Женени от пръв поглед < II сезон > тема 8 /15.04 - 21.04/

• 75 789
  • 1 895
  •   1
Отговори
# 990
Тези Юлия ще да е скрит лимонка, как само го омaзa с тортичкa:)

# 991
Бебето може да е вече направено, Юлето нали си пожела след 11 месеца Simple Smile

Да бе, бременна жена ще си  Жока така... Не вярвам!

# 992
Бебето може да е вече направено, Юлето нали си пожела след 11 месеца Simple Smile

Тя тогава не е била бременна, но може вече да е Simple Smile

# 993
Ами малко в повече ми е напориста Юлия. Надмина Ивана даже. Това жените станаха хищници вече. Да не са и бягали "неудачниците", защото е хиена?

# 994
  • София
Ааа можело значи без онези досади-мачмейкърите!
Може може..
Този сезон, слава Богу, ни спестиха водеща,  дано ако има следващ сезон,  ни спестят коментарите на спецовете.
Аз мисля да ни спестят и самите спецове, по-добри комбинации биха се получили по метода онче-бонче... Joy

# 995
  • София
Жената планира да е бременна от утре.  Laughing

# 996
Ами малко в повече ми е напориста Юлия. Това жените станаха хищници вече. Да не са и бягали "неудачниците", защото е хиена?

Може да е била "лепка" и да е давала зор за сватба и деца.. Еми май е попаднала на точното място 😬

# 997
  • София
До вчера коментари колко е свита и обрана булката, днес проблем, че се е понапила, за да се отпусне на сватбата с непознат, голяма палавница стана. Няма угодия в този форум 😉
Харесват ми и двамата. Готини са и много свежи. Дано им се получи и дано Смърфиетка мине от тук с малко вътрешно инфо за двойката.

Последна редакция: чт, 18 апр 2019, 09:25 от malina_smile

# 998
Ами малко в повече ми е напориста Юлия. Това жените станаха хищници вече. Да не са и бягали "неудачниците", защото е хиена?

Консумира си брака момичето, ако се сговнясат нещата впоследствие, поне да не е капо. Но май се получиха нещата.

# 999
Юлка беше доста палава, може би под влияние на алкохола, това съвсем не значи, че е хиена. Нейното поведение се хареса и на младоженеца и на неговите приятели, а те май вървят комплект.

# 1 000
Бебето ще е везничка.

# 1 001
  • София
У-Ж-А-С-Ъ!!!! Flushed

# 1 002
# 1 003
  • София

Е, стига да не е близнак, става. 😂

# 1 004
Доволна съм от сватбата)) Палава булка имаме се оказа. Мишето държи положението и планира нещата потайно)) Ма и той не знае къде е Комо, странно. На Юла от прическата нищо не остана, рошава е цялата, на Мишчо опашлето оцеля))) Ми то фризьорът е важен)) Охх изостави ме Мишко, ама нямам шанс с таз палавница, че и близнаци планирала, малииии, взе ми ума направо. Хубава двойка са , дано се получи, харесват ми))

Общи условия

Активация на акаунт