Женени от пръв поглед < II сезон > тема 8 /15.04 - 21.04/

• 76 397
  • 1 895
  •   1
Отговори
# 105
На мен по принцип ми е странно когато е голяма разликата, но ако мъжът е на 20+, тогава наистина не знам какво ще хареса в него една жена на 40+, примерно. Т.е. 20 години разлика, без значение в полза на кого, ми е силно фрапантна. Но до 5-8 години по-малък мъж, не се усеща изобщо разликата. За жена, по-малка с толкова, няма какво да го коментираме - съвсем нормална разлика.

# 106
Както и Деми Мур и Аштън Къчър, но при тях нещата не завършиха добре.

Има значение дали връзката е с 7-8 - 10 години по-възрастна поддържана жена, на която годините не личат много и поведението и е все още на млада жена и разлика от цяло едно поколение като при Макрон. Мисля, че не това, че жената все още е била свежа е било основното - а просто привличането и търсенето от такъв тип партньор - както жените понякога търсят "баща" във връзките си, така някои мъже търсят "майки".

# 107
На вкус и цвет товарищей нет.

Тъй като повечето мъже съзряват емоционално по-бавно от жените, съм "ЗА" разлика във възрастта, в полза на мъжа, но не повече от 6-7 години.

# 108
Ох, аз по-малките с над 3г хич не ги бръсна за слива, само ми отключват майчинския инстинкт и ми иде да ги щипкам по бузките. Joy Абсурд да ги погледна като мъже, за мен са си момченца.
Голяма разлика винаги ми е била малко странна лично за мен точно защото това са хора от друго поколение. Първият ми приятел беше с 5г по-голям и разликата си я усещах - различно възпитание, детство, разбирания, интереси, мечти, етап в живота.

Момоа хич не мога да го прежаля, че е с Лиза цял живот, такава загуба за всички други жени...Cry

Е как не ги бръснеш, то много пъти не личи от пръв поглед, нито пък става на въпрос. Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 16 апр 2019, 01:01 от tuali

# 109
Хм, ако ме подозираш в използване на повече от един профил, ще те помоля да пишеш на модераторите или админ. От толкова много години съм във форума, че точно на мен надали ми се налага да пиша от няколко профила. Успех с начинанието и по-малко параноя може би ще ти е от полза в реалния живот. Току виж си намериш половинка без да се налага да прибягваш до продукции.

Не виждам тогава защо скачаш като ощипана, след като коментарът ми е адресиран към друга потребителка.

А другото можеше да си го спестиш и просто да си признаеш, че си се объркала.

С подобни тъповати нападки ходиш по тънката граница на търпението ми.
ААА туй е за мен)) Не сме една и съща с Клеми, аз съм неотразима)))
Ми да обясня защо ми хареса Мишо и вярно няколко пъти писах.
1 Мъж на средна възраст, добре запазен (без прическата)
2 Мое мнение е, противно на общоприетото, че рокаджиите са вятър работа хора и непостоянни. Напротив, много точни са в отношенията, може да се разчита на тях, болезнено честни, имат си твърд характер в положителен смисъл.
3 Живее сам и си има дом свой. Никой от показаните нямаше. Сравнен със Зарко, Фори и дори с мекия и чувствителен Мерал, Мишо ми изглежда супер.
4.Има си професия -масажист, която добре може да го реализира и финансово обезпечи, дори и в чужбина, особено Германия.
5. Вероятно знае няколко езика или поне един перфектно.
6. Не ми изглежда комплексар, напротив. Много точно задоволи нездравото любопитство на оназ...как и беше името проверителка.
7 Откровен е, не лъже (поне така ми изглежда) Обича децата (играе си с племенниците)
8 Няма татуси (не че съм им ф(враг), поне не видях видими, докато една Ивана е нашарена като Кама Сутра, въпреки че е мъж и музикант.
9. Има интереси, има работа, има визия за годините си, прилично говори, засега само плюсове виждам,че дори и дом си има човека самостоятелен.
10. Да не съм съвсем положителна да отбележа, че си имам афинитет към хората харесващи такава музика.

# 110
Fanfanito, ако питаш мен, ти си направо влюбена. Wink

# 111

И аз това се опитах да намекна с коментара ми по-горе. Grinning
Затова и ще ми е интересно да видя как точно нейното мнение ще се смени с течение на предаването.

# 112
А не, русоляв е. Харесвам мургави и чернокоси мъже, по възможност със сини очи))) Ми все някой в това предаване трябва да си харесам. То бива, бива, ама...трагедия всички.
На мен не ми се вижда Таня дето позволява онзи да я гали, целива, налива и т.н. Напротив тя си подава бузката, челцето, ръчичка му търси, все таквиз неща. Не забравям и целувката с език на сватбата. Ми...не го приемам, ама си мълча, че ...
Мерал е сладур, галантен, грижовен, но...там си има традиция във възпитанието. Трябва му мека и послушна жена, не опърничава и самостоятелна. Не става въпрос за Ивана, то е ясно, че не е за него, но и Василена нямаше да бъде, нито пък тип като Таня. Много ловко например Таня си налага решението и мнението (за жилището примерно, че и за друго) При Мерал това няма да върви. Жената следва мъжа, той подозирам е на този принцип за семейството.
За Василка и Форчо няма да пиша изобщо, те са извънземни за мен.
Та...кой остана, надеждата ми е поне един да има дето да се доближава до представата ми за мъж поне.

# 113
Fanfanito и Al_Bundy ,направо ми оправяте деня Grinning

# 114
А Мишо рокер ли е наистина? Онзи странен инструмент на мен лично не ми е много рок. Единственото рок нещо, което аз видях там беше онзи готин приятел с опашката Sunglasses

# 115
Фанито, кога свари да се влюбиш. Браво, Юлето да внимава в картинката, че ще и измъкнат мъжлето из под носа. hahaha

# 116
Мен Мишо ми напомня за Калки, един такъв отнесен. Ама добряга ми се вижда.

Фани, мургав и светлоок ми напомня на индиец. Хич не си падам по мургави мъже аз. Искам бели и руси,даже може и рижи да са или пък Снежанковци - гарваново черна коса и снежнобяла кожа. И да са зодия лъв или телец.
 ЗначЕ с тебе можем сме си дружки, не споделяме общ вкус за мъжове. 😎😎

Ей ви един 💯 лъв. Райън Лохте. Що не подбраха някой такъв поне очо да оплакнем 🤣 Или поне аз. А то кво - Фори Ленивеца , Зари Лисунгера, Мишето с мазната коса и Мерко с пупата ( той най-добре от всички впрочем).
Скрит текст:

# 117
Мен Мишо ми напомня за Калки, един такъв отнесен. Ама добряга ми се вижда.

Фани, мургав и светлоок ми напомня на индиец. Хич не си падам по мургави мъже аз. Искам бели и руси,даже може и рижи да са или пък Снежанковци - гарваново черна коса и снежнобяла кожа. И да са зодия лъв или телец.
 ЗначЕ с тебе можем сме си дружки, не споделяме общ вкус за мъжове. 😎😎

Ей ви един 💯 лъв. Райън Лохте. Що не подбраха някой такъв поне очо да оплакнем 🤣 Или поне аз. А то кво - Фори Ленивеца , Зари Лисунгера, Мишето с мазната коса и Мерко с пупата ( той най-добре от всички впрочем).
Скрит текст:
Не индиец бре, тип като Ален Делон , аз съм малко ретро)) Тоз на снимката има тръпчинки, аресвам и таквиз)) Мишето има тръпчинка на брадичката между другото)) За Юла е перфектен.
Иначе...аз си бях палавка, ама точно тоз...не знам...на млади години как е бил...може с масажа и на уше да ми пее и да ме беше разнежил, знае ли човек)))

Последна редакция: пн, 15 апр 2019, 20:45 от Анонимен

# 118
  • София
Охо, и вече е "Мишето".  Laughing

# 119
Охо, и вече е "Мишето".  Laughing

И това след само 2 епизода с негово участие Smile

Общи условия

Активация на акаунт