  с някой развод на живо. Smirk

# 57
Разбира се една солена секс сцена също не е за изхвърляне !  Nature Zap

# 58
А според мен комплексари са често отхвърляните мъже. Един мъж може да бъде отхвърлян не само заради външния си вид, обаче.

Почти всички мъже, които подхождат към жени, а не седят с ръце в джобовете, са отхвърляни често.

# 59
А според мен комплексари са често отхвърляните мъже. Един мъж може да бъде отхвърлян не само заради външния си вид, обаче.

Почти всички мъже, които подхождат към жени, а не седят с ръце в джобовете, са отхвърляни често.
Не го разбрах това. В какъв смисъл "подхождат"? Защото общуването става чрез подход. Вече, ако имаш предвид "подхождане" като това на Светозар към Таня, повечето жени биха отхвърлили такова, да.
Мъжете биват отхвърляни по много причини и не на първо място е външния вид, имах предвид като го написах.

Общи условия

Активация на акаунт