Женени от пръв поглед < II сезон > тема 8 /15.04 - 21.04/

• 76 427
  • 1 895
  •   1
Отговори
# 195
Видях промото, Смърфиетка ти ли си с булката?

# 196
  • Обран бостан ;)
Но жени,какво да ни правиш,пак има недоволни ,що пък не е снимал по-надолу Stuck Out Tongue Winking Eye

Огледалото е малко късо.

# 197
  • Пловдив
Е не, аз съм с младоженеца и кума, булката си има кума, такава е концепцията на предаването Simple Smile

# 198
Ааа става,става Мишето в банята,одобрявам Grinning
Но жени,какво да ни правиш,пак има недоволни ,що пък не е снимал по-надолу Stuck Out Tongue Winking Eye

Това е вероятно само податка, че и  снимки надолу могат да получат на лични.Thinking

# 199
  • густо майна Филибето
Тази последната двойка и без това я претупаха малко, при предните имаше емоции, ох, ах, драми. Тука - що ти е студено в къщи, котка без име и стол.
Но пък тази двойка ми е най-симпатична.

Няма нищо чудно жените да предпочитат млади мъже след една определена възраст, Зарко може да блесне по случайност в леглото с някоя авантюра, но при трайните връзки на неговата възраст мъжете вече са като тотото. И почва да ги боли глава Simple Smile Не става ли за "другар в живота" - отпиши го.

# 200
Ми тъй де,в банята как се влиза ?! Grinning и снимките от там трябва да са в цял ръст ! Sunglasses

A, как са ги претупали,най-подробно им преровиха гардеробите и огледаха столовете.При другите май го нямаше това .

Последна редакция: вт, 16 апр 2019, 10:48 от *Амбър*

# 201
Смърфито е жена на тоз с опашката, дето го бях мернала веднага, ама ми отряза набързо мераците)) Та с опашката е кум човека, дето помагаше при избора на костюма, а Смърфи ще е с него в колата и Мишето.
Ма много си харесвам Смърфито, много е сладка)) Дали може за едно масажче да ме уреди newsm78

# 202
  • Пловдив
Смърфито е жена на тоз с опашката, дето го бях мернала веднага, ама ми отряза набързо мераците)) Та с опашката е кум човека, дето помагаше при избора на костюма, а Смърфи ще е с него в колата и Мишето.
Ма много си харесвам Смърфито, много е сладка)) Дали може за едно масажче да ме уреди newsm78

Sweat Smile подмазвачка, поне да ме беше видяла първо та да ти хвана вяра Sweat Smile Ще надника в графика на Мишо да те запиша, към края на септември ще имаш ли възможност Thinking

# 203
Смърфи, я издай нещо за булчето. Такова плахо ли е, или просто от камерите се притеснява и затова изглежда една такава свита и без особено самочувствие.

# 204
Е как септември чак бре(( То дотогава тез тук ще го изтощят човека и за мен какво остава(((
еййй значи...))
не мога да качвам тук снимки, не знам как става, ама да видим, ето тази най ми харесва на Мишо
дано се получи
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/1916542_1039988862 … 2&oe=5D498BB0

# 205
  • Пловдив
Смърфи, я издай нещо за булчето. Такова плахо ли е, или просто от камерите се притеснява и затова изглежда една такава свита и без особено самочувствие.
Красива,приятна, отворена за общуване, много земна, не мисля че страда от липса на самочувствие, но пък не се има и за принцеса, може би наистина камерите я притесняват. За съжаление кадрите са така монтирани, че показват майка и като цербер, жената не е такава в никакъв случай, мила и скромна, ще я видите на сватбата и дано се промени мнението Simple Smile

# 206
Фани, правиш шот на снимката и след това натискаш иконката с картина ( има нарисувана планина и слънце, пада се вдясно на веригата) и то ти дава опция да прикачиш снимка от устройство.

# 207
  • Обран бостан ;)
Дали може за едно масажче да ме уреди newsm78

Ако му пратиш твоя снимка от банята мисля, че с удоволствие ще те приеме по спешност.

# 208
  • Бг
Fanfanito, аз ще ти кажа къде точно живее Мишо, няма нужда да чакаш до септември за масаж.
Само ще кажа, че с Мишо сме били в една група в ДГ, и след това, и малко в основното училище.
И имаше период от време, когато беше и с по-дълга коса.
Толкова от мен.

# 209
Не мога да се мъча аз с тез техники(( Не му разбирам, а и съм разстроена нещо((
Тук ме разсейвате и ...къде е Джули? Не се обажда, скри се и пътува към Пловдив, сега пее по улиците на квартала на Мишето((( Заговор съзирам тук против мен))
ПП Знам, че е бил с по-дълга коса. На опашка отзад дълга, ама му отива, това преди доста време вярно имал е и такъв период. Повечето му снимки обаче са с къса коса.
Тоз Мишо много популярен излезе. Една му е кума, друга съученичка, на трета цялото семейство масажирал, а Фанито...нищо(( Еми такъв е живата, ей на((

Общи условия

Активация на акаунт