Женени от пръв поглед < II сезон > тема 8 /15.04 - 21.04/

• 75 694
  • 1 895
  •   1
Отговори
# 1 020
Аз не разбрах тоя атрактивен кум соло ли е или има жена?! Иначе не е мой тип.

# 1 021
  • Пловдив
И на мен ми се стори страшно внимателен Мишо. Даже си я покри да не чете, че видимо й беше трудничко.
А аз не разбрах какво против имате везничките? 😅😅😅

# 1 022
И аз си променям мнението за него към добро. Вижда ми се много внимателен. Но опашката си остава ненужна.

То много хубаво не е на хубаво. Нека седи тая опашка против уроки.
Един брак се крепи основно на щастието на жената, а Юлия показа, че не е лесна. Дано Михаил остане все така внимателен и мил към нея, за да има баланс в живота им.
Walnut какво имаш предвид с това за щастието, че се крепи брака,  малко повече за небрaкувaните още Simple Smile

# 1 023
Днес видях Мишо за пръв път и ми напомня на Ал Пачино в Усещане за жена ( прическа, поглед, поведение ).

# 1 024
Само ти не си разбрала! Смърфиета, дето пише тук, е жена му!

Днес видях Мишо за пръв път и ми напомня на Ал Пачино в Усещане за жена ( прическа, поглед, поведение ).
Ехе, това си е комплимент от всякъде! 😁

# 1 025
Е само ти май не разбра, че човекът не се бара)) Жена му е Смърфиетка, писа тук и ме сложи на място, щото ...и него си бях заплюла, така в резерв де..не че нещо. Simple Smile Иначе Смърфи беше там, даже седеше до него, после танцуваха, но все кумовете викаха на двете страни и не с половинките им. Смърфи е много нежна и мила, стилна, бе ..нямаме шанс с кума, забравете))

# 1 026
И аз си променям мнението за него към добро. Вижда ми се много внимателен. Но опашката си остава ненужна.

Един брак се крепи основно на щастието на жената, а Юлия показа, че не е лесна. Дано Михаил остане все така внимателен и мил към нея, за да има баланс в живота им.
Walnut какво имаш предвид с това за щастието, че се крепи брака,  малко повече за небрaкувaните още Simple Smile
По принцип ако аз не съм щастлива никой не е щастлив. Grinning

# 1 027

Ами  щастлив брак значи ако жената в него сияе и е усмихната. А за да бъде тя такава, то значи мъжът полага грижи и за нея и всичко останало.
Има толкова угрижени жени, които прекосяват тоя живот със стиснати зъби. Понеже много рядко българският мъж/има и изключения естествено/ съзнава, че негово задължение е жената до него да бъде усмихната. Източна поговорка има - *Когато един мъж влиза в къщата, с него трябва да влязат и мирът и благодатта.*

# 1 028
  • Пловдив
Сега успях да ви изчета, благодаря за милите думи на всички Relaxed. Ама стана супер сватба, като ви казвах че са супер готини и двамата Smile

# 1 029
Е само ти май не разбра, че човекът не се бара)) Жена му е Смърфиетка, писа тук и ме сложи на място, щото ...и него си бях заплюла, така в резерв де..не че нещо. Simple Smile Иначе Смърфи беше там, даже седеше до него, после танцуваха, но все кумовете викаха на двете страни и не с половинките им. Смърфи е много нежна и мила, стилна, бе ..нямаме шанс с кума, забравете))

То мога ли от вас да сколасам да прочета всичко, че и да разбера таз подробност. Нещата пасват. Защото Смърфиетка е нежна, мила, ненатрапчива, а тоя кум е от алфа самците, атрактивен и опасен.
Затова не ми допада, аз харесвам второразредни, не с такова ярко излъчване.

# 1 030
Смърфи, вие със Сисо сте по-готини Wink

Обаче , много готина дестинация им се падна.

# 1 031
  • София

А нищо, нищо 😂 Шегуваме си се тук.
Личните ми впечатления са от мъжките везни, за дамите съм пас 😉

# 1 032
Смърфи, много си готина)) А къде беше братът на Юлка?
Близнетата на път ли са вече, че ще се гръмна, все още имам шанс, нали?)))

# 1 033

А нищо, нищо 😂 Шегуваме си се тук.
Личните ми впечатления са от мъжките везни, за дамите съм пас 😉
Ох, мъжка везна и на картинка да не видя! Пу-пу, ще се прекръстя 6 пъти!

# 1 034
Сега успях да ви изчета, благодаря за милите думи на всички Relaxed. Ама стана супер сватба, като ви казвах че са супер готини и двамата Smile

Ти си бонбон, бе момиче! Хареса ни вербалната ти комуникация, а сега визуално ни покори.                                       Прекрасна сватба, участвахме и ние задочно. Толкова настроение , вероятно се усети по интензивното ни присъствие тук

Общи условия

Активация на акаунт