Женени от пръв поглед < II сезон > тема 8 /15.04 - 21.04/

• 76 472
  • 1 895
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Нейна грешка, че не чете, Алекса е готова да му даде адреса Grinning

# 211
  • Варна

Тук ми се вижда най-добре.

# 212
  • Бг

Смърфиетка, направо ще ги заведа мераклийките Sweat Smile .

Тук ме разсейвате и ...къде е Джули? Не се обажда, скри се и пътува към Пловдив, сега пее по улиците на квартала на Мишето((( Заговор съзирам тук против мен))

Fanfanito, Джулито е мома пловдивчанка, та няма нужда да пътува към Филибето.

# 213
  • Пловдив

Смърфиетка, направо ще ги заведа мераклийките Sweat Smile .
Я се ослушай за Джулс, дали не извива гласец някъде из Коматево Grinning

# 214
  • густо майна Филибето
Гледах пак епизода, защото явно съм пропуснала разни моменти.
За печката
 - Готвиш ли си?
 - Готвя си, но рядко. Предимно аламинути, сандвичи,така. Сега за манджиии....
 - И как си готвиш, като всичко така е закрито?
 - Когато си готвя, я откривам!
Хахаха, ама верно много умно това момиче JoyJoyJoy

# 215
  • Бг
Смърфиета, аз не живея в Коматево от близо 30 години, та няма как да чуя Grinning Grinning Grinning.

# 216
  • София
Ей, точно и аз да опитам да се включа към пича с опашката и той си имал и официална жена, че и цяла орда тука последователки. Мишо пък не е баш мой тип, пфууу. И не знам кой каза, че му прилича на Калки, ама грам по нищо не прилича. Коцето е доста по-отнесен и изобщо съвсем различен натюрел.

# 217
Аз го казах, ама така ми изглежда.  Не знам , може и това, което представят за Мишето да е манипулация, но аз такава асоциация правя, когато го видя.
Калки е готин шемет.

# 218
  • София
Най-готиният, когото познавам.

# 219
Мишето на снимки изглежда много добре, но като го видях в предаването е доста по-различен, та хич не е и мой тип.
Чакам кума на сватбата да видим.
Калкито нещо го разлюбих от как заряза жена си.

# 220
  • Бургас
Смърфиета, вярно ли е, че са се познавали отпреди предаването  и още ли са заедно? Как им се получават нещата?

# 221
Е, тя няма да каже и да е вярно, ама се подразбира, че още са заедно.

# 222
  • Пловдив
Смърфиета, вярно ли е, че са се познавали отпреди предаването  и още ли са заедно? Как им се получават нещата?
Не. Запознаха се на сватбата, и не са си писали както се твърди. А как се получават нещата трябва да се разбере от предаването, не от мен Simple Smile

# 223
  • Бургас
Не. Запознаха се на сватбата, и не са си писали както се твърди. А как се получават нещата трябва да се разбере от предаването, не от мен Simple Smile
Е, ти подшушни нещо закодирано като за наши хора...Laughing  Няма да те издадем на продукцията.

# 224
Е то аз вече май знам))
Ще се получат нещата между двамата. Юлето се мести в Пловдив при Мишето, там ще живеят засега. Ама още се приготвя, той я чака и...ми се вижда момента подходящ с Джули да се нахвърлим и размътим водата, докато терена не е зает)))))

Общи условия

Активация на акаунт