Женени от пръв поглед < II сезон > тема 8 /15.04 - 21.04/

• 75 753
  • 1 895
  •   1
Отговори
# 1 005
Беше приятен епизод! Simple Smile Според мен не се познават младоженците - бяха притеснени, но симпатично-готини! Гостите и те в началото бяха малко сковани и всеки се опитваше да каже нещо много интересно, но после се отпуснаха и стана наистина много приятна сватба! Юлето малко прекали с алкохола - на моменти доста й личеше - имам чувството, че си е свикнала да си пийва!:) Прическата веднага й се развали - толкова пък да не могат да й направят хубаво косата за няколко часа! Sad Дъвката на Мишето беше лоша идея, но може би я дъвчеше за успокоение и  беше забравил при влизането, че е с нея - на самата церемония все пак я махна. Сигурна бях, че реакциите в анонса са нарочно представени по друг начин - видимо младоженеца остана доволен!

# 1 006
  • София
Скрит текст:

Е, стига да не е близнак, става. 😂
😂😂😂
Дано забавят малко да прескочи Скорпион и да е Стрелец 😍

# 1 007
И на мен ми харесва новата двойка. Той е по-фин, но тя е хубавка и си паснаха. Щом дават анонс от Комо, значи са оживели след първата брачна нощ. За алкохола я оправдавам. И аз бих си пийнала, въпреки че не си падам по алкохола, а още по-малко по напиването. Не бих издържала подобна сватба трезва. Баше готино.

# 1 008
  • София
Може, може, стрелците са готини!

# 1 009
Юла обаче веднага го надуши, че е пушач, забелязахте ли. Затова е била и дъвката, ама не се получи))
Сетих се, че не дадоха бабата и брата на Юлето(( Странно.

# 1 010
И аз съм "за" стрелче. ✌️

# 1 011
Юла обаче веднага го надуши, че е пушач, забелязахте ли. Затова е била и дъвката, ама не се получи))
Бих надушила пушач  без да го целувам дори да се е къпал с одеколон.

Последна редакция: ср, 17 апр 2019, 23:21 от Анонимен

# 1 012
Мъжът ми като се прибира от работа към 16 и е пушил на обяд 1 цигара, го надушвам безпогрешно! Той не може да повярва, че от обяд до 16 след толкова време, не може да се измъкне.

# 1 013
Оказа се, че и Мишо има систър- симпатична дама ми се стори.

# 1 014
Бих надушила пушач  без да го целувам дори да се е къхал с одеколон.

Аз също.
Но Мишето ми се издига в очите. Защото първо от притеснение кой знае колко тютюн е издухал,  а после е помислил за мнението по тази тема на булката и е вкарал в действие дъвката.

# 1 015
И аз си променям мнението за него към добро. Вижда ми се много внимателен. Но опашката си остава ненужна.

# 1 016
Внимателен мъж ми се видя - и с ножа, и с тортата, като четяха за медения месец я изчакваше и тя да се включи, и стола после.

# 1 017
Джули де е? Да не си направи харакири сега, кат Мишо е бракуван(( Ма, нищо де, ако трябва ще вземем мерки. Дръж се Джулииии и аз страдам))
Мишо има сестра и две племенички, според мен вече са големи момичета и не играят с плюшени играчки, както обясни.

# 1 018
И аз си променям мнението за него към добро. Вижда ми се много внимателен. Но опашката си остава ненужна.

То много хубаво не е на хубаво. Нека седи тая опашка против уроки.
Един брак се крепи основно на щастието на жената, а Юлия показа, че не е лесна. Дано Михаил остане все така внимателен и мил към нея, за да има баланс в живота им.

# 1 019
Мачмейкърите се изпокриха щото, случайно са хванали "верният път" Wink На тях им плащат май за сеири а, не за намиране на съвместими двойки Wink

Общи условия

Активация на акаунт