Женени от пръв поглед < II сезон > тема 8 /15.04 - 21.04/

• 75 696
  • 1 895
  •   1
Отговори
# 750
Юлия е доста лъчезарна и усмихната, няма и следа от предишната полуусмивка. Мишо- видимо притеснен, не го свърта, обръща се към своите приятели и вероятно роднини, това все още не е знак, че не харесва булката. За Смърфи се вглеждах и аз, ако е жената, мернала се за секунди зад гърба на младоженеца- изглежда искрено съпричастна към брачната двойка.

# 751
  • Варна
Боже, кви котки? Оф, отказвам да се напъвам.

# 752
Монако, може и на лично Wink (доказателствата)
Няма никакви докзателства, ако имаше досега би ги подшушнала. Блъфира според мен.

Ако имате достъп до фейсбука на Светозар вижте дали има снимки на котки. Утре ще ви покажа моите. Имената им вече споменах. Ако сметнете, че не е доказателство ще изляза от темата и от форума.
Споко, Бънди! Аз ти вярвам, ей така, без доказателства, а и придаваш дух на форума..

# 753
  • Terra incognita
Монако си е навила на пръста, че Бънди е Лиско,  за да изпъкне ли, не знам поради каква причина и се пъне излишно.

# 754

Ако имате достъп до фейсбука на Светозар вижте дали има снимки на котки. Утре ще ви покажа моите. Имената им вече споменах. Ако сметнете, че не е доказателство ще изляза от темата и от форума.

Стига се стяга пък  и ти! Пиши и хич да не ти пука, както впрочем и на нас не ни пука - Лисан ли си, Трифон Зарезан ли си.
Още повече пак разсърдихме Монако и няма май скоро да дойде да ни дава доверителна информация.

# 755
Във форумите винаги има хора, които набеждават други в какво ли не и най-често го правят от неувереност в самите тях. В случая не знам дали е така, но много пъти това не е сериозно. А само провокация

# 756
Аз също не мисля, че Al_Bundy е Лисан, имат различен стил на писане и изразяване. На Лисан дори писането във Фейсбук му е лигаво и неграмотно. Confounded

# 757
  • София
Ти пък! От какъв зор ще се отказваш от форума, щом ти е приятно тук?! Само защото някаква персона не ти вярва, изобщо не е основателна причина да го правиш.

# 758
  • Terra incognita
Аз, пък, мисля, че Монако е Кокулева! Няма кой да ми събори тезата

# 759
И аз не мисля, че Бънди е Светозар, но все още мисля, че в старите теми от време на време се обаждаха роднините на Никифор (от нови профили) - вижте само как изчезнаха))

# 760
  • София
Вики, признай си, че не просто мислиш, а имаш неопровержими доказателства за това.  Laughing

Последна редакция: ср, 17 апр 2019, 16:54 от Reinа

# 761
Оо, Ал, къде тръгнА! Стой си тука. Униформен ариец щеше ми показваш. Може и котета да покажеш, тук половината сме котколюбци.

Котарачета, довечера вече ще гледаме сватба. Да вземе да я полеем с биричка, че да ни горчи Wink Ко шЪ каЙтьи.

# 762
Бънди,да не си посмял да си ходиш,кой ще ме разведрява ! Grinning
Сега сериозно,важното е ти да знаеш кой си,другото няма значение.И остави животинчетата на мира Simple Smile

# 763
Точно така. Аз имам доказателства но не е морално да ги представя.

Бънди стой си на задника, никой не му дреме кой си в реала.

# 764
Въпрос - дами, одобрявате ли облеклото на младоженеца? На мен лично ми се искаше да го видя в някакъв друг цвят Мишо...

Моите спомени съвсем са избледнели, а сега не ми се търсят снимки, но сякаш в първия сезон мъжете (поне 2/3 от тях) изглеждаха по-стилно на сватбите си. Не знам дали тогава изборът е бил изцяло техен, или и те са били "побутнати" от някого, каквито съмнения се прокрадват тук, но разликата е... странна.

Жена (мъж) по регламент не можеш да си избереш сам, добре, но и за това как да изглеждаш да нямаш думата, е нелепо. Simple Smile Още по-нелепо ще е, ако дрехите в действителност са наети, както писа някой по-назад в темата. Нищо чудно, всъщност, ние вече си знаем, че предаването се прави във формат "5 за 4"... 

Общи условия

Активация на акаунт